Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Vaje  :console:​ 

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 07 31, 10:29)
Pas mus vel gedulas, vyro tetis mire  angel_sadangel.gif  cray.gif

Laba, oje, laikykitės. Kas nutiko? Sirgo, staigiai? Užuojauta. console.gif
Atsakyti
Sunflowers, laikykis, užuojauta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 08 01, 06:37)
Sunflowers, laikykis, užuojauta  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Prisijungiu prie uzuojautų...
Atsakyti
labos,

Sunfl užuojauta, na tau sunkūs šie metai....

Lyžuka, o tai tu buvai korteles sudėjus kur kam sėsti? ar gerųjų vietų nespėjo užimti nes kiti užsėdo?
na man tai kaip iš filmo skamba...negi taip gali būt? artimi vyro giminės? manau priežastis tikrai ne sėdėjime buvo...kaip sakoma- žvelk giliau....

Man iki atostogų liko 2,5 darbo dienos. Džiaugiasi mano širdis smile.gif

Atsakyti

Labas mergaites.

SUN vajei, užuojauta.

Karšta tai vaje.... :B 

Mėgstu šilumą, bet jau db ir man jos perdaug.

Kitą  visą savaitę komandiruotė į Nidą nusimato, gal ir neblogai  :D 

Atsakyti

Daratėja, kaip naujas darbas? :)

Atsakyti
Aš iš prūdo išlindau, kotletus kepu, visai gerai smile.gif
Atsakyti
Nu.apie ką tylim. Ar jau išeleipom visai nuo karščių? smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif Vakar jau ir palaidojom... negalejom ilgiau tempti... viens gyveno, para laiko pragulejo karstyje jau mires...
Namo grizom siandien po 24 val, miegot nuejau po pirmos, paskui 04 val keliaus ir leido man uzmigt tik 07 val biggrin.gif tokia lengvai trenkta jauciuosi smile.gif

Sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai aišk teisingai darėt kad tų trejų dienų nelaikėt tokiam karšty. Man tai aplamai toks artimųjų kankinimas tos
3 d laidotuvės..išsunkia iki galo. O pakeist juk nieko nebegali. Senas uošvis buvo ? Sirgo ar taip kas ?
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 08 02, 21:56)
Tai aišk teisingai darėt kad tų trejų dienų nelaikėt tokiam karšty. Man tai aplamai toks artimųjų kankinimas tos
3 d laidotuvės..išsunkia iki galo. O pakeist juk nieko nebegali. Senas uošvis buvo ?  Sirgo ar taip kas ?

56 metai suejo liepos pradzioj, kiek zinau nesirgo, arba mum nesake unsure.gif labai gaila, labai verysad.gif
Atsakyti