Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Sunflowers @ 2018 04 25, 11:16)
Tai kiekvienai (am) skirtingai norisi  ax.gif

nedrįskit net norėt taip smile.gif kad pavasario neišbaidyt....
na +30 aš irgi nenoriu, bet +20 būtų pats tas smile.gif

Sunfl kaip tavo mamai sveikatėlė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 25 balandžio 2018 - 10:46
QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 25, 11:31)
nedrįskit net norėt taip smile.gif kad pavasario  neišbaidyt....

Vrine jau mums ir nulijo ir vėl saulė bando lįsti smile.gif, o tau šilumą praneša kitai savaitei iki +25 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 25, 11:31)
nedrįskit net norėt taip smile.gif kad pavasario  neišbaidyt....

Nuo pirmadienio chemija vel leidzia cray.gif
Atsakyti

O aš tai nieko nenoriu. Atrodo užsikasčiau kur į smėlį ir prabūčiau taip.

Užsikrėčiau neorganizuotumu iš savo kolegų. Rimtai. Niekada taip pas mane nebuvo, kad būtų pradėti ir nebaigti darbai. Gal tai, kad pastoviai ką nors skubaus duoda ir nustumia juos. Net nežinau. Esu labai savimi nusivylusi. O gal tiesiog naujo darbo reik? Ale kokio ieškot.

Reikia kažkokią sistemą darbam susikurti. Ale kokią? Vis galvoju kad reik susirašyt ką vienu ar kitu atveju būtina padaryt, bet vis neprisėdu. Ir vis tas pareigų ir atsakomybės neapibrėštumas matyt duoda savo. Kur baigiasi kokybė ir prasideda komercija? Ar perpakuoti ir perfasuoti sugadintas prekes dar kokybės klausimas ar jau komercijos? Vis tik papildomi pinigai. O ir į ką perfasuot? Turim pirkėją? Kokiu litražu pageidauja? Ir pan.

Gal turit kokių patarimų?

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 25, 07:48)
Labas rytas,
baisėė tingėjau keltis, maža miego..
baisėė šiandie šalta....
ir va nors dirbu jau bet dar baisėė noriu miego....
bert ryte pažiūrėjau- žolė per pora dienų žalia paliko...iš pilkos smile.gif

Ar tai visą naktį veikei hmm.gif biggrin.gif ???

Aš irgi jau totaliai neišsimiegu, vis Svetimšalę žiūriu ax.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2018 04 25, 08:30)
Man ir mazai miego, valerijono is vakaro isgeriau, tai bludinsiu visa diena.
Vesu lauke, turejo lyti, bet saule sviecia  biggrin.gif
Labas

Dieną valerijonai jau tikrai neveiks. Nors žiūrint, kiek tu jų gėrei. Didesnis kiekis vietoj raminimo sužadina, dirgina.

Aš,va, vyno įsipyliau ir kaifuoju biggrin.gif . Jaučiuosi šiandien labai anksti grįžusi bigsmile.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 25, 09:56)
jeezau ar išprotėjot... man kojos nušalo kol atėjau... jos vėsumos nori, tai kad dar šilumos nebuvo iš po žiemos o jos jau šalčio nori smile.gif
reiks per pietus eit į miestą tai galvoju kodėl sezonkių neužsimoviau, vos ne kabinete kojos šala.,,,,

Tai ko neapsirengi tongue.gif ?
Aš ir vakar , ir šiandien storą paltą vilkausi, o po apačia maikutę ilgom rankovėm ir megztinį, ėjau virš 3 km, nesušalau. O darbe du pečiukus varau, jau nestingsiu. Turiu atsispausdinusi higienos normas, kur surašyta, kiek sėdimame darbe turi būti laipsnių, jei ką sakytų. Bet nieko nesako.

QUOTE(pikkolo @ 2018 04 25, 17:54)
<p>O aš tai nieko nenoriu. Atrodo užsikasčiau kur į smėlį ir prabūčiau taip.</p><p>Užsikrėčiau neorganizuotumu iš savo kolegų. Rimtai. Niekada taip pas mane nebuvo, kad būtų pradėti ir nebaigti darbai. Gal tai, kad pastoviai ką nors skubaus duoda ir nustumia juos. Net nežinau. Esu labai savimi nusivylusi. O gal tiesiog naujo darbo reik? Ale kokio ieškot.</p><p>Reikia kažkokią sistemą darbam susikurti. Ale kokią? Vis galvoju kad reik susirašyt ką vienu ar kitu atveju būtina padaryt, bet vis neprisėdu. Ir vis tas pareigų ir atsakomybės neapibrėštumas matyt duoda savo. Kur baigiasi kokybė ir prasideda komercija? Ar perpakuoti ir perfasuoti sugadintas prekes dar kokybės klausimas ar jau komercijos? Vis tik papildomi pinigai. O ir į ką perfasuot? Turim pirkėją? Kokiu litražu pageidauja? Ir pan.</p><p>Gal turit kokių patarimų?</p>

Oi, patarimų neturiu, nesu labai organizuota, mane pačią reiktų mokinti. Visada pirmenybę teikiu tuo momentu svarbiausiems darbams, o kitus kada prišokdama, ir jie velkasi, ir galo jiems nėra.

Kaip skaniai valgau, picą su silke - pati sau pavydžiu biggrin.gif
Papildyta:
Sunflowers- kad tavo mamuką suremontuotų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

pikkolo, aš tai manau, kad reikia kitos įmonės labiau tave atitinkančios. Nes, jei iš vadovybės nėra polinkio kažko kitaip daryt, tai tu viena neištempsi visko ir tavo organizuotumas bus tik kova prieš vėjo malūnus. ent jau iš savo patirties taip manau.

Atsakyti
Pempe man viena tablete veikia nakti ir kita diena pusdieni tikrai.
Nedekosiu uz mama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 04 25, 18:34)
Pempe man viena tablete veikia nakti ir kita diena pusdieni tikrai.
Nedekosiu uz mama 4u.gif

oho, kokio tu jautrumo bigsmile.gif . Ar tavo tabletės kokios super duper?
Atsakyti

Na matot ši sritis iš esmės man nauja. Ką veikti laboratorijoje, kokia tvarka ir pan man žinoma, o vat produktų kokybė ne. Apie kai kuriuos dalykus net nepagalvoju. Labiausiai turbūt piktina tai, kad man tai nieko nesako, tarpusavyje dirikai pasišneka ir tuom baigiasi. Tai jei matai, kad žmogus nepadaro kažko ar ne taip, tai imi ir pasakai. Kažkaip daug mėgsta pašnekėt, o vat prie esmės neprieina. Ir dar sako: turi važiuot į sandėlį pažiūrėt prekių ir pan, bet kai pasakiau, kad vien kuro neužtenka padengti, tai nutilo ta tema.

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 04 25, 19:43)
oho, kokio tu jautrumo bigsmile.gif . Ar tavo tabletės kokios super duper?

Nu mane gerai nuramina, taip visad buvo. O geriu sitas https://www.google.c...RT3jh5RBbstdMM:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 25 balandžio 2018 - 18:59
Aš manau, kad pas tave  darbe problema ne pasikeitusi sritis, o įmonės valdymas. Nesvarbu, ar tu kokybėj, ar administratorė ar pardavėja, tvarkos kažkokios įmonįj turi būt.
Atsakyti

Cartman kaip tau darbas. Kaip sekas - patinka.?

Kaip manot. Mano pana žiauriai veidas nuspuogijo. Taip per 3 mėn nu taip posmarkiai. Tie spuogai tokie smulkūs nepūlingi bet dar dukra prisispaudo tai visai....Gal turit kokių receptų ? uošvienė tipo pas gydyt reikia...ko negydot...jei jūs negalit ji nuveš - bla bla bla.....nes reik važiuot į kitą miestą pas mus nėra gydytojų normalių. Ryt bandysiu registruot. Netikiu stebuklais - hormonai manau,  gal nervai  ir tt. Bet ku daryt. Ką jūs darytumėt ? Ar gal žinot stebuklą nuo ko spuogai išgyja ?  Kokį abrakadabra..☺

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 25 balandžio 2018 - 19:03