Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveikos ponečkos smile.gif

Lietus nustojo ir atšilimas lyg jau bus smile.gif arba ne smile.gif

Pikkolo, sveikatos mamai, laiku dar atgriebė mamą, kaip sako pirmos dvi valandos yra lemiamos...bet tai jei iš kokio kaimo veš greitoji ar žmogus vienišas tai kol pasiekia tagydymo įstaigą tai šaukštai jau ir po pietu buna ...

Aha greit išduok paslaptį apie požiūrį į darbą, gal čia visoms šansas algas pasikelt bigsmile.gif
Atsakyti

Na iki šiol kažkaip galvojau - kiek moka tiek ir dirbu, kad nėra ko persistengti už tokią algą. Bet va vyras sako, kad reik kaip tik stengtis, rodyti iniciatyvą ir tada prašyti algos didinimo. Tai va taip ir padariau. Tai vakar šefas ir sako, kad jei ir toliau taip dirbsiu, tai nuo rugpjūčio galiu tikėtis didesnės algos. 

Kadangi šiuo metu pas mus visiškas štilis, darbų nelabai yra, daugiausiai verčiu straipsnius, tai pasisiūliau kolegei padėti, gal tiksliau pasidomėti tam tikrai dalykais, nes dabar turiu tam laiko. Nes vis viena reiks jai padėti kai prasidės jos darbų sezonas. Tai sakau bent ja pasiruošiu tam, kažkiek.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 07 04, 10:22)
tai nuo rugpjūčio galiu tikėtis didesnės algos. </p><p>Kadangi šiuo metu pas mus visiškas štilis, darbų nelabai yra, daugiausiai verčiu straipsnius, tai pasisiūliau kolegei padėti, gal tiksliau pasidomėti tam tikrai dalykais, nes dabar turiu tam laiko. Nes vis viena reiks jai padėti kai prasidės jos darbų sezonas. Tai sakau bent ja pasiruošiu tam, kažkiek.</p>

kaip sakoma ilgai lauks dar palauksi smile.gif, pas mus tada juokaujama, kad nepasakė nuo kurių metų biggrin.gif, o šiaip linkiu kad tai būtų nuo 2018 mirksiukas.gif
Atsakyti

Tai pasakė, kad nuo kito mėnesio, o tai yra rugpjūtis. Šiaip pirmą kartą dėl algos kėlimo klausiau.

Atsakyti
Labos,

Sunfl????? bigsmile.gif bigsmile.gif

aš jau po dainų šventės smile.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 03, 09:02)
Vrine kaip dukrai egazminai? Pempe, ar iš taviškiu nera abiturientu šiemet?

Girdziu vis per radija skelbia kad jau yra rezultatai ir matematikos l prasti, o po egzamino visi džaiuges kad tipo lengvas buvo...

kažką maišai. šiemet aplamai matematikos buvo labai sunkūs, visa žiniasklaida rašė kad olimpiadiniai uždaviniai. Istorijos lengvas sako buvo,o matematika tai tragedija. maišai kažką.

Dukra išlaikė rezultatai matematikos ne kažką, bet svarbu išlaikė. Kiti labai neblogi, na istorijos nežino dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 04 liepos 2018 - 10:39
Tai svarbu išlaikė, odel to lengva, nelengva tai labai ir nesigilinau nes dar vis džiaugiuos kad maniškiams tas jau praeitis, nes daug ašarų buvo ir nervų pamenu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kolje ...jei dar užsuksi smile.gif ką dirbsi? nebegrįžai į ankstesnį darbą? pamenu kažkas ten buvo negerai...

Sunflowers???????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 04 liepos 2018 - 14:46

Vrine, kaip šventė? Ar ragavai "išgirto" maisto? :D

Atsakyti
Aha, Vrine, ar gavo tavo vaikinas pavalgut rolleyes.gif ?
Ir kaip šiaip, ar apturėjai atlaidus smile.gif ?

Taip maloniai atšilo, kad tik nepagestų. Aš vis dar šiek tiek sloguoju ir pakimus, nenoriu sušalti jokiais būdais.

Ar jau deginatės biggrin.gif ?
Atsakyti
iš visų tų, valgė-nevalgė supratau tik vieną, kad eilinį kartą nesugebėta normaliai suorganizuoti maitinimo, kaip girdejau per tv vienos iš laimejusiu konkursa del maitinimo atstove kalbejo, kad jie kaip laimetojai paaiškejo tik prieš tris savaites iki šventes pradzios, o tipo tokiam renginiui pasiruošti kas visai suprantama reikia min 3 men unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2018 07 04, 19:51)

Ar jau deginatės biggrin.gif ?

Pempe, mes jau nusideginę, ar tu ne LT gyveni, kadšituos du menesius be saulutės buvai bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
maisto gavom ir aš ir sūnus smile.gif ir abu po porciją smile.gif nors ten galėjai dar vaikų kas net neragavo privalgyti po nnn porcijų.
Nežinau, čia gal nuo nusiteikimo priklauso, kai aš nesitikėjau gauti Lokio kepsnio, tai man viskas tiko ir skanu buvo. Taip, jei gyveni savaitę tai tik tuo maistu gyvas gal ir nebūsi, bet na aš taip ir nesitikėjau nei anąkart kai buvom,vistiek reikia dasipirkt...
Mano akimis maistas normalus, arba aš neišranki.Juokas ėmė kai rodė- pagalvokit dešrelę davė.... nu blin namuose tai kasdien karbonadus kemša.... Tai va, man, tikrai gaminančiai maistą kasdien,maistas tiko. kai lūkesčių didelių neturiu tai bile skrandį užkimšt. Skaniau galėjom dasipirkt bile ko. Ir vaikai,jei vietoj ššš būt nusipirkę normalaus maisto (tikrai buvo už 2-3 eur galimybė skaniai pavalgyti ten vietoj), tai būt nekėlę pretenzijų.
Valgėm pietums rūgštynių sriubą-skani buvo, tik mano skoniui sūroka, pietums vištienos kažkokie kepsniukai (išvaizda kaip pirktinių ale žuvies pirštelių) + agurkas+ryžiai. vakarienės davinys- sumuštinis trigubas, obuolys +kažkoks batonėlis /javainis.
Aš tai nesuprantu- negi atvykę žmonės tikrai mano kad gaus maistą kaip restorane ...? kai aš tokio nusiteikimo neturėjau, tai man viskas normaliai.
smile.gif
Atsakyti

Labas mergaitės  :) 

Sveika, gyva ir laiminga aš  :) 

Jau darbuojuos naujoje vietoje, sekmadienį lyg atidarymas paprastiems žmonėms, nes ligi šiol vykdavo uždari vakarai Lietuvos elitui :laugh:  kabučių čia reikėjo, bet neveikia man ant klaviatūros  :D 

Švyturys brewery, taip vadinasi, fb galit susirasti ir pamatyt :laugh: 

Einu šeimynai pietus gaminti  ir darban  :) 

Atsakyti