nedrįskit net norėt taip
na +30 aš irgi nenoriu, bet +20 būtų pats tas
Sunfl kaip tavo mamai sveikatėlė?
O aš tai nieko nenoriu. Atrodo užsikasčiau kur į smėlį ir prabūčiau taip.
Užsikrėčiau neorganizuotumu iš savo kolegų. Rimtai. Niekada taip pas mane nebuvo, kad būtų pradėti ir nebaigti darbai. Gal tai, kad pastoviai ką nors skubaus duoda ir nustumia juos. Net nežinau. Esu labai savimi nusivylusi. O gal tiesiog naujo darbo reik? Ale kokio ieškot.
Reikia kažkokią sistemą darbam susikurti. Ale kokią? Vis galvoju kad reik susirašyt ką vienu ar kitu atveju būtina padaryt, bet vis neprisėdu. Ir vis tas pareigų ir atsakomybės neapibrėštumas matyt duoda savo. Kur baigiasi kokybė ir prasideda komercija? Ar perpakuoti ir perfasuoti sugadintas prekes dar kokybės klausimas ar jau komercijos? Vis tik papildomi pinigai. O ir į ką perfasuot? Turim pirkėją? Kokiu litražu pageidauja? Ir pan.
Gal turit kokių patarimų?
Na matot ši sritis iš esmės man nauja. Ką veikti laboratorijoje, kokia tvarka ir pan man žinoma, o vat produktų kokybė ne. Apie kai kuriuos dalykus net nepagalvoju. Labiausiai turbūt piktina tai, kad man tai nieko nesako, tarpusavyje dirikai pasišneka ir tuom baigiasi. Tai jei matai, kad žmogus nepadaro kažko ar ne taip, tai imi ir pasakai. Kažkaip daug mėgsta pašnekėt, o vat prie esmės neprieina. Ir dar sako: turi važiuot į sandėlį pažiūrėt prekių ir pan, bet kai pasakiau, kad vien kuro neužtenka padengti, tai nutilo ta tema.
Cartman kaip tau darbas. Kaip sekas - patinka.?
Kaip manot. Mano pana žiauriai veidas nuspuogijo. Taip per 3 mėn nu taip posmarkiai. Tie spuogai tokie smulkūs nepūlingi bet dar dukra prisispaudo tai visai....Gal turit kokių receptų ? uošvienė tipo pas gydyt reikia...ko negydot...jei jūs negalit ji nuveš - bla bla bla.....nes reik važiuot į kitą miestą pas mus nėra gydytojų normalių. Ryt bandysiu registruot. Netikiu stebuklais - hormonai manau, gal nervai ir tt. Bet ku daryt. Ką jūs darytumėt ? Ar gal žinot stebuklą nuo ko spuogai išgyja ? Kokį abrakadabra..☺