Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Viena sveikina, kita klausia
Tai kurios žinios tikresnės?

Ačiū už paaiškinimus abiem, Vrine, iš tavę supratau esmę.
Šypsenėlės nesideda, kažko kompas protestuoja.

Labas rytas
Atsakyti
Tai turbut abi su drauguose fb neturit kad klausinejat mirksiukas.gif , paskelbta viešai ir visiems suprantama forma bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 11, 08:25)

Vilma dar šiandien vardadienis beje tai galėjai ir tokį pasiūlyt smile.gif

Beje Su vardadieniu  4u.gif

ačiū smile.gif
bet čia kažkas suklydo, mano 06-12 ir dar kažkada rudenį vėlyvą, o pagal mano darbo kalendorių irgi tokio vardo šnd nėr. Čia kažkas FB antį paleido smile.gif tikrai nešvęsiu, taigi vaišių nebus smile.gif

nu tikrai nemačiau...
Sveikinimai mergaitei ir mamytei ir tėveliui. Labai gražus vardas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 11 liepos 2018 - 07:39
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 11, 08:25)
dėl antro biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif, gerai, kad dar ne viso

nuu čia jau būt per žiauru smile.gif

man FB kažkaip šiukšlių pilna prikelia, reikia kažką atlaikinti nes lb daug naujienų man neįdomių kelia...ir svarbių įvykių nebepamatau smile.gif

einu kavos.

beje, pilvo virusas toliau žengia per mūsų kiemo vaikus smile.gif
Atsakyti

Sunflowers - sveikinimai :) Ziauriai keista kai pasirenki tokius vardus kaip mano mama dukrom rinko. Jei bus trecia ateity - galesiu dar viena duot vardo pasiulyma :D 

as po darbu. Laukiu kol atvaziuos nupirkti toki gultuka is manes. Dukryte nesedi jame, nelabai pasiteisines pirkinys mums :) tai nusprendziau nelaikyt ir atlaisvint namie vietos :)

Atsakyti

O tai koks vardas  :hmm:​  Nieko apie Sunflowers nežinau, o jūs čia tik nuotrupomis dalinatės. Neįdomu.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 07 11, 22:02)
<p>O tai koks vardas  hmm.gif​  Nieko apie Sunflowers nežinau, o jūs čia tik nuotrupomis dalinatės. Neįdomu.</p>

Supratau kad kaip Big sesės. Manau pati jei nori turėt pranešt....vet šiaip lietuviška gėlelė...skaistumo simbolis...nuotakos vainikėlius iš jų pina ☺☺☺☺
Atsakyti

Tai liuks. Abi mergytės su lietuviškais vardais.

Atsakyti

Tikrai grazus labai vardai, lietuviski :) 

Atsakyti

Sunflowers ramių naktelių ir daug pienelio  :4u:​ 

Atsakyti
Dukra vardu Rūta wub.gif Ačiū visoms mirksiukas.gif Labai greit, bet skausmingai pagimdžiau smile.gif
Sveikos
Atsakyti
Sun, vardas puikus smile.gif

Kada į namus? O gal jau iš namučiu rašai?Na svarbu greitai, o kad be skausmu tai nežinau nebent filmuose bigsmile.gif
Atsakyti