Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Poryt dirbu :) Ryt dar visokius reikalus tvarkysiuos.

O vyksiu į chačiapurių šalį :D

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 04 22, 20:45)
<p>Poryt dirbu smile.gif Ryt dar visokius reikalus tvarkysiuos.</p><p></p><p>O vyksiu į chačiapurių šalį biggrin.gif</p>

Tai mums lauktuvių nepamiršk parvežti biggrin.gif
Dievaliau, mano didelis kūdikis kai ten buvo, tai jį svaitę tais chačapuriais šėrė biggrin.gif , dabar negali žiūrėti biggrin.gif
Atsakyti

aš tai ten nusiteikus varyt valgyt, bet ne tik chačiapurius :D

Atsakyti
Cartman kaip fainai del atostogu bigsmile.gif Kaip as noreciau 4u.gif
Labas rytas
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Gražus rytas, saulė... Ir mūsų miškiukas jau šviežiai šviesiai žlias bigsmile.gif . P er dieną bigsmile.gif
O vakar- kokie grožiai- važiuojam Žemaitijos viduriu- miškeliukai be lapų, o po medžiais kilimų kilimai plukių... Ir taip kilimų kilimai... Irsaulutė per šakas. Ten fotografai būtų galėję tokių kadrų padaryti bigsmile.gif

QUOTE(Cartman @ 2018 04 22, 21:16)
<p>aš tai ten nusiteikus varyt valgyt, bet ne tik chačiapurius biggrin.gif</p>

Ką valgysi - avienos šašlyką? Dar tie koldūniukai yra, kurių dar neteko paragauti ir pavadinimą pamiršau.
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2018 04 23, 07:13)
Cartman kaip fainai del atostogu  bigsmile.gif Kaip as noreciau  4u.gif
Labas rytas

Tai tu tuoj atostogausi ir atostogausi - motinystės atostogas tongue.gif . Juokauju biggrin.gif
Kur nors nuvažiuoti galima ir su lelium, tik, aišku, tai ne tokios atostogos. Bet juk viskam savas laikas 4u.gif
Atsakyti
Pempe nu taip atostogos tuoj. Ir zinoma vaziuosim kazkur, na bent iki pajurio, jeigu tik viskas ok ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
trūksta mego... naktį katė vėmė, ėjau valyt... O pikčiausia išsivėmė, sukišau angliuko pusė (per kooookias kančias ir sudraskymus...)... visi išbudom, o kad beužmigt...o girdžiu katė sausiukus kriaukšt kriaukšt.... biggrin.gif biggrin.gif tipo išsivėmiau galiu užvalgyt dabar.... o man kaip užmigt...varčiausi varčiausi... smile.gif
vž per pietus daviau truputį žalios mėsos. va faktas nuo ko, nes jai dažnausiai jei duodu tai ir vemia (nors lb retai ir lb mažai teduodu...). nu bet visai reiks nebeduot....

šiandien mano ketvirtokas jau testus darė. tuos standartinius. na mūsų laikais tokių nebūdavo....

Cartman, į kokį meistą keliausit? ar pagulėt pajūry ar labiau pažintinę? na žinant tave tai manau klausimų turėtų nekilt, bet vistiek smalsu smile.gif kaip darbas? pasakok kai galėsi įspūdžius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 23 balandžio 2018 - 09:03

Labas rytas :) 

Savaitgalisi pc nejungiu, neturiu kada.

Smagu Cartman dėl atostogų. Mes kitą mėnesį į LT lekiam 8iom dienom. Krikštysim dukrytę. Nelabai bus laiko ale atostogaut, kaip visada laikas prabėgs mygom. Bent orai galėtų geri būt. 

Atsakyti
Pas mus šalna -3 verysad.gif, Vrine kur pomidorus laikai?

Sveikos smile.gif

JJei kas nežinot kur paatostogaut p[rašom pas mane į judriųjų atostogų sodybą biggrin.gif
Atsakyti
Lyžuka, mano pomidorai dar balkone, vakar tik išpikavom. Mes niekada nesėjam anksti, kad nereiktų vežti į šiltnamį kai jau mašinoj nebetelpa smile.gif smile.gif o užauga visada kartu su kitais... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 23, 08:59)
Labas rytas.
trūksta mego... naktį katė vėmė, ėjau valyt... O pikčiausia išsivėmė, sukišau angliuko pusė (per kooookias kančias ir sudraskymus...)... visi išbudom, o kad beužmigt...o girdžiu katė sausiukus kriaukšt kriaukšt.... biggrin.gif  biggrin.gif tipo išsivėmiau galiu užvalgyt dabar.... o man kaip užmigt...varčiausi varčiausi... smile.gif
vž per pietus daviau truputį žalios mėsos. va faktas nuo ko, nes jai dažnausiai jei duodu tai ir vemia (nors lb retai ir lb mažai teduodu...). nu bet visai reiks nebeduot....

šiandien mano ketvirtokas jau testus darė. tuos standartinius. na mūsų laikais tokių nebūdavo....

Cartman, į kokį meistą keliausit? ar pagulėt pajūry ar labiau pažintinę? na žinant tave tai manau klausimų turėtų nekilt, bet vistiek smalsu smile.gif  kaip darbas? pasakok kai galėsi įspūdžius smile.gif

tavo katė visai netur proto biggrin.gif

O kur tu, Vrine, vasarą ketini nulėkt?
Mano planeliai nedideli - truputukas Baltarusijos, truputukas Lenkijos(čia privaloma, didelių malonumų nesitikiu) . Kroatiją praleidžiu dėl Dainų šventės. Pati taip apsisprendžiau, bet vis tiek skaudu, labai ten norėjau. Bet ir Dainų šventėn labai noriu. Viliuosi, kad mano Kroatija dar bus ateity, tik gaila, kad ne su ta kompanija.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 04 23, 11:20)
tavo katė visai netur proto biggrin.gif

O kur tu, Vrine, vasarą ketini nulėkt?

į Baltarusiją pas mb gimines, visai ten nenoriu bet "su šeima"...pasiaukosiu...-šis tai tikrai....

planavom irgi į Lenkiją. Bet bus matyt, nes tuo metu neturėsiu atostogų...+ nežinau dukrai egzai lyg bus tada...
į dainų šventę- nors dar tikiuosi kad išsisuksiu...
aišku į Jūrmalą 500 kartų smile.gif
gal į Šventąją. jei Jūrmalos neužteks kai kam...
Atsakyti