Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labas vakaras,ir aš nieko įdomaus neradau Lidle.  Buvot popiežių pamatyt?

Atsakyti

aš Lidle kartais apsilankau. Turiu atradus ten kelis produktus, bet dauguma tik per tas specifines dienas būna. Bet kai užmatau, nuvarau. Ai, dar suknelę esu pirkus- šiaip labai gerai nešiojas, nors tik 6 eur kainavo.

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2018 09 23, 18:54)
<p>Labas vakaras,ir aš nieko įdomaus neradau Lidle.  Buvot popiežių pamatyt?</p>

Buvau. Esu pavargusi , ne tas žodis smile.gif . Dabar tik dorai prisėdau, neskaitant važiavimo ir protarpiais sėdėjimo ten. Sunkiai suvokiu, kad tikrai galėjau būti, ir matyti, ir dalyvauti ax.gif . O dar ta nugara, bet vaistukų pririjau, tai įveikiau viską šiaip taip smile.gif .
O kiek žmonių, kiek tautų bigsmile.gif . Nuostabu. O kam nepatinka kaip popiežius, tai juk jis- valstybės vadovas. Nedažnas vadovas susitinka su paprastais žmonėmis. Mačiau iš arti didis.gif
Atsakyti
Sveikos.
Man kažkoks nenormalus fanatizmas tas popiežiaus sutikimas. Nepykit. Dėl kelių min pamatymi bišk arčiau šitiek vargo. Aš tai per tv labai iš arti mačiau 😆😇😇😇😇 ir nesijaučiu prasčiau nei pvz nei Pempė. Gal tik mažiau pavargusi.😅
Ryt pirmadienis . Būsiu vėl vienas trijuose asnenyse. Tikiuosi paskutinę savaitę 😨
Atsakyti
Sveikos Lidle patinka indaploviu priemones, o buvau irgi tik kelis kartus, nepakeliui jis mums smile.gif

Atsakyti
Laba diena,
uuu akip atvėso, man su švarku vos ne šalta buvo ryte verysad.gif

ko gero?smile.gif

Pempe papasakok daugiau apie savo kelionę pas popiežių bigsmile.gif
Atsakyti

Ne tik šalta, bet ir tamsu ryte. Rudenėlis atėjo. Tik gal kiek per greit.

Atsakyti

Labas vakaras, jau geriau žiema ir sausas sniegas :hmm:  nei lietus ir pliurza...

Atsakyti
Pas mus nelyja. Tik labai šalta. Nuuu labai. Su švarku sustypau kad neklauskit....Tipi ryt striukę rengtis ? Iš trumpų rankovių į striukę ?,,,, ojej...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 24 rugsėjo 2018 - 16:48
QUOTE(V-Rinė @ 2018 09 24, 17:47)
Pas mus nelyja. Tik labai šalta. Nuuu labai. Su švarku sustypau kad neklauskit....Tipi ryt striukę rengtis ? Iš trumpų  rankovių į striukę ?,,,, ojej...

O tai tu nesusiprotėjai, kad prie 10 laipssnių striukės reikia tongue.gif ? Jau ir pirštines gali pasiimti smile.gif .
Netikiu, kad be striukės išėjai biggrin.gif .
Buvau šiandien škuduryne, tai atėjo viena babcė, atsiprašau, t.y. dama su plonu švarkiuku, tai irgi sakė- kaip sušalau, ką turite šilto biggrin.gif . Išsimatavo puspalčius, striukes, liemenes, išėjo apsivilkusi dailiu puspalčiu, sako, o dabar jau gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 09 23, 21:59)
Sveikos.
Man kažkoks nenormalus fanatizmas tas popiežiaus sutikimas. Nepykit. Dėl kelių min pamatymi bišk arčiau šitiek vargo.  Aš tai per tv labai iš arti mačiau 😆😇😇😇😇 ir nesijaučiu prasčiau nei pvz nei Pempė. Gal tik mažiau pavargusi.😅
Ryt pirmadienis . Būsiu vėl vienas trijuose asnenyse. Tikiuosi paskutinę  savaitę 😨

kas nenormalaus? Įsivaizduok, tu- valstybės prezidentė. Ir tau praneša, kad tavo menką šalelę aplankys kitos valstybės vadovas, kuris yra gerbiamas, mylimas, įtakingas ir toks, kad ne tik tavo šalies žmonės veršis jį pamatyti, bet suvažiuos ir iš kitų šalių, kurį seka viso pasaulio žiniasklaida ir rašys apie vizitą, kur atskrenda apie ar ne 60 žurnalistų iš viso pasaulio vizitu domėtis. Tai ką tu darytum? Paslėptum jį? Susitiktum dviese ar su keliais ministrais? Ar pasistengtum sudaryti salygas, kad norintys jį pamatytų, kad jo kelionė būtų saugi, kad viskas būtų deramai ir tavo valstybė pasirodytų tinkamai? Manau, nepriklausomai nuo savo įsitikinimų, padarytum kaip pridera ir dar daugiau, būtum svetinga ir dėkinga už tavo šaliai parodytą garbę smile.gif .
Atsakyti
Pempe į darbą ėjau su palaidine trumpomis rankovėmis ir švarku. Gerai kad šalikėlį turėjau 😆😆😆😆😆 nu kažkaip netikėtai man atšalo 😆😆

Man fanatizmas yra laukti puse nakties užsiėmus vietas vien tam kad truputį pamatyt. .o daug kas toje minioje juk ir visiškai nematė. Ir poto džiaugtis - " maaaaaaačiau" čia ne tau taikau...čia aplamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 24 rugsėjo 2018 - 17:33