Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 26, 12:24)
Pempe, va ir turit nauja uagintinį smile.gif, o kur jūsų jaunasis šuo? Kambaryje laikot?

Troboj. Mielas ciupcius, bet užknisa juodai. Braižosi, plaukuojasi, myža, kandžiojasi, drasko daiktus, žaislus ir lego kaladėles kramto. Turi nuolat galvoti, ar jis užmirštas lauke, ar tulike rolleyes.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 02 26, 12:42)
Pempe, troba tuščia, tai ko neapsigyvenus.... negi vysit lauk. Tigis gaila gyvūno. Didelis šuo? (ta prasme neapvalgys? smile.gif smile.gif O kokioj ten glūdumoj gyvenat kad vilkai aplink vaikšto- ojezusmarija....  unsure.gif

Šuo toks vidutinis. Dabar jau trečia diena dar vienas slankioja, didelis ax.gif . Išsigrūdo šiaip taip per vartus pas kaimynus.
Gal visas kaimas pas mus sueis blink.gif

O gyvenam prie ketvirtos pagal dydį Lietuvos girios, tai ko norėt. Šalia rezervatas. Ten gaujomis vilkai vaikšto. Nufilmavo ar ne 22.
Papildyta:
QUOTE(Cartman @ 2018 02 26, 15:06)
<p>Pempe, sveikinu su nauju augintiniu biggrin.gif
</p><p></p><p></p>

O taip biggrin.gif . Dzieve dzieve biggrin.gif
Atsakyti

Nebaisu tau ten tarp tiek vilkų? :D

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 02 26, 15:11)
Troboj. Mielas ciupcius, bet užknisa juodai. Braižosi, plaukuojasi, myža, kandžiojasi, drasko daiktus, žaislus ir lego kaladėles kramto.  Turi nuolat galvoti, ar jis užmirštas lauke, ar tulike rolleyes.gif

O taip biggrin.gif . Dzieve dzieve biggrin.gif

oi kaip čia man viskas pažistama biggrin.gif, vonioj migdydavome, tai kartą girdžiu kaip graužia taip skambiai kažką, va galvoju šuo kaip mielai žaidžia su nauju žaislu, o jis balvonas durų staktą obliuoja yahoo.gif, mus greit iprato i lauka prašytis, bet keldavaus ir nakti ir aplamai jau kokia 4 val butinai išvesdavau pirma kartą ...sakyčiau su vaiku lengviau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 vasario 2018 - 15:37

Šiandie mano pani Gilė nustūmė mano vos išdygusių ledinukų dėžutę ant žemės. Nes matot ji ten guli...bet vietos jai tikrai sočiai buvo. Vaikas matė sako stūmė su koja stūmė...😨😨😨😨😨 o taip gražiai tik tik sudygę buvo...tai gerai kad dar ne gazanijų vazoną. Anos blyn brungios ....sakau tikra karvė nu...ane ☺

Atsakyti

Nu tai ko kiši tuos savo kvietkus į katės vietą? Jos palangė :D

Atsakyti

Ačiū už sveikinimus :)

Va galutinai išsiskyrėm su draugu.

Liūdna....

Nors kaip ir pasiruošusi tam buvau, ir nusiteikusi, bet jo liūdna....

Šnd dar paliūdėsiu, o ryt jau reiks ieškoti šypsenos .

Atsakyti

Paliūdėk. Paskui šviesiau bus :4u:

Atsakyti

Palangė didelė ir jai vietos daugiau nei reikia. O dar susidėjau tame kampe kur ji niekad neguli. O palangė pati saulėčiausia. Bariau..sakiau karvė. Bet ji sakę kad jai dzin.....

Daratėja ..nu neliūdėk. Kam jis tau ☺ tu ir be jo labai graži.☺

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 02 26, 15:17)
<p>Nebaisu tau ten tarp tiek vilkų? biggrin.gif
</p>

Baisu, ale kur dėtis ax.gif . Nors gal ir nebaisu, nes avių neturiu- nepapjaus, o ant žmonių nepuls smile.gif

QUOTE(-Darateja- @ 2018 02 26, 19:43)
<p>Ačiū už sveikinimus smile.gif</p><p>Va galutinai išsiskyrėm su draugu.</p><p>Liūdna....</p><p>Nors kaip ir pasiruošusi tam buvau, ir nusiteikusi, bet jo liūdna....</p><p>Šnd dar paliūdėsiu, o ryt jau reiks ieškoti šypsenos .</p>

Tai ir motinėlė nesutaikė ax.gif
Paliūdėk 4u.gif
Va, tau - liūdna muzika ir gražūs vyrai paguodai
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

-22

Laukia intensyvi diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 02 27, 06:46)
Labas rytas 4u.gif

-22

Laukia intensyvi diena ax.gif

tik smile.gif -19

kaip vyks tas intensyvymas? smile.gif
Atsakyti
Labos,
man prie lango rodė -14, mašinoj -16,5. Pakėliau vaiką, papusryčiavom, gavau žinutę iš mokytojos kad neitų šiandien. Laimingas nusimuliavęs smile.gif smile.gif
Na džiugu kad sako paskutinis toks šaltis. Bus šiltyn ir šiltyn toliau smile.gif

Atsakyti