Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Taip taip...
O kaži kodėl vis visko norim, norim ax.gif smile.gif

Grange, pas mus medžiai dar tik pradeda žydėti. Va, kaimynė sakė, kad klevas skleidžiasi, bet aš dar nemačiau, gal jau ryt. Mieste forzitijos žydi, bet mano kieme dar ne, tauposi biggrin.gif . Gal kokia vėlyvesnė veislė ar forma.
Alyvos- oi ne ne, dar ne.
Tik magnolija eina iš proto wub.gif
Atsakyti

Pempe rašiau - man juodas finansinis dryžis ☺ nebeuždirbam kiek reikia baliams....

Grange tulpės turi žydėti gegužės pabaigoj. Mokslo metų užbaigtuvėms visada mokytojoms nešdavom tulpių iš darželio. Aš gi iš kaimo tai pirkti gėlių tokios mados visiškai nebuvo.

O dėl noriu noriu tai jo. gal norai ir perdideli. Gerai buvo tais apie ką ten skaitei laikais kai nebubo nieko. O davar tiek visko yra tik smulkmenos - pinigų tiek neužtenka....

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 24, 20:49)
<p>Pempe rašiau - man juodas finansinis dryžis ☺ nebeuždirbam kiek reikia baliams....</p><p></p><p>Grange tulpės turi žydėti gegužės pabaigoj. Mokslo metų užbaigtuvėms visada mokytojoms nešdavom tulpių iš darželio. Aš gi iš kaimo tai pirkti gėlių tokios mados visiškai nebuvo.</p><p></p><p></p><p>O dėl noriu noriu tai jo. gal norai ir perdideli. Gerai buvo tais apie ką ten skaitei laikais kai nebubo nieko. O davar tiek visko yra tik smulkmenos - pinigų tiek neužtenka....</p>

laugh.gif laugh.gif geras, šventa tiesa laugh.gif
Žiauru ax.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad praeita žiema buvo kaip reta palanki forzitijoms ir magnolijoms, viskas tiesiog lipę, aplipę žiedais smile.gif

Sveikos 4u.gif

Vrine, paguosiu, sūnaus išleistuves ir aplamai visi tie renginiai 12 kl kainuos žyyymiai pigiau bigsmile.gif nes dukrai vien tik toms visoms progoms kiek reikejo visko: paskutinis skambutis, 100adienis, išleistuves, jau net ant kiekvieno egzo norejo atskirai kažkuom puoštis, tai šitoj vietoj liepėm ramintis ir rengtis iš esamų unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,
baisėė tingėjau keltis, maža miego..
baisėė šiandie šalta....
ir va nors dirbu jau bet dar baisėė noriu miego....
bert ryte pažiūrėjau- žolė per pora dienų žalia paliko...iš pilkos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 24, 13:19)
Grange, o tai kada "grįši į LT gyvent"???  rolleyes.gif yra planų jau?

net nusigandau paskaicius, is kur cia dabar tokie klausimai biggrin.gif tongue.gif

QUOTE(pempė12 @ 2018 04 24, 20:40)

Tik magnolija eina iš proto wub.gif

prazioplinau siemet zydejima, maciau, bet kazkaip nepabuvau salia, man jos taip grazu wub.gif

laba ryta 4u.gif apniuke nuo pat ir lyja, kas cia norejo lietaus tongue.gif nors reikia augalams dabar, aisku.
Atsakyti
Man ir mazai miego, valerijono is vakaro isgeriau, tai bludinsiu visa diena.
Vesu lauke, turejo lyti, bet saule sviecia biggrin.gif
Labas
Atsakyti

Labas rytas :) 

Atsakyti
gerai, kad vėsu, paskutiniu metu labiausia noriu lietaus ir šalčio biggrin.gif, t.y. privesrtinių atostogų nes laisva valia tai neįmanoma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 04 25, 10:17)
gerai, kad vėsu, paskutiniu metu labiausia noriu lietaus ir šalčio biggrin.gif,  t.y. privesrtinių atostogų nes laisva valia tai neįmanoma  bigsmile.gif

As ir noriu vesumos 4u.gif
Atsakyti
jeezau ar išprotėjot... man kojos nušalo kol atėjau... jos vėsumos nori, tai kad dar šilumos nebuvo iš po žiemos o jos jau šalčio nori smile.gif
reiks per pietus eit į miestą tai galvoju kodėl sezonkių neužsimoviau, vos ne kabinete kojos šala.,,,,

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 25, 10:56)
jeezau ar išprotėjot... man kojos nušalo kol atėjau... jos vėsumos nori, tai kad dar šilumos nebuvo iš po žiemos o jos jau šalčio nori smile.gif
reiks per pietus eit į miestą tai galvoju kodėl sezonkių neužsimoviau, vos ne kabinete kojos šala.,,,,

Tai kiekvienai (am) skirtingai norisi ax.gif
Atsakyti