Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 29, 14:22)
o Sunfl šiandien neprisidavė...gal ką tai reiškia????  bigsmile.gif

Nieko nereiskia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 06 29, 14:39)
Nieko nereiskia  4u.gif

4u.gif

Ką planuojat gero savaitgaliui? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 29, 15:55)
4u.gif

Ką planuojat gero savaitgaliui?  mirksiukas.gif

Komoda gal nusipirkt 🤔
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 29, 07:59)
Nu jau Pempe,nesamonė, kad tau tokie atstumai,čia gal į abi puses?  bigsmile.gif

Sveikos smile.gif

Ne, į vieną nuo namų tiek. Kartais tik vienai dienai per metus nuvažiuojam, tarnybinius apsistojimus panaikino jau kada. Durna politka, paprasti žmonės už normalią kainą galėdavom penkias dieneles prie jūros pabūti.

QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 29, 11:22)
sveikos:)
dukra išvažiavo sodan degintis, tai kad apsinaaaaaaukė verysad.gif

verkiau visą rytą žinokit. Kolegės sūnus mirė, paskambino jau jai į darbą ir pranešė. jaunas,34 m.,.staigiai, gal širdis bus kokia. Graži šeima buvo, du vaikiukai, sostinėj gyveno, turtingai, nieko netrūko- užsieniai poilsis ir t.t. . gaila mamos, gaila šeimos... va ir tada pamatai visko trapumą...

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 29, 15:55)
4u.gif

Ką planuojat gero savaitgaliui?  mirksiukas.gif

Darbas, po jo saviveikinis pasirodymas. Dar savų svečių atvažiuos pabūti. Negaliu sakyti, kad blogai smile.gif . Bet noriu iš tikro tik poilsio ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Sveikinu su antru vasaros mėnesiu biggrin.gif

Na ir šalčiai užėjo, aš jau truputį apsisnargliavau. Peršalau lovoj gulėdama doh.gif . Langą pasilikau ir užteko. Jutau, kad šalta, bet tingėjau keltis užsivilkti šilčiau ar langą uždaryt. Žodžiu... biggrin.gif
Kaip jūsų gyvenimas?
Grange, gal nors pas tave šilta?
Atsakyti
Šnekiosios biggrin.gif
Su kava 4u.gif

Ketinu uogienę virti biggrin.gif . Yra tikimybė, kad bus valgoma, nes tai juodieji serbentai.
Bet taip seniai viriau, kad net nepamenu, kaip reikia ax.gif . Lyg kad maldavom, galvoju. Prašom patarti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Kiek pamenu nemaldavo mama ir aš nemaliau aki viriau, dabar nebeverdu, niekas nevalgo...vakar skyniau truputi, tai sublendriavau ir į šaldiklį...
Atsakyti
Labos,
Pempe kada išleki ir kelioms dienoms į Dainų šventę? orelis tai kapiec....
aš net vienai dienai bijau sušalt smile.gif

Buvau vakar savo rūsyje smile.gif man gerai- uogienių pilnos lentynos. na ir kas kad jau kelių metų senumo...jokio skirtumo- nei senų nei naujų nieks vistiek nevalgo.. pas mus jos visiškai nevalgomos...nei su niekuo.... .tai ir nevirsiu neikiek, o nelabai ir turiu iš ko šiaip.

Sunflower nuuuuuuuuuuuuuuuuu?????? bigsmile.gif bigsmile.gif

aš dvi dienas po konceertus variau smile.gif klausiausi grupių DAR, Renatos ir Deivio, Lauros Remeikienė sir 16HC. ir už ačiū aišk...smile.gif pise LT žvaigždyno vos ne smile.gif
Atsakyti
V-Rinė nugi nieko, jau nebezinau kaip skatintis, nieks neveikia doh.gif Patalyne keiciau, namai blizga, laiptais lipau, daug km ejau ir nieko, visiskai nieko blink.gif

Sveikos
Atsakyti

Sveikos. Kažkaip gavau iš mamos tuščią žinutę, tai paskambinau. O ji sako, kad netyčia taip, nenorėjo kad žinočiau, jog jai blogai, lyg insultas būtų buvęs, nesiorientuoja aplinkoj, neatsimena telefonų ir pan. Dabar ligoninėj, laukia atsakymų. Nu neišeina niekaip dabar iš galvos. O vakare turėjo dukrą pasiimt paatostogaut. Taip tikiuosi, kad tik spaudimas jai sukilo. Vyrui taip sykį buvo, tai nieko nerado ir namo paleido, na ir praėjo, nebesikartojo. Aišku jis jaunesnis gerokai, bet taip tikiuosi, kad nieko blogo. Net minties kitos neprisileidžiu  :(​ 

Atsakyti
Pikkolo, taip ir bus , pamatysi mirksiukas.gif

O tu Sun netrydaliok, kaip sakoma ateis laikas bus ir vaikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Pikkolo linkiu sveikatos mamai. Gal koks mikro... tie orai dabar karšta/šalta tai tokioms ligoms negerai..
pasakok kaip sekėsi prie ežero? pailsėjot? pasibuvot? nesušalot?

šiandien laidoja kolegės sūnų tą kur rašiau...tai sakė trombas iš kojos atėjo....

Sunfl bet vat galvoju, sakei neišnešiosi...dabar geruoju neišprašysi smile.gif bet dar laiko turi jei ką.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 02 liepos 2018 - 12:22