Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Pempe nesakiau jai nieko. Nei labas nei atia. Buvo su kuo bendraut tai dzin. Bet ta įtampa ne man. Man persunku...
man karšta jau šitaip, man nereikia... be.
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif

nušventėme ir vėl į darbus smile.gif, vakar pasidariau tikrų tikriausią išeiginę, niekur nieko net pirštu nepaliečiau va čia iš visokiu anokiu biggrin.gif darbų lauko ir t.t. ai tik ryte grindis perbraukiau šlapiu skuduru smile.gif

kvietku gavau daug smile.gif

šiandien bandysiu viena techniką , tai bus žaidimo vakare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 07, 13:50)
šiandien bandysiu viena techniką , tai bus žaidimo vakare biggrin.gif

čia ta prasme techniką?
rankdarbių ar traktorių kokį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 05 07, 14:47)
čia ta prasme techniką?
rankdarbių ar traktorių kokį? smile.gif

tarpinis variantas , trinkeles bandysiu plauti su karcheriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 07, 13:57)
tarpinis variantas , trinkeles bandysiu plauti su karcheriu biggrin.gif

Nusiplauti nuusiplaus, bet kiek jas pačias išmuš mikro duobelėmis. O į tas vėl užsipildys tuoj . Man nepatinka, kai maniškis taip plauna mašiną, ar šulinį, ar ir tas pačias plyteles(pas mus tos senovinės plytelės). Tikrai išsimuša. Medis išvis - rievės lieka iškilios, o tarpai išsidildo.

Kap kitos, ar naudojate tokį agresyvų plovimo būdą?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 05 07, 15:12)
Nusiplauti nuusiplaus, bet kiek jas pačias išmuš mikro duobelėmis. O į tas vėl užsipildys tuoj . Man nepatinka, kai maniškis taip plauna mašiną, ar šulinį, ar ir tas pačias plyteles(pas mus tos senovinės plytelės). Tikrai išsimuša. Medis išvis - rievės lieka iškilios, o tarpai išsidildo.

Kap kitos, ar naudojate tokį agresyvų plovimo būdą?

jau išsimušė biggrin.gif, ir kai kur ne mirko doh.gif kai dar nesupratau kad reguliuot sroves stiprumą bigsmile.gif

tai dabar sūnus užsakė toki šepetį, kad per ji vanduo eitu, tai ne taip gal išdaužys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 07 gegužės 2018 - 14:17

Euroviziją žiūrėsiu, nors ir ryte bus sunku, nes trečiadienį su darbu renkamės preš darbą prie upės pusryčiaut :D

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 05 07, 19:19)
<p>Euroviziją žiūrėsiu, nors ir ryte bus sunku, nes trečiadienį su darbu renkamės preš darbą prie upės pusryčiaut biggrin.gif</p>

ohoho bigsmile.gif . Įdomi tavo nauja darbovietė bigsmile.gif
Atsakyti
Aš jau vakar ieškojau per kur eurovizija rodo biggrin.gif, nes kai sužinojau kad lietuvaite viena pirmuju dainuos tai sakau gal kaip nors sulauksiu smile.gif

va kokiu gyviu turim, spekit kas čia toks tongue.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Lyžuka kurklys čia?
Labas.
Atsakyti
taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 08, 10:14)

Ir pas mus ju pasitaiko unsure.gif
Atsakyti