Pasiskundziau ir jau nulijo neblogai 👏
Sveikos
buvom mieste su vyru pasivaiksciot, tai nusipirkau mini higienos priemoniu i ligonines tase isidet, radau dar sulankstoma dantu sepetuka tai prigriebiau
niekaip neapsisprendziam reikia mums voneles ar ne
vyras labai skanius pietus pagamino - jautienos strika. Apsirijau.

Tai va, paplaukėm baidarėm

Kaip fainaaaa

Pasiliko ten dirbti

Ant čiužinio visai gerai, kad tik jis yra

Ar malonumo nors kiek pajutai beatostogaudama

Sveikos
buvom mieste su vyru pasivaiksciot, tai nusipirkau mini higienos priemoniu i ligonines tase isidet, radau dar sulankstoma dantu sepetuka tai prigriebiau
niekaip neapsisprendziam reikia mums voneles ar ne
vyras labai skanius pietus pagamino - jautienos strika. Apsirijau.
Mes pirkom labai ilgai naudojom.
Vilniuj beveik para kaip lyja.
Troškinu triušį. Baisi terlionė jis man, nu bet negi mesi lauk.
Skauda gerkle 😮
Sveikos
Pempe, tai fain , kad patiko, delfy skaičiau kaip medis baidare plaukiančia moterį užmuše

dar paklausiu iš kvietku temos, lenku amarilis raudonas, pilnaviduris, kuris žydejo gal gegužes men , nepamenu tiksliai tik kotas buvo l trumpas, vel išleido jau dabar ant normalaus koto žiedą, bet tuščiavidurį

Mes ir vonelę pirkom. Dukrai ilgai naudojau maudyt, o sūnus kai tik pradėjo sėstis, tai iš jos bandė išlipt, tai ir atidaviau.
Pempe nu kokios čia atostogos, kai net pamiegot negauni. Įdomesnė diena ir tiek. Vakar kažkaip lengviau buvo, nors va vaikį ant žolės padedi ir varo tas lapų rinkt. Pailsėt tai nepailsėjau. Tik dienom pamiegojau. Užtat dukra šaunuolė, visus mažus vaikus užiminėjo. Sakau, kol brolis miega, tai susiradai pakaitinį brolį Tai vienas nuo pat ryto klausinėjo kur ji
Buvo dar vienas tokio pat amžiaus leliukas. Nu bet pavydas, ir ilgai ryte miegojo, ir dieną ilgai, ir dar lauke vežime, ir šiaip ramesnis.
Vilniuj beveik para kaip lyja.
Troškinu triušį. Baisi terlionė jis man, nu bet negi mesi lauk.
Aš neįsivaizdavau, kad jo reikia turėt

Vasara, ką čia sugalvojai

Pempe, tai fain , kad patiko, delfy skaičiau kaip medis baidare plaukiančia moterį užmuše

dar paklausiu iš kvietku temos, lenku amarilis raudonas, pilnaviduris, kuris žydejo gal gegužes men , nepamenu tiksliai tik kotas buvo l trumpas, vel išleido jau dabar ant normalaus koto žiedą, bet tuščiavidurį

Gerai, kad vakar to nežinojau

Pati susidūriau, kad puspilnaviduris baltas Jewel taip daro, jei kas nors neįtinka. Gal taviškiui kitais metais bus gerai

Vasara, ką čia sugalvojai

Gerai, kad vakar to nežinojau

Pati susidūriau, kad puspilnaviduris baltas Jewel taip daro, jei kas nors neįtinka. Gal taviškiui kitais metais bus gerai

va šitas :
http://sklep.cebulek....***-1-szt.html
Aišku. Tikrai ir šitą esu turėjusi( o gal ir dabar turiu, kai kurios etiketės pasiklydo, ), bet tokių fokusų nebuvo iškrėtęs. Nežinau, ką sakyt