Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Ačiū už koją. Bet šiandien jau viskas gerai. Vos vos dar jaučias tai niekis.

buvau pas uošvienę. Prigėriau šampės taip skaniai ☺☺☺☺ sutingau..žandeliai iškaito....☺

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 08, 16:16)
<p>Ačiū už koją. Bet šiandien jau viskas gerai. Vos vos dar jaučias tai niekis.</p><p>buvau pas uošvienę. Prigėriau šampės taip skaniai ☺☺☺☺ sutingau..žandeliai iškaito....☺</p>

Buvai bigsmile.gif ??? Tai su Velykom 4u.gif
Atsakyti

Buvau. Su velykom 😅😅😅😅😅😅

Atsakyti
Kaip pavargau... Noriu pietų miegučio ax.gif . Įtariu, kad jau ne laikas rolleyes.gif
Atsakyti

Įtariu nebe....😅😅😅 aš jau lovoj. 

Mergos šiandie įdomiai buvo. Ryte sakau pravėdinsiu kailinius - išnešiau į atvirą balkoną ir pakabinau ant pakabo balkono gale. Mano tie kailiniai karakulis su sakyč lapės apykakle ir rankogaliais - ta prasme didesnio kailio tokie....taigis po pusvalandžio radau savo kailinius pertystus į kambarį ir gulinčius ant slenksčio. Gilė parnešė grobį į namus 😨😨😨😨😨😨 bet tai jaip ji tysė - dantimis...kailiniai juk dideli ir sunkūs..o kiek tos mano katelės ... nu vž nustebino kad ne tas žodis...😨😨😨😨

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vrine- tavo katė tai superinė bigsmile.gif . Jei lauke paleistum biggrin.gif ...

Nervina mane toks oras, kai ryte šalta ir vaikščioti reikia, o vakare karšta. Tikrai neturiu ką apsirengti. Arba smegenys jau nedirba biggrin.gif . Norėčiau naujo lengvo paltuko, bet neradau. Nors ne tiek daug ir teieškojau. Arba visi - kažkokios vienodos striukės, o du įdomesnius radau, kur jau bet kurį būčiau ėmusi, - dukra supeikė, su vienu, sakė- stora, o su antru- išvis baba blink.gif . O aš kaip tik jaunai jaučiausi. Tai nieko ir nenusipirkau. Vargas.
Net nesuprantu madų, nebežinau, neseku, per daug užsiėmusi. O kažkokio išvis nemadingo, nuo užužpraeito sezono irgi nenoriu. Ir įtariu, kad mano kaimo(t.y. rajono biggrin.gif ) mados labai skiriasi nuo sostinės, pvz. ax.gif .
iŠVADA - REIKIA STILISTO biggrin.gif .
Ar jūs pačios tokios protingos apsirengimo klausimais, ar vaikai pataria biggrin.gif ? Čia klausimas gal labiau Vrinei ir Lyžukai ir Atei biggrin.gif .
Plencikės ir taip viską žino savaime biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 04 09, 07:23)
Labas rytas 4u.gif

Vrine- tavo katė tai superinė bigsmile.gif . Jei lauke paleistum biggrin.gif ...

Nervina mane toks oras, kai ryte šalta ir vaikščioti reikia, o vakare karšta. Tikrai neturiu ką apsirengti. Arba smegenys jau nedirba biggrin.gif . Norėčiau naujo lengvo paltuko, bet neradau. Nors ne tiek daug ir teieškojau. Arba visi - kažkokios vienodos striukės, o du įdomesnius radau, kur jau bet kurį būčiau ėmusi, - dukra supeikė, su vienu, sakė- stora, o su antru- išvis baba blink.gif . O aš kaip tik jaunai jaučiausi. Tai nieko ir nenusipirkau. Vargas.
Net nesuprantu madų, nebežinau, neseku, per daug užsiėmusi. O kažkokio išvis nemadingo, nuo užužpraeito sezono irgi nenoriu. Ir įtariu, kad mano kaimo(t.y. rajono biggrin.gif ) mados labai skiriasi nuo sostinės, pvz. ax.gif .
iŠVADA - REIKIA STILISTO biggrin.gif .
Ar jūs pačios tokios protingos apsirengimo klausimais, ar vaikai pataria biggrin.gif ? Čia klausimas gal labiau Vrinei ir Lyžukai ir Atei  biggrin.gif .
Plencikės ir taip viską žino savaime biggrin.gif

Labas,
jau kiek raumenukų turiu, net nesitikėjau. Nežinau kur neskauda pajudėjus po žiemos miego. biggrin.gif wub.gif
Pempe, aš pati sau patarėja, bet MB visada pirkime dalyvauja, sūnus aptarime, bet tik tokiam, kur pasako, kad nedėvėk..... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ate ką "sportavai" kad raumenukus jauti? man po malkapjovių nieko neskauda...gal pas mane tikrai tik lašiniai, o raumenų nerasta...? unsure.gif unsure.gif

pempe, man irgi reikai paltuko/puspaltuko. Aš striukių nemėgstu, na tik žiemai ilgą ale striukinės medžiagos turėjau paltuką. Pavasariui tik ilgesni puspaltukai. rgi noriu ir nežinau ko. Tiksliau noriu vieno oversizo smile.gif o vieno liemenuoto labiau. Bet nei ieškau nei žiūriu, tik noriu... dar reikia dabaigt senąjį tada jau jamsiu smile.gif nors tikrai labai sunku nusipirkt ko nori.... verysad.gif arba kainos kosmosas arba nu netinka...dar noriu džinsų naujų. vat kiek daug noriu.
O kritikė mano tai pagrinde dukra. Vyrui gerai viskas bile greičiau, o dukra tai jo, tiesiai šviesiai smile.gif bet jei man nepatinka o ji sako super, vistiek neperku, vž aklai nepasitikiu smile.gif smile.gif dar nesijaučiu nukvakusi ir pati savo skonį bei nuomonę turiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 balandžio 2018 - 09:36
Aš tai šeštadienį vos iki lovos nušliauziau bet va keista kad irgi nieko neskauda, darbe ilsiuosi visom prasmėm nes nuo ryto serverio ne atnaujina niekaip bigsmile.gif

O dėl rūbų turiu pati pasirinkti, nes yra ką dukra į siūlius pirktis nors man ne prie dusios perkant tai patikėkit ir kabo spintoj... Taip ir be prilipo unsure.gif

Beje ir aš savaitgali į tokį šviesu rožinį paltu ką seilės varvinau, Ale galvoju murzinsis jis labai, valyt reiks dažnai, o beto dukra dėl kainos sukritikavo kad nevertas tiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 balandžio 2018 - 10:36

Vakar buvo toks gražus oras, sakom reikia, kur išlyst. Primetėm, kad tokių norinčių bus daug, tai sakom reikia nevaryt į centrą, nes tik minioj grūsimės, varom prie ežerų prie Nemenčinės. Aha, vos radomn kur mašiną pastatyt kiek žmonių :D

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 04 09, 11:31)
Aš tai šeštadienį vos iki lovos nušliauziau bet va keista kad irgi nieko neskauda,

tai gerai kad ne pas mane vieną vien lašiniai smile.gif smile.gif smile.gif

ką dirbai?

Cartman, matai kiek tinginių... kaimo žmonės kiemus sodybas tvarkosi iki tiek kad vos iki lovos nušliaužia...., o miesto paežerėse gulinėja... fe tinginiai smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 balandžio 2018 - 10:38
QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 09, 11:37)
tai gerai kad ne pas mane vieną vien lašiniai smile.gif smile.gif smile.gif

ką dirbai?
Cartman, matai kiek tinginių... kaimo žmonės kiemus sodybas tvarkosi iki tiek kad vos iki lovos nušliaužia...., o miesto paežerėse gulinėja... fe tinginiai smile.gif smile.gif

Ka dirbau bigsmile.gif viską iš eilės, ir nieko konkretaus... Gėlynai braškės prisejau salotų ir ridikėlių į šiltnamį ir t. t. bigsmile.gif, ai dar pomidorus pikavau.. Po miestą laksciau, norėjau našlaičių pirkt bet kaina žiauri gal dar supgis

Aha Cartman atvažiuok pas mane, pailsesi be spūsčių biggrin.gif gėlynus ravedama o jei ką tai pas Vrine gali palekt malkas gryname ore paskaldyti... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 balandžio 2018 - 11:04