Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Na viskam savo laikas ☺ dukrai pvz jei nenori negaminu atskirai..pati gaminkis... ir sūnui ten 17 m  tikiu kad nebegaminsiu. Bus jau pačio rankos didelės ☺☺☺

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 02, 17:58)
<p>Na viskam savo laikas ☺ dukrai pvz jei nenori negaminu atskirai..pati gaminkis... ir sūnui ten 17 m  tikiu kad nebegaminsiu. Bus jau pačio rankos didelės ☺☺☺</p>

Priminei dideles rankas ax.gif . Aštuntoje klasje gulėjau ligoninėje, ir buvo ten toks penktokas berniukas dideliais delnais bigsmile.gif . Pirmą kartą taip mačiau ir man buvo taip gražu wub.gif . Net pagalvojau, kad kas turės tokį vyrą, labai saugiai jausis biggrin.gif .
Atsakyti
Nu pempe juk ne pirmas dienas eina i darzeli. Gal jau matau, kad su valgymu problema. As netokia mama, kuriai sako jusu vaikas nieko nevalge kas diena o as sakau, ai nieko tokio isaugs.... Man gaila mano vaiko skrandzio. Leisiu i darzeli, kai gims dukra. Ir nieko nenutiks jei ten bus iki pietu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 04 02, 18:23)
Nu pempe juk ne pirmas dienas eina i darzeli. Gal jau matau, kad su valgymu problema. As netokia mama, kuriai sako jusu vaikas nieko nevalge kas diena o as sakau, ai nieko tokio isaugs.... Man gaila mano vaiko skrandzio. Leisiu i darzeli, kai gims dukra. Ir nieko nenutiks jei ten bus iki pietu  smile.gif

Na, žinoma, kad tau geriausiai matyti ir spręsti taip pat tau. Gal ir kokia psichologinė problema atsirado, jei seniau valgė. Aš tik sakau, kaip man atrodo(neįsižeisk, jei ką mirksiukas.gif ). Kita sako, kaip jai. Dar kuri prabiltų, gal ir dar kitaip. Mes čia visos labai skirtingos, todėl man ir įdomu papliurpti. Galim diskutuoti, pasiteirauti nuomonės ir pan. Ir šiaip įdomu, kuo žmonės gyvena smile.gif
Atsakyti

Šiandien tokia tinginiavimo diena, kaip reta biggrin.gif . Pailsėjau, pasidžiaugiau studentu, pažiūrėjau du filmus apie auklę Makfi, net nusnūdau biggrin.gif . Viečnyj kaif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 04 02, 16:28)
Jei visai kūdas svogūnas -mesk, nebesigailėk. O jei nieko- tręšk, laiky šviesiausiai, teaugina lapus, žydės vėl kitąmet 4u.gif

Vargšė moteris, bet tikrai jai kažkas ne visai, kaži, susiprotėjo kreiptis į medikus,nes tokie poelgiai nėra normalūs.
Mano darbe tolimesnė kolegė irgi pradėjo keistai elgtis( rašinėti žinutes apie draugystę, prarastą draugystę, išdavystę ir pan., kaip viskas atsigręš, nes kita su ja daugiau bendraujanti kolegė berną susirado ir tiek nebeskiria jai laiko). Ir rašo ne tik privačiai, bet ir darbiniame fb puslapyje, kur pradžia posto lyg ir normali, o jei toliau skaitai, tai jau matosi pušinėjimai. Ir aiškiai matosi, kad žmogui medikų pagalbos reikia, ir net nemoku, kaip tokiu atveju elgtis, nieko nesakiau. Gal reikėjo. Bet bijau, kad ir su manim nešnekės, lyg ir ignoruoju problemą, kuri tiesiogiai manęs neliečia.

nu ne kudas lygtais, nelabai ten jo matos, lapa leidzia maziuka dabar,tai gal dar paliksiu.

man tai jos negaila visai. pati prisprase to, aisku kad ne viskas su protu tvarkoj, bet dabar tegu "moka" savo kaina, kaip tai, kuri gavo reikejo jaustis kazi.. ir viska i darba paviesint.
jai tai kaip jai, kazi kaip dukrai, jei kada suzinos tikra versija. va to tai nenoreciau.

tai vat kad kai galvoji kad taves asmeniskai neliecia, ir dauguma palieka problemas. kai tokia situacija sunku ka pasakyt, tikiu, kad daugiau ant pacios taves neatsisuktu. bet gal ne rastu na ne komentaru,bet kur susitikus taip zodziu uzklaust ..
Atsakyti

Buvom Megoj, mažiukui batus pirkom. Sakau jau lauke šyla, pats laikas jau ir savom kojytėm tipenti. Iš 4 porų tik brangiausius apmoviau  :D . Elefanten už 40€ nupirkau. Kai jau pramankštins kojytę, gal pavyks ir į pigesnius įkišti.

Mūs dukra irgi nevalgi. Kad visai nieko nevalgytų darželyje lyg ir nebuvo  :hmm: Bent daržoves visų vaikų suvalgydavo  :D  O vat namie pusryčių nevalgo, dabar irgi, o mokykloj gauna ~11 val valgyt. Nu būna, kad iki vakaro ir nevalgo nieko arba visokias nesąmones. Taip taip, valgo visokius šūdeliukus, nes jau pavargau kovot.

O pvz antrais gyvenimo metais kai buvom Palangoj tai nieko daugiau kaip bananai ir sūrio lazdelės nevalgė. Būdavo per dieną 2 bananus ir 2 sūrio lazdeles suvalgo ir soti  :D 

Šįmet irgi jau Palangoj užsakiau apartamentus. Ale kad nereiktų visiem anksti gult ir anksti keltis, ėmiau su dviem miegamaisiais. Dar tikiuosi birželį savaitėlei su tėvais ištrūkti, tada bent pailsėsiu.

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 04 02, 20:35)
Šiandien tokia tinginiavimo diena, kaip reta biggrin.gif . Pailsėjau, pasidžiaugiau studentu, pažiūrėjau du filmus apie auklę Makfi, net nusnūdau biggrin.gif . Viečnyj kaif wub.gif

Kad per visus kanalus kiek skaičiau biggrin.gif programą vien vaikiški filmukai ėjo smile.gif vaikų velykos bigsmile.gif

Sveikos smile.gif

Grange nemaloni situacija, bet man ir tos "blogietės" gaila, vistiek glūdi kažkokios priežastys žmoguje, kad taip pradejo elgtis ir savyje nesitverti....
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Atsakyti

Labas vakaras  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Iškalbios kokios bigsmile.gif
Atsakyti