Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

AŠ tai tavo vietoj visada pusryčiais namuose pamaitinčiau..ką ji valgo ten...vis mažiau alkio vaikui. Mano vaikinas irgi kokius metus nevalgė. Tai pusryčiaudavom namuose...

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 02, 14:18)
<p>AŠ tai tavo vietoj visada pusryčiais namuose pamaitinčiau..ką ji valgo ten...vis mažiau alkio vaikui. Mano vaikinas irgi kokius metus nevalgė. Tai pusryčiaudavom namuose...</p>

Tai va as ir galvoju, kad reiks taip daryt. Tik jei maitint pusrycius namie, reiktu dar anksciau ja kelt ryte unsure.gif
Atsakyti
Sun sudetinga nežinau net ka pati daryčiau, turbut kiščiau visoki bile koki maista kad tik valgytu, nors iš esmes Pempes patarimas protingiausias biggrin.gif

https://scontent.fvn...amp;oe=5B6C075C
va Pempuko patarimu deka ką turiu ir labai jais džiaugiuos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 04 02, 15:28)
Sun sudetinga nežinau net ka pati daryčiau, turbut kiščiau visoki bile koki maista kad tik valgytu, nors iš esmes Pempes patarimas protingiausias biggrin.gif

va Pempuko patarimu deka ką turiu ir labai jais džiaugiuos  wub.gif

Negauna mano vaikas jokiu sudeliuku. Sokolado, saldainiu, bilekokiu gerimu, sulciu, sureliai jai ne maistas. Zodziu gauna tik normalu maista. Bet ji megsta tik mamos maista gaminta. Pvz kotletai jai ne maistas, bet darzelyje kas dien jie. Sriubos kartais irgi nenormalios.... nu zodziu, kaip valgys vaikas, jeigu pasiimant vaika, aukletoja sako ir as nevalgiau, neskanu unsure.gif
O tie pasakymai, lai nevalgo, isalks ir valgys man juokingi. Ne visi vaikai tokie....
Atsakyti

Savąjį aš pusryčiais pamaitindavau. Čia tereikia 10 - 15 min anksčiau. Į ritmą įeitumėt o vaikui tik pliusai. Čia skanu neskanu žinot nepakeisim. O ne tame ir šaknys manau. Užalks irgi negerai..na bet aš su savo vaiku neeksperimentuočiau...geriau ieškot kitų kelių. Man gaila užalkusių ☺☺☺

Ką veikiat tokią dieną. Aš po namus...jau ir diena nusibodo.. ☺ dabar verdu sriubą burokėlių. Verdu ir pati noriu ☺☺☺☺

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 02 balandžio 2018 - 16:47
QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 02, 17:35)
<p>Savąjį aš pusryčiais pamaitindavau. Čia tereikia 10 - 15 min anksčiau. Į ritmą įeitumėt o vaikui tik pliusai. Čia skanu neskanu žinot nepakeisim. O ne tame ir šaknys manau. Užalks irgi negerai..na bebt aš su savo vaiku neeksperimentuočiau...geriau ieškit kitų kelių. Man gaila užalkysių ☺☺☺</p><p></p><p>Ką veikiat tokią dieną. Aš po namus...jau ir diena nusibodo.. ☺ dabar verdu sriubą burokėlių. Verdu ir pati noriu ☺☺☺☺</p>

Tai va, kad jai neikisi jeigu jai nepatinka, geriau badaus visa laika.
Valgau kepintas bulves wub.gif
Atsakyti

Ir dar ☺ manau kad ir pvz jos mėgiami sausainiai su arbata kakava ar kuo ji mėgsta pusryčiams  yra 100 kart geriau nei nieko. .... ar jogurtas..ar sumuštinukas koks..ar bananas bent  ir tt. 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 02, 17:50)
<p>Ir dar ☺ manau kad ir pvz jos mėgiami sausainiai su arbata kakava ar kuo ji mėgsta pusryčiams  yra 100 kart geriau nei nieko. .... ar jogurtas..ar sumuštinukas koks..ar bananas bent  ir tt. </p>

Taip taip sutinku!
Nu pvz ji man namie valgo manu, miezine, perline, bulviu kose o darzelyje ne doh.gif Ir nesuprantu ar kose, ar aplinka kalta doh.gif Bet cia tik vienas is pavyzdziu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 01, 18:22)
grange uošvienė į Šri lanką važiuos 07 mėn pradžioj.

aa galvojau kad jau dabar.. tai yr dar laiko.

QUOTE(Lyžuka @ 2018 04 02, 06:08)
Mano medutis irgi skanus užtat tokios salotos su lašiša eis lauk iš vis nepavykęs darinys  unsure.gif

Grange smagus rūpesčiai ir darbai pas jus  mirksiukas.gif

kodel ne? ko dar dejai? i salotas..
jo, rupesciai smagus.. rolleyes.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2018 04 02, 13:28)

tas baltai ruzavas koks grazus!
mano db ir nuzydejo, nupjoviau viska, ir nzn ka daryt, jau kelinti metai zadu mest lauk, kai nuzydi gi jokio grozio is jo ner, bet vis pagailiu...

beje, prisimenat mano darbo istorija su laisku? rolleyes.gif ketvirtadieni atejo galas jai. ta madam atleido. pagaliau, nes tikrai buvo ne kaip ir dirbt, ir siaip itampa, nebekalbejo su niekuo, tokia nei siokia nei tokia buvo. tikrai nesitikejo, kad viskas taip pakryps.
penktadieni gaunam laiska kad 11 susirinkt visiems, tai jau itarem ka nori pasakyt. anos jau nebuvo tuo metu. sefe pasake, bet priezastis atleidimo ne laiskas, nes del to, aisku nelabai gali atleist, bet eme pagrida kaip nebesutampa interesai, prarastas pasitikejimas, kaip ji reagavo ir komunikavo su visais ir pan. kad nebeatitinka imones reikalavimu, pareigybiu ir ko ten dar. liepe palaukt 15 min kol ana susirinks daiktus ir iseis, kad nebesusitikt su ja, kad nebutu kazkokiu pokalbiu ar dar ko..
buvo keista, bet kazkaip visiems palengvejo ..
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 04 02, 10:19)
Neduodu jokiu uzkandziu pries darzeli ir i darzeli. Grizus namo tik normalus maistas. Bet ji grizta kaip isbadejus, prikemsa pries nakti.

Gerai darai. Tai duok pusrytukų namie, jei neduodi. Nebijok, nieko nesugadinsi. Darže iš bado nemirs biggrin.gif . Jei būsi tvirtai nusistačiusi ir nedūsausi, nekomentuosi to, praeis laikas, ji net neprisimins, kad buvo problema.
Neben atrodo išsekusi ir vangi, gal kokia liga ax.gif . Kiek sveria?

QUOTE(Lyžuka @ 2018 04 02, 14:28)

Grožiai wub.gif . Slabnėju wub.gif . Įdėk į meilenių temą 4u.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2018 04 02, 15:36)
Negauna mano vaikas jokiu sudeliuku. Sokolado, saldainiu, bilekokiu gerimu, sulciu, sureliai jai ne maistas. Zodziu gauna tik normalu maista. Bet ji megsta tik mamos maista gaminta. Pvz kotletai jai ne maistas, bet darzelyje kas dien jie. Sriubos kartais irgi nenormalios.... nu zodziu, kaip valgys vaikas, jeigu pasiimant vaika, aukletoja sako ir as nevalgiau, neskanu  unsure.gif
O tie pasakymai, lai nevalgo, isalks ir valgys man juokingi. Ne visi vaikai tokie....

Viskas tvarkoje dėl šūdeliukų. Tik gyvenime negaus ji vien mamos maisto. Po darželio juk mokykla, neprišokinėsi, ir nėra prasmės. Nesakykjai, kad sriubs nenormalios, ir blogai, kad auklėtoja taip komentuoja vaikams girdint. Šiaip, aišku, galima ir net būtina, jei yra tikra problema, kreiptis į maisto gamintojus su pastabomis ar pageidavimais.

QUOTE(Sunflowers @ 2018 04 02, 16:56)
Taip taip sutinku!
Nu pvz ji man namie valgo manu, miezine, perline, bulviu kose o darzelyje ne doh.gif Ir nesuprantu ar kose, ar aplinka kalta  doh.gif Bet cia tik vienas is pavyzdziu  unsure.gif

Gal darželyje košės skystesnės ir lipnesnės, nei namie, gal atvirkščiai. Ir nepatinka. Bet su laiku išmoks po kelis šaukštukus. Be to, prie košės būna kartais duonos ar bulkos su sviestu. Tikrai yra neįmanoma, kad vaikas numirtų iš bado prie maisto. Reiškia- turi kitą pasirinkimą biggrin.gif . Tu tik nesijaudink ir negadink dienotvarkės. Patikėk, to laiko tau labai prireiks.
Nebent ketini nebeleisti jos į darželį, kai gims mažiukas. Tada elkis, kaip norisi. Juk yra daugybė vaikų, kurie neina į daržiuką, ir irgi žmonėmis užauga biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2018 04 02, 17:09)
aa galvojau kad jau dabar.. tai yr dar laiko.
kodel ne? ko dar dejai? i salotas..
jo, rupesciai smagus..  rolleyes.gif
tas baltai ruzavas koks grazus!
mano db ir nuzydejo, nupjoviau viska, ir nzn ka daryt, jau kelinti metai zadu mest lauk, kai nuzydi gi jokio grozio is jo ner, bet vis pagailiu...

beje, prisimenat mano darbo istorija su laisku?  rolleyes.gif  ketvirtadieni atejo galas jai. ta madam atleido. pagaliau, nes tikrai buvo ne kaip ir dirbt, ir siaip itampa, nebekalbejo su niekuo, tokia nei siokia nei tokia buvo. tikrai nesitikejo, kad viskas taip pakryps.
penktadieni gaunam laiska kad 11 susirinkt visiems, tai jau itarem ka nori pasakyt. anos jau nebuvo tuo metu. sefe pasake, bet priezastis atleidimo ne laiskas, nes del to, aisku nelabai gali atleist, bet eme pagrida kaip nebesutampa interesai, prarastas pasitikejimas, kaip ji reagavo ir komunikavo su visais ir pan. kad nebeatitinka imones reikalavimu, pareigybiu ir ko ten dar. liepe palaukt 15 min kol ana susirinks daiktus ir iseis, kad nebesusitikt su ja, kad nebutu kazkokiu pokalbiu ar dar ko..
buvo keista, bet kazkaip visiems palengvejo ..

Jei visai kūdas svogūnas -mesk, nebesigailėk. O jei nieko- tręšk, laiky šviesiausiai, teaugina lapus, žydės vėl kitąmet 4u.gif

Vargšė moteris, bet tikrai jai kažkas ne visai, kaži, susiprotėjo kreiptis į medikus,nes tokie poelgiai nėra normalūs.
Mano darbe tolimesnė kolegė irgi pradėjo keistai elgtis( rašinėti žinutes apie draugystę, prarastą draugystę, išdavystę ir pan., kaip viskas atsigręš, nes kita su ja daugiau bendraujanti kolegė berną susirado ir tiek nebeskiria jai laiko). Ir rašo ne tik privačiai, bet ir darbiniame fb puslapyje, kur pradžia posto lyg ir normali, o jei toliau skaitai, tai jau matosi pušinėjimai. Ir aiškiai matosi, kad žmogui medikų pagalbos reikia, ir net nemoku, kaip tokiu atveju elgtis, nieko nesakiau. Gal reikėjo. Bet bijau, kad ir su manim nešnekės, lyg ir ignoruoju problemą, kuri tiesiogiai manęs neliečia.
Atsakyti

Pempe dėl maisto mokykloj -  kodėl neprišokinėsi kaip rašai...prišokinėsi 😅😅😅 mano pvz nevalgydavo mokykloj tai dėdavau naminius sumuštinius...šiemet pirmi metai kai du kartus eina valgyt pietų į valgyklą , na kai ilgos jam dienos, tai perka tik kepsnius. Bet davar vėl pasiprašė naminių sumuštinių nes sakė nebeskanūs ir kepsniai.... taigi tikrai šokinėju pagal norus ☺ bet tam ir esu mama ☺☺☺☺ ir tikrai nematau tragedijų tame. Gsl mano požiūris kitoks - t.y. jei vakarienei maistas kurio sūnus nevalgo verdu jam atskirai kažją kas greituoju būdu pasigamina...bet nelaikau nevalgiusio..☺

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 02, 17:29)
<p>Pempe dėl maisto mokykloj -  kodėl neprišokinėsi kaip rašai...prišokinėsi 😅😅😅 mano pvz nevalgydavo mokykloj tai dėdavau naminius sumuštinius...šiemet pirmi metai kai du kartus eina valgyt pietų į valgyklą , na kai ilgos jam dienos, tai perka tik kepsnius. Bet davar vėl pasiprašė naminių sumuštinių nes sakė nebeskanūs ir kepsniai.... taigi tikrai šokinėju pagal norus ☺ bet tam ir esu mama ☺☺☺☺ ir tikrai nematau tragedijų tame. Gsl mano požiūris kitoks - t.y. jei vakarienei maistas kurio sūnus nevalgo verdu jam atskirai kažją kas greituoju būdu pasigamina...bet nelaikau nevalgiusio..☺</p>

Galima, aišku biggrin.gif . Jei esi tikra, kad tikrai to reikia biggrin.gif .

Tik ar žmona paskui džiaugsis, kai reikės šokinėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ???

Atsakyti