Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Gera nuojata pas tave pempe smile.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
labos,
nus karšta ....
nus ko vekiat?

Sunfl kaip tu, ką tu?

Atsakyti
dar nuoryto nebuvau nosies iškišus tai sakyčiau visai nekaršta smile.gif

Vrine jau agurkus ir pupeles pasodinai? Aš dar ne , galvoju gal jau laikas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 09, 13:48)
dar nuoryto nebuvau nosies iškišus tai sakyčiau visai nekaršta smile.gif

Vrine jau agurkus ir pupeles pasodinai? Aš dar ne , galvoju gal jau laikas  bigsmile.gif

mano sode dar buvo šlapia tai net žemė dar nedirbta....šiandien jei spės arba ryt sakė bandys jau išpurenti, žiūrėsim kas bus ir ko ne... mūsų sodai buvo apsemti nuo rudens, na mūsų tik šlapias, o kaimynų už mūsų aplamai baloj buvo, nes melioracija buvo susigadinusi. Dabar sutvarkė jau, bet dar iki normalumo truputį reikai kokios dienos. taigis nieks nesėta... mažiau ravėt reiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 05 09, 13:24)
labos,
nus karšta ....
nus ko vekiat?

Sunfl kaip tu, ką tu?

Ai nieko as. Vakar buvau apsipirkt ko dar truksta (dar ne viska vistiek susipirkau), siandien jau rubelius atsirinkau, reiks jau pradet skalbtis, lygintis smile.gif O siaip nieko naujo, karsta biggrin.gif
Aciu, kad teiraujiesi mirksiukas.gif

Labas. Pas mus agurkai, pomidorai, paprikos, moliugai, zirniai ir morkos jau senokai susodinti 4u.gif
Atsakyti
man su gėlėmis analogiškai kai prūdas rudeni sėmė dalis leliju supuvo amen dar it kitiems augaliukams , pvz bijunui... bus proga atsinaujinti biggrin.gif, šiandien tįsiu lauk pelargonijas, bus nebus tu šalnų tegul grudinas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 gegužės 2018 - 13:28
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 09, 14:27)
man su gėlėmis analogiškai kai prūdas rudeni sėmė dalis leliju supuvo amen dar  it kitiems augaliukams , pvz bijunui... bus proga atsinaujinti biggrin.gif, šiandien tįsiu lauk pelargonijas, bus nebus tu šalnų tegul grudinas

Manau jau tikrai nebebus salnu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 05 09, 14:36)
Manau jau tikrai nebebus salnu  mirksiukas.gif

iš tikro tai nelabai aš ka ir speju po darbo mirksiukas.gif , nors vakar ištempiau dalį kambariniu i lauką pasikankinti per vasarą biggrin.gif
Atsakyti
mano lelijos irgi tos azijietiškos ir kitaip mandrios supuvo visos. Liko tik tos iš bobučių darželio.... vieni nuostoliai. o tokių gražių turėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 gegužės 2018 - 13:49
Aš kai kurias auginau vazonuose ir žiemai į šiltnamį ikasiau, ale jau čia žaidimas su jomis tik
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 09, 14:47)
iš tikro tai nelabai aš ka ir speju po darbo  mirksiukas.gif , nors vakar ištempiau dalį kambariniu i lauką pasikankinti per vasarą biggrin.gif

Tikiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 05 09, 15:38)

taip. Lyžukai dar bent gerai kai ant kiemo.
Aš grįžtu kol valgyt pagaminu kol apsitvarkau...tai faktiškai nebelieka laiko važiuot. O dar vis visokie trenginiai reikalai ir t.t. Ryt muzikalkė motinos dienos koncertas 17 val. Blin nu nenoriu ir nereikiaman, bet vaikas gros o mamka tingės atei, negražu. Kas kad prieš 2 sav jau buvau duetų koncerte kur vaikas grojo.... va grįšiu vel po 18 val. Tai tik ilsėtis ir maistas.... unsure.gif
Atsakyti