Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 23, 10:31)
į Baltarusiją pas mb gimines, visai ten nenoriu bet "su šeima"...pasiaukosiu...-šis tai tikrai....

planavom irgi į Lenkiją. Bet bus matyt, nes tuo metu neturėsiu atostogų...+ nežinau dukrai egzai lyg bus tada...
į dainų šventę- nors dar tikiuosi kad išsisuksiu...
aišku į Jūrmalą 500 kartų smile.gif
gal į Šventąją. jei Jūrmalos neužteks kai kam...

O ko nuo Dainų šventės nori išsisukti? Tavęs tai "neveža" biggrin.gif ? Sūnus dalyvaus juk.
Tavo Jūrmala yra gerai wub.gif . Norėčiau. Nesu ten niekada atostogavusi.
Atsakyti

Mūsų katinas ir kartais vemia, ir kadangi po to vėl ėda, tai reiškiasi viskas gerai. Prisilaižo daugiau plaukų, dabar tiesiog kuokštais eina jam, pavasaris matot, keičia kailiuką. Jei išvemia tik maistą, tai nekreipiu dėmesio, išvalau ir tiek. Vat kai anas katukas visą naktį žaliai pravėmė, tai iškart ryte pas vetą lėkiau.

Mašina jau legali  :P Vyras sutvarkė šiandien. Norėjo kad aš važiuočiau, bet paskui pats nuvarė ryte. 10 € ir vėl viskas gerai. Tik vat kai pagalvoju, kad o kodėl Regitra negalėjo anksčiau atsiųsti įspėjimo? ir kodėl žinutės neatsiuntė? Neveikia ten kažkas pas juos. Ir dar pamenu kaip per žinias gąsdino, kad policija gali sustabdyti jei nėra TA, kad baudas padidino ir t.t. O še tau, pusę metų be TA pravažinėjau ir niekas nieko. Tai gerai kad nenusifotkinau niekur :D 

O penktadienį šefas kad vėją pakėlė, mat pas ūkininką nuėjo bakeliai su skirtingais kamšteliais, raudoni, bet kitokie. Tai va sužinojau, kad jie būna skirtingi. Ir dar svorio trūko. Tai kaip tu čia nesužiūrėjai visko ir bla bla bla....

Atsakyti
Pikkolo, tai koks jam skirtumas ta spalva kamštelių?
Atsakyti

Ūkininkui tai tas pats. Skambinau, kalbėjau, problema buvo dėl svorio. Dar iki galo neišsiaiškinau kur problema. Buvo penktadienis, tik po 18 val susiskambinau. Aišku šefas - tai per savaitgalį išsiaiškink. 

Atsakyti

Mūsų katinas ir kartais vemia, ir kadangi po to vėl ėda, tai reiškiasi viskas gerai. Prisilaižo daugiau plaukų, dabar tiesiog kuokštais eina jam, pavasaris matot, keičia kailiuką. Jei išvemia tik maistą, tai nekreipiu dėmesio, išvalau ir tiek. Vat kai anas katukas visą naktį žaliai pravėmė, tai iškart ryte pas vetą lėkiau.

Mašina jau legali  :P Vyras sutvarkė šiandien. Norėjo kad aš važiuočiau, bet paskui pats nuvarė ryte. 10 € ir vėl viskas gerai. Tik vat kai pagalvoju, kad o kodėl Regitra negalėjo anksčiau atsiųsti įspėjimo? ir kodėl žinutės neatsiuntė? Neveikia ten kažkas pas juos. Ir dar pamenu kaip per žinias gąsdino, kad policija gali sustabdyti jei nėra TA, kad baudas padidino ir t.t. O še tau, pusę metų be TA pravažinėjau ir niekas nieko. Tai gerai kad nenusifotkinau niekur :D

O penktadienį šefas kad vėją pakėlė, mat pas ūkininką nuėjo bakeliai su skirtingais kamšteliais, raudoni, bet kitokie. Tai va sužinojau, kad jie būna skirtingi. Ir dar svorio trūko. Tai kaip tu čia nesužiūrėjai visko ir bla bla bla....

Nu dabar negalvok kaip galėjo būti, viskas gerai. Svarbu susitvarkėt :) O šiaip manau pravartu kartais dokumentus perversti ir pažiūrėti. Regitros šiuo atveju kaltinti nelabai gali, o nežinojimas nuo atsakymobės neatleidžia ;)

Atsakyti

Ką valgysi - avienos šašlyką? Dar tie koldūniukai yra, kurių dar neteko paragauti ir pavadinimą pamiršau.

Chinkaliai  :D meniu iš anksto tai neplanuoju, bus matyt :D

Cartman, į kokį meistą keliausit? ar pagulėt pajūry ar labiau pažintinę? na žinant tave tai manau klausimų turėtų nekilt, bet vistiek smalsu smile.gifkaip darbas? pasakok kai galėsi įspūdžius smile.gif

Bilietai tai į Kutaisį. Bet ten būt neplanuojam. Grieičiausiai bus Tbilisis ir apylinkės.

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 04 23, 11:36)
O ko nuo Dainų šventės nori išsisukti? Tavęs tai "neveža"  biggrin.gif ? Sūnus dalyvaus juk.
Tavo Jūrmala yra gerai wub.gif . Norėčiau. Nesu ten niekada atostogavusi.

TIK TODĖL KAD labai tingiu tomis sąlygomis išvert vėl 2 ar 3 naktis...nu žiauru man... čiužiniai, be normalaus nusiprausimo, repeticijos.... kartą pabuvos antrą nelabai norisi. nors vaikui aišku geriau kaiaš būnu. Ypač maniškiui..."mamytukui"... smile.gif

Pempe, o tavo planai į Baltarusiją- čia ten kur vizos nereik, po tas pilis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 23 balandžio 2018 - 12:50

Nu dabar negalvok kaip galėjo būti, viskas gerai. Svarbu susitvarkėt :) O šiaip manau pravartu kartais dokumentus perversti ir pažiūrėti. Regitros šiuo atveju kaltinti nelabai gali, o nežinojimas nuo atsakymobės neatleidžia ;)

Kai ne mano mašina, ne aš TA variau, tai ir nežinau nieko. Čia vyro rūpestis. Taip kaip jis nesirūpina vaikų TA, jų pažymomis ir pan.

O regitra skelbiasi, kad teikia tokią paslaugą - sms žinute primena apie TA. Nu bet kiek turėjom mašinų, nei karto neatsiuntė.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 04 23, 15:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="BigBang" data-cid="72079284" data-time="1524478024"><div><p>Nu dabar negalvok kaip galėjo būti, viskas gerai. Svarbu susitvarkėt smile.gif O šiaip manau pravartu kartais dokumentus perversti ir pažiūrėti. Regitros šiuo atveju kaltinti nelabai gali, o nežinojimas nuo atsakymobės neatleidžia ;)</p></div></blockquote><p>Kai ne mano mašina, ne aš TA variau, tai ir nežinau nieko. Čia vyro rūpestis. Taip kaip jis nesirūpina vaikų TA, jų pažymomis ir pan.</p><p>O regitra skelbiasi, kad teikia tokią paslaugą - sms žinute primena apie TA. Nu bet kiek turėjom mašinų, nei karto neatsiuntė.</p>

neatsiunte nei mums, pernai kaip tik buvo abiems mašinoms atnaujinimas ta, įdomu prieš kiek laiko jie turi informuoti? unsure.gif

ai beje žinau žmogų, kuris 6 men gyveno su negaliojančia asmens tap kortele, tik kai jau firma siuntė i komandiruotę apsižiurejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 04 23, 15:34)
ai beje žinau žmogų, kuris 6 men gyveno su negaliojančia asmens tap kortele, tik kai jau firma siuntė i komandiruotę apsižiurejo biggrin.gif

nu. vat ryškiai balsuoti nėjo vadinas.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

kaip oras? pas mumi laaabai gražu :0 bet sako viskas, šią savaitę daugiau tai tik lietus....
Atsakyti
tai kad nepastebejau bent aš kad korteles galiojimą tikrintu balsuojant smile.gif

aš visai nesupykčiau kad palytų smile.gif, būtų priverstines atostogos nuo lauko darbų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakai netikrina??? netikiu smile.gif
tada banke vadinasi nebuvęs smile.gif
Atsakyti