Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 27, 15:14)
Čia Keira Knightley iš  "Pride & Prejudice" , ji dar dar Daktaras Živago vaidinus ir t.t. o kur tas pirmasis filmas,  mačiau visas romano ekranizacijas  mirksiukas.gif jau bais savo laiku jis man patiko

Va dabar zinau sia aktore, visai nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 27, 09:57)
Aš tik vieno tikiuosi, kad ryt nepasiteisins tos prognozes kur iki 32 žada...nes man vyro metines, o suknia juoda su ilgom rankovemis, nugriusiu tikrai

Jau metai unsure.gif ? Kaip greit ax.gif . Tau gal kitaip 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pabėgau iš darbo dviem valandom anksčiau savavališkai, šiandien viduje nuo ryto 31, nebevalioju Pavalgėm torto su vaikais ir dingau biggrin.gif . Eisiu vakare koncertan "Prie garažų", toks geras bardinis lauke prie garažų mažoje erdvėje vyksta. Išsimaudysiu, ir pirmyn biggrin.gif

Atsakyti

Mane tai kraupina Lietuvos. Galvoju, net jei norėtume, mum Lietuvos pajūris vasros sezonu būtų finansiškai neįkandamas. 

Galvoju, Kroatijoj už 2 kambarių apartamentus su terasa į Viduržemio jūros vaizdą ir atskira erdve, kur grilinimui vieta yra mokėjom už 2 nakvynes 80 eur :D

Šiaip norėjau į Jūrų muziejų atnaujintą, bet kai peržiūrėjau nakvynių Klaipėdoj kainas, tai pagalvojau, ai, gal rudenį nuvarysim. 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ar matėte tą yopatingą mėnulį?
Pas mus nieko nesimatė.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 07 28, 09:47)
Labas rytas 4u.gif

Ar matėte tą yopatingą mėnulį?
Pas mus nieko nesimatė.

Sapnus maciau biggrin.gif

Labas
Atsakyti

Vaikis tai blūdijo naktš, o ryte egzorcizmo seansą surengė. Vat ta proga išvariau apsipirkt, vaikus palikau su mama. 

Atsakyti
Mano mazoji 5 ryto kelias biggrin.gif ir dar pasumina biggrin.gif
Atsakyti
Nukrito 15 lašų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 07 29, 16:53)
Nukrito 15 lašų bigsmile.gif

O pas mus nulis lasu unsure.gif
Rimtai nebejuokinga.... man jau net galva skauda nuo to karscio doh.gif Dar plius maitinu, hormonai, tai visa slapia visa para doh.gif
Labas

Lyžuka, kaip metines praejo? Ar kiek lengviau, kai metai praejo? Gal kazkiek jau susitaikei? Jei nenori gali neatsakyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 29 liepos 2018 - 16:31
<p>Sviekos gyvos, jei sveikos ir gyvos nuo tokiuų karščių.</p><p>Lietaus nei lašo pas mumi. nepergyvenkit, dar vieną tokią pat karštą žadą savaitę...lafąą... nafik.</p><p></p><p>Lyžuka, kaip tu su tomis juodomis ilgomis rankovėms išgyvenai?</p><p></p><p>

Aš šiandien ryte į sodą variau trumpam.-agurkų ieškot ir pomidorų. Aišku apsiravėjau, aišku pasiliejau, dar šilnamį susitvarkiau...aišku vyras tujų tvorą tvarkė, aišku ėmiau grėbti ir vežti tas liekanas, o jų daugybė, tai žinokit pavargau, sukaitau, jaučiu kad kažka ne taip, sakau nafik vyrui jei durnas esi ir tokiomis dienomis tokius darbu dirbt eini tai ir dirbk vienas. Ir mečiau viską ir grįžau į namus smile.gif  pažiūrėjau namie į veidrodį išsigandau- fioletava... tai visą kitą dienos dalį ilsėjaus. n dar agurkus užsivakavau.</p><p>nepernešu karščio. </p><p>Ryt dirbsiu darbe jau už 3, taip savaitę ir tada pagaliau atostogos. gal dievulis susimils ir karštį užsuks tada visai gerai fainai būt....</p><p></p><p></p>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 29 liepos 2018 - 19:20
QUOTE(BigBang @ 2018 07 26, 11:37)
Ir tikrai enra ko jaustis kaltai, cia mes tau pavydim uztat taip biggrin.gif

as tai nei kiek biggrin.gif as tik nusistebejau, kad tokios kainos, nes LT pajury nebuvau jau 10 metu,tai ir nebezinau kaip kas buvo.
bet faktas, kad kiekvienas renkasi kur jam patogiausia ir geriausia. smile.gif
Nidoj man grazu, noreciau nuvaziuot, bet as negryztu i lt tokiam laikui, kad galeciau kelias d. Nidoj praleist, deja. bet ir del finansines puses kazkaip gaila, kai atrodo zinau, o galeciau pamatyt kur nemacius.

QUOTE(Sunflowers @ 2018 07 26, 19:49)
Eina peklon toks karstis  doh.gif  mad.gif  karsta.gif ner kur pasidet  karsta.gif

jau ir pas jus atejo.. uhh uzjauciu.
mus kankino karstis, 38 maximumas pasiektas buvo.. sis savaitgalis vesesnis, bet i r vel kita savaite apie 30.. phew unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 07 29, 17:29)
O pas mus nulis lasu  unsure.gif
Rimtai nebejuokinga.... man jau net galva skauda nuo to karscio  doh.gif  Dar plius maitinu, hormonai, tai visa slapia visa para  doh.gif
Labas
Lyžuka, kaip metines praejo? Ar kiek lengviau, kai metai praejo? Gal kazkiek jau susitaikei? Jei nenori gali neatsakyti 4u.gif

Sun, atsakyti galiu, tik nežinau ką, ne tai kad susitaikiau, bet daug ką pamačiau, kaip sakoma kitom akim, kitu atspektu: elgesį žmonių, labai daug pasirode kur tikri draugai, gimines, o kur tik baliams buvo "giminė"...na daug visko čia neišpasakosiu, labiau gal išmokau išsisukti iš bet kokios padeties, kaip sakma nera padeties be išeities mirksiukas.gif

Suknia neblogai, atlaikiau smile.gif buvau nusiteikus, kad bus blogiau smile.gif, kaip ne keista bažnyčioj jau pabaigoj mišių tvanku pasidare
Atsakyti