Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Pikolo prie kokio ezero? Bus namukas, ar su palapine?

Labas rytas ;)

Nežinau. Kažkur Ignalinos rajone, Šakarvos sodyba. Namukas. Važiuojam kelios šeimos. Su palapine manęs neišgrūstumėt, mėgstu komfortą  :D​ 

Atsakyti

Sveikos, 

o jus vakar ir visos nedirbot? ar as jau nebepamenu, bet ar visada zoline lt buvo nedarbo diena oficiali? toks jausmas, kai mokiaus nebuvo.. 

aš įsivaizdavau, kad bus koks patriušęs kaip šiauliai. Tai labai nustebino iščiustytas parkelis, daug gražių grafičių (ta prasme tų normalių, legalių), Vilniaus lygio restoranas biggrin.gif

nu nu nu  :devil:  :protest:  kur cia Siauliai patriuse :P  :lol: 

Laba, Nu va atlaikem svente, isleidom pirmokele i pirma klase :) Eisim tuoj vakarieniaut,sakiau vyrui eik vaikisko sampano,koks cia balius :D

pilna ispudziu turbut, lauke mokyklos? 

Sveikos.
Mano dienos nuotykiai fb. Tik galiu pasakyt kad tokio streso senai neturėjau. ..ir tolia suš...išeiginė kad net liūdna....
Lyžuka tai gal jo t.y. šalavijo kal kur ir čia turguj pas babutes gausiu. Nors šiaip nesu pastebėjus. Gal dėmesio nekreipdavau. Kaip čia aš iš tavęs parsigabensiu.... 😊

skaiciau fb bet nepakomentavau... nu tikrai kad streso buvo  :sleep: 

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 08 16, 09:39)
<p>Sveikos, </p><p></p><p>o jus vakar ir visos nedirbot? ar as jau nebepamenu, bet ar visada zoline lt buvo nedarbo diena oficiali? toks jausmas, kai mokiaus nebuvo.. </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Cartman" data-cid="71758642" data-time="1502810779"><div><p>aš įsivaizdavau, kad bus koks patriušęs kaip <strong>šiauliai. </strong>Tai labai nustebino iščiustytas parkelis, daug gražių grafičių (ta prasme tų normalių, legalių), Vilniaus lygio restoranas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>nu nu nu  devil.gif  protest.gif  kur cia Siauliai patriuse tongue.gif  lotuliukas.gif </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="KolJe" data-cid="71758669" data-time="1502811975"><div><p>Laba, Nu va atlaikem svente, isleidom pirmokele i pirma klase smile.gif Eisim tuoj vakarieniaut,sakiau vyrui eik vaikisko sampano,koks cia balius biggrin.gif</p></div></blockquote><p></p><p>pilna ispudziu turbut, lauke mokyklos? </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="71758729" data-time="1502815062"><div><p>Sveikos.
Mano dienos nuotykiai fb. Tik galiu pasakyt kad tokio streso senai neturėjau. ..ir tolia suš...išeiginė kad net liūdna....
Lyžuka tai gal jo t.y. šalavijo kal kur ir čia turguj pas babutes gausiu. Nors šiaip nesu pastebėjus. Gal dėmesio nekreipdavau. Kaip čia aš iš tavęs parsigabensiu.... 😊
</p></div></blockquote><p>skaiciau fb bet nepakomentavau... nu tikrai kad streso buvo  sleep.gif </p>

Kiek Šiaulių esu mačiusi tai toks Panevėžys man labiau už Šiaulius patriuses yra, o šiaip būna ir maži miestukai išdalinti o būna ir visai apleisti kaip pvz Kaišiadorių mirksiukas.gif
Atsakyti

Galvoju, niekad nesu buvus Kaišiadoryse, tik šimtus kartų šalia pravažiavus :)

Atsakyti
Labos,
pro Kaišiadorys net pravažiavusi nesu smile.gif
o Panevėžys visai ne patriūšęs jei kas tongue.gif tongue.gif ir dar sako centrą visą atnaujins kitąmet. tai visai bus kietas miestas. O kur dar RYO ir Babilonas tai aplamai... smile.gif

vakarienei bulvės+kopūstai+dešrelės. Nk gero bet bus gerai smile.gif

pagaliau pabaigiau skaityt knygą. Nu jau kaip serialuose- skaičiau skaičiau ir nusibodo, o veiksmų prikurtą jėzusmarija... net nebeįdomu.
Rekomenduokit ką gero paskaityt? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 16 rugpjūčio 2017 - 13:44

Nepateko dukra i valstybini darzeli :(

Atsakyti

Sun, ar labai kosmosą privatus kainuos?

Atsakyti

Cartman ~300€, plius minus, jei ne Landsbergienės, ten dviguba kaina.

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 08 16, 15:18)
<p>Nepateko dukra i valstybini darzeli verysad.gif</p>

o tu į miesto norėjai (koks ten tau arčiausiai- Kaunas?) ar į kokius priemiesčių darželius?
ką dabar darysit? unsure.gif na 300 už daržą tai eikit peklon. Kiek reik uždirbti kad apsimokėtų dirbti tada. na minimum štukės tada reik.... blink.gif
Atsakyti

Pas mane yra moteris su 3 vaikais, o jos darbas tik asistentės, tai visa alga ant auklės išeina jai. Košmaras (dirba, nes kol vaikučius augino paeiliui, jokios patirties darbo neturi, tai kažkokių geresnių pareigų ji irgi nelabai turėt gali).

Atsakyti

Sun, ar labai kosmosą privatus kainuos?

Nu ten kur ziurejau menesiui beveik 200 euru. 

Atsakyti

o tu į miesto norėjai (koks ten tau arčiausiai- Kaunas?) ar į kokius priemiesčių darželius?
ką dabar darysit? unsure.gifna 300 už daržą tai eikit peklon. Kiek reik uždirbti kad apsimokėtų dirbti tada. na minimum štukės tada reik.... blink.gif

As Kaune i Sargenu buvau uzrasius. Leisiu i privatu, o ka daryt 😮

Atsakyti