Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labas rytas, oras baisus. Bet sako tik vieną dieną...
V.ž. maudytis šiandien tikrai neisiu smile.gif

Ryt važiuosiu malkų pjauti pas mamą. Sportuosiu smile.gif

Poryt pas uošvienę velykos smile.gif smile.gif na jų velykos, bet ar mes eisim tai abejoju... nieks nelauks ir nekvies. Kai pajuokavau sekmadienį kad kitą sav vėl ateisim- tai sako šią savaitę turėjo tipo pas mus eit, o ko tipo nekvietei.... nu tipo mūsų velykos pas mus, jų velykos pas juos. Ir apsijutau nepatogiai... nu gal juokavo... Man kažkaip velykostai pas tėvus.... ) iki piet pas veinus, popiet pas kitus... na kitais metais reiks mąstyt...

Atsakyti
ti kur visos, ko nekalbat? vėjas nupūtė?

simano viena tupii, na tu pakalbėk bent smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 06, 11:06)
ti kur visos, ko nekalbat? vėjas nupūtė?

simano viena tupii, na tu pakalbėk bent smile.gif

Kad nebuvau nosies iškišus dar, o ryte jokio vejo nejaučiau smile.gif,

vakar šiltnami išsikuopiau tai šiandien atidarysiu sėjos sezoną bigsmile.gif
Atsakyti

Aha, vėjas bjaurus. Nors dabar šiltesnis, ryte bjauriau buvo.

Kur svogūnų laiškus kišt? Man per daug jų priaugo :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 06 balandžio 2018 - 13:58
QUOTE(pempė12 @ 2018 04 06, 07:32)
Ką švęsit? Atvelykį?

Bet oras koks šiandien blink.gif . Baisus vėjas ax.gif . MB neleido man pėsčiai eiti, kad nenupūstų ax.gif

Labas rytas 4u.gif

Taip atvelyki mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2018 04 06, 07:52)
Ar švenčiat aplamai atvelykį?

Jokio vejo, ir vakar jokio griaustinio, o pas mus sakoma, kad sėstis ant žemes galima kai medžiai su lapais jau o maudytis po pirmo griaustinio, tai va maudytis kai kurioms čia jau galima tik nesedant ant žemes biggrin.gif

Sveikos smile.gif

Kaip kada 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2018 04 06, 07:55)
Sunflowers, dabar paskaičiau tą straipsnį apie vaikams darželyje pakeistą maistą į sveiką, ir kad vaikai nevalgo - gal ir tavo darželyje kažką panašaus pradėjo?

Ir matėt, tą vaikiuką rado nuskendusį, kur visa Lietuva ieškojo unsure.gif

Oi tikrai ne unsure.gif Nebent tai kad imaise i valgiarasti kugeli, saltibarscius, zuviene unsure.gif
Aha, gaila vaiko unsure.gif
Atsakyti

Nu. Ko darat iškalbiosios....

Atsakyti
Kepiau stintas tada biggrin.gif . Bent jau galvas jau pjaustinėjau biggrin.gif . Tokios skanios, šviežios, kvepiančios, mmmm ax.gif

Dabar atvirukus rašau mirksiukas.gif , smagu smile.gif . Šiuo metu mažosios. Taip atrodo, kol dar neprisidėjau. Šitas keliaus į Australiją.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

O šiandien ką darot plepiosios ???

Aš guliu pėda sutvarstyta. Užsiritenau kelmą ant pėdos lb skauda. pati ritenau ir bac. Kol ėjau nieko o vakarop siaubingai skauda....Nežinau kaip reiks batus užsimaut 😠 

malko supjautos. Valio. Kai suskaldys dar bus vežimo iki kaklo.....😠

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 07, 21:23)
<p>O šiandien ką darot plepiosios ???</p><p></p><p>Aš guliu pėda sutvarstyta. Užsiritenau kelmą ant pėdos lb skauda. pati ritenau ir bac. Kol ėjau nieko o vakarop siaubingai skauda....Nežinau kaip reiks batus užsimaut 😠 </p><p>malko supjautos. Valio. Kai suskaldys dar bus vežimo iki kaklo.....😠</p>

Čia kad neskaudėtų 4u.gif

O negalima pirkti jau supjautu? Vis mažiau darbo
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 07, 20:23)
<p>O šiandien ką darot plepiosios ???</p><p></p><p>Aš guliu pėda sutvarstyta. Užsiritenau kelmą ant pėdos lb skauda. pati ritenau ir bac. Kol ėjau nieko o vakarop siaubingai skauda....Nežinau kaip reiks batus užsimaut 😠 </p><p>malko supjautos. Valio. Kai suskaldys dar bus vežimo iki kaklo.....😠</p>

Nabage tu mūsų darbininke 4u.gif Kam tau tas kelmas biggrin.gif
O kai suskaldys juk dar džiovinti reikia, o ne vežti. Ar jūs kitaip darote?

Aš vakar po Kadagių slėnį vaikščiojau, ir Aukštapelkę prie Kauno, kavą, pagal dabartinę madą biggrin.gif , iš popierinio puodelio pamary gėriau ax.gif . Vien žu, kitaip praleidau laiką. Užtat šiandien darbo dienelė, būsiu Zuikis Puikis assa.gif
Atsakyti

Labas ponios. Lyžuka tos malkos iš nuosavo miško. Taigis nepirktos ...o tai reiškias ir nepjautos ☺ mb ir brolis prigamino. kadangi tas brolis gyvena kaime ir pats malkų prisigamina ir kiti darbai tai pjauti tenka mums. Daugiau norinčių nėr. Nors yra dar trečias brolis bet...jo darbuose nėr.  Einu bulvių sunkti. Išvirė. Prigaminau šaltibarščių 😊😊😊😊

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 08 balandžio 2018 - 13:24
Vakar lauke buvom, siandien iki kaimo, pas mano tevus buvom nuvaziave, dabar vel kieme ax.gif
V-Rinė del kojos 4u.gif
Labas
Atsakyti