Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Ech, baigė Robis repeticiją man po langais. :D tikrą koncertą gal iš namų girdėsiu :D

Atsakyti

Nu ten kur ziurejau menesiui beveik 200 euru. 

oho kainos!! neisivaizdavau kad tiek!

Ech, baigė Robis repeticiją man po langais. :D tikrą koncertą gal iš namų girdėsiu :D

Williams???

Atsakyti

Aha, Williams. Šiandien Vingio parke koncertuoja.

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 08 16, 16:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Sunflowers" data-cid="71759728" data-time="1502888832"><div><p>Nu ten kur ziurejau menesiui beveik 200 euru. </p></div></blockquote><p>oho kainos!! neisivaizdavau kad tiek!</p><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Cartman" data-cid="71759744" data-time="1502889661"><div><p>Ech, baigė Robis repeticiją man po langais. biggrin.gif tikrą koncertą gal iš namų girdėsiu biggrin.gif</p></div></blockquote><p>Williams???</p>

Rudenį boticeli atvažiuos norėčiau nueiti bet bilietai nuo 120 eur unsure.gif

Cartman prašom išlipti Kaišiadoryse kada mirksiukas.gif
Atsakyti

Aha, bilietai į koncertus jau prie lito buvo kosmosas, o dabar tai išvis. Draugai kelis kartus varė į Lenkiją, nes to pačio turo to paties atlikėjo koncertas pigiau kainavo.

Atsakyti

Nu ten kur ziurejau menesiui beveik 200 euru. 

Su maitinimu? Nes daug kur maitinimą skaičiuoja atskirai.

Įdomu kiek auklė kainuoja? Nuo lapkričio vidurio reikės. Į lopšelį tokio mažo tikrai neleisiu, mažu dar maitinsiu, ir ne tik vakare, naktį.

Atsakyti

Su maitinimu? Nes daug kur maitinimą skaičiuoja atskirai.

Įdomu kiek auklė kainuoja? Nuo lapkričio vidurio reikės. Į lopšelį tokio mažo tikrai neleisiu, mažu dar maitinsiu, ir ne tik vakare, naktį.

Taip su maitinimu. 

Aukles bent as tikrai nesamdysiu :)

Atsakyti

Papasakok vėliau ar patiko darželis. Dabar jų tiek daug, tai ne prieš 5 metus. Jaučiu po metų ir mum reiks, nes labai daug vaikų pas mus. Dar nebuvo metų kad visi norintys papultų į darželį.

Atsakyti

Papasakok vėliau ar patiko darželis. Dabar jų tiek daug, tai ne prieš 5 metus. Jaučiu po metų ir mum reiks, nes labai daug vaikų pas mus. Dar nebuvo metų kad visi norintys papultų į darželį.

Papasakosiu

Atsakyti
Laba diena. ir apie ką tylim???? unsure.gif
neperkaitot? koks dušniakas šiandie....
Atsakyti

Sveikos. Siandien panasu kad pailsejau. UK jokio dusnumo, pusdienis linoja, taip gaivu  :wub: dziaugiuosi uk vasara, apie 20-22 pastoviai, jokiu karsciu, kas man tik i nauda siuo metu  :4u: 

Atsakyti

V-Rinė jo dabar dusna siaubingai.

Uzsakiau kavinej staliuka dukros gimtadieniui, ten ir vaiku zona yra.  Ryt i darba dokumentus susitvarkyt.

Eina sau kaip greit prabego metai 😮 

Sveikos

Atsakyti