Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 12, 08:20)
Sun, vardas puikus smile.gif

Kada į namus? O gal jau iš namučiu rašai?Na svarbu greitai, o kad be skausmu tai nežinau nebent filmuose  bigsmile.gif

Tikiuosi ryt namo paleis 4u.gif
Pirma su nuskausminimu gimdziau, su sia nespejau biggrin.gif
Atsakyti

Tai ko tylit? A lyja pas jumi? Pas mus jau kokią valandą pila, visas kiemas plaukia, su žaibais, griaustiniu.

Grįžo vaikis iš lauko su guzu ant kaktos - bėgo, krito. Atrodo kad tik guzas, nes elgėsi įprastai. Tik užmigo gana greitai. 

Atsakyti

Lyja lyja vis dar ir šilainiai skesta :)

Sun, sveikinimai dar kart❤️ 

Atsakyti
Sunflowers, sveikinimai vartotojo įkelta nuotrauka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pas mus visą vakarą kabojo šone toks ryškiai smile.gif juodas debesukas per pusę dangaus, galvojau, aplenks gal mus, o deja, kaip pradejo kokia 11 vakaro pilt , visas kiemas upeliu pavirto o dar kai nuolydis nemažas pas mus tai ir srauniu...o jau šniokštimas unsure.gif Dar sako ir nakti smarkiai pylė, bet jaumiegojau tada

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Taip taip, sveikos, daug maž biggrin.gif , tik užsiėmusios biggrin.gif .

Pas mus džiazo festivalis prasidėjo, vakar po darbelio į koncertą traukėme. Turėjo lyti, apsiniaukė baisiausiai, susirinkau priešlietinę visą amuniciją biggrin.gif , bet išsigiedrijo kuo gražiausiai, buvo šilta, malonu. Ir liuks muzika, ir pilies kiemelis jaukus. Geras vakaras.

O šiandien vykstu į dvarą brunette.gif , įspūdžiai po ax.gif .
Gražios jums dienelės ir man taip pat biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 14 liepos 2018 - 05:49
nu ką Pempe, gražos dieneles tau ir sau smile.gif, prlyta žiauriai, apskarpiau rožes, toliau ieit neimanoma, lekiu višt pirkti, nes senasias lape pietums paeme biggrin.gif
Atsakyti

man tai vakar vakare koks 15min prieš darbo pabaigą pradėjo žiauriai strigt kompas - pagrindinė programa neveikė, paštas irgi nuduso. Galvoju, ai dzin, einu namo, ką jau čia. Kaip tik buvo pati liūties pradžia. Ir jei tas 15 min būčiau dar sėdėjus, tai namo keliavus būčiau turbūt valandą ilgiau, nes gatvės, kuriom namo turėjau važiuot patvino :D

Atsakyti
Sveikos, broškės ir braškės 4u.gif

Sunflowers, kaip merginų kompanija mirksiukas.gif ?

aTSISKAITAU UŽ dvarą biggrin.gif . Gal kam įdomu biggrin.gif
Tai va, buvau Pakruojo dvare, Vrinės kvapas ten buvo, musėk nuvaikščiojusi viską skersai išilgai biggrin.gif . Mums su mažąja patiko smile.gif . Apžiūrėjome įvairius pastatus, kaip vilnos vėlėja dirba, kaip prie kuliamosios vyrai, puošėmės skrybėlėmis, klausėme gyvos muzikos, stebėjome žirgų lenktynes. Ji net su žirgu pajojo, alaus padegustavom ir net Tado Blindos vestuvėse sudalyvavome biggrin.gif . Žodžiu - ko norėti geriau. būtume ilgiau pabuvę, tiesiog ant žolytės pasėdėti, kavytės pagerti, bet kad jau metas buvo namo, o ir darbo laikas ten jau baigėsi.
O šiandien, gėda pasakyti, bet pirmąsyk prie raganų eglės buvau, tikrai įspūdinga, įspūdingesnė, nei nuotraukose(dažnai būna atvirkščiai). Tik lietus lijo ir žaibavo netaip toli, tad trumpiau pabuvom ir ne visur nuėjome, kur norėjom, nes aš bijojau, kad nenutrenktų ax.gif .

Ir supratau ką tik, kad šiandien jau vasara įpusėjo, o aš dar jūros nemačiau bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Aciu dar karteli visoms 4u.gif

Pempe turim viena vyra kompanijoj biggrin.gif gerai kompanija laikos, as daugiau gulineju, kirpo, negaliu sedet ir stovet labai sunku, stubura ziauriai skauda.... nu viskas laikina, praeis 4u.gif siaip esu labai laiminga turedama dar viena princese wub.gif

Labas rytas
Atsakyti

Sunflowers tai faina 🙂 

O mes prie jūros varom, ir jau sušiktos atostogos iškart  :oh:​  ***** bliat nesikeikiant

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 07 15, 19:35)
Sveikos, broškės ir braškės 4u.gif

Sunflowers, kaip merginų kompanija mirksiukas.gif ?
aTSISKAITAU UŽ dvarą biggrin.gif . Gal kam įdomu biggrin.gif
Tai va, buvau Pakruojo dvare, Vrinės kvapas ten buvo, musėk nuvaikščiojusi viską skersai išilgai biggrin.gif .

Kaip pavyko užuosti biggrin.gif ir kas do kvapas bigsmile.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2018 07 16, 09:32)
Aciu dar karteli visoms  4u.gif

Pempe turim viena vyra kompanijoj biggrin.gif gerai kompanija laikos, as daugiau gulineju, kirpo, negaliu sedet ir stovet labai sunku, stubura ziauriai skauda.... nu viskas laikina, praeis  4u.gif siaip esu labai laiminga turedama dar viena princese  wub.gif
Labas rytas

4u.gif wub.gif
QUOTE(pikkolo @ 2018 07 16, 14:15)
<p>Sunflowers tai faina 🙂 </p><p>O mes prie jūros varom, ir jau sušiktos atostogos iškart  doh.gif​  ***** ***** nesikeikiant</p>

nu ir kodėl jau iš kart su tokiom nuotaikomis? unsure.gif
Atsakyti