Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Pasiskundziau ir jau nulijo neblogai 👏

Atsakyti

Sveikos :) 

buvom mieste su vyru pasivaiksciot, tai nusipirkau mini higienos priemoniu i ligonines tase isidet, radau dar sulankstoma dantu sepetuka tai prigriebiau :) 

niekaip neapsisprendziam reikia mums voneles ar ne :) 

vyras labai skanius pietus pagamino - jautienos strika. Apsirijau. :D 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tai va, paplaukėm baidarėm biggrin.gif . Neiškritom, neapžaibavo, nebuvo per sunku, viskas puikiai. Dabar jau taip nebijočiau biggrin.gif .Tik parsivežti labai ilgai neatvažiavo, tad atsibodo miške uodus šerti, o ir valgyti norėjosi. Kažkaip silpnai su organizavimu. Bet kitam kartui žinotumėm kaip daryti, kad ant to nepasimaut.

QUOTE(Cartman @ 2017 08 16, 16:21)
<p>Ech, baigė Robis repeticiją man po langais. biggrin.gif tikrą koncertą gal iš namų girdėsiu biggrin.gif</p>

Kaip fainaaaa wub.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 17, 22:34)
Tai nekalbat  rolleyes.gif

Pempe, ką sūnus nutarė po kariuomenės veikti? Ar studijuos ar dirbs

Pasiliko ten dirbti ax.gif . Paviliojo jį smile.gif . Nežinau, ar gerai, ar nelabai, bet neprieštarauju smile.gif

QUOTE(pikkolo @ 2017 08 18, 10:32)
<p>Mes prie ežero. Išvažiavom vėlai, nuvažiavom sutemus. Vaikis mašinoj užmigo, prabudo, užmigo, nuvažiavus buvo baisiai piktas. Kambariai nepatiko. Tik dvi viengulės lovos, tai mudu su mažium ant grindų miegojom, ant čiužinio. Bent sakau neiškris niekur jei naktį į wc nueisiu. Tai dar čiužinuką iš maniežo pasidėjau šalia, bo vietos man neliko. Labai pergyvenau kad ryte visus prikelsim, ale kad vaikai iki 3 val rėkavo, tai sakiau neimsiu į galvą kad ryte rėkauja mažasis. Aišku atsikėlėm pirmi. Pavalgėm, lauke pasisupom, nuėjom iki ežero. Paskui su kita mamyte (viso būsim 5 šeimos, šiandien likę atvažiuos) išgėrėm kavos ramiai. Tada visi sukilo, o mum pirmas miegutis. Va tiek pradžiai.</p>

Ant čiužinio visai gerai, kad tik jis yra mirksiukas.gif

Ar malonumo nors kiek pajutai beatostogaudama smile.gif ?

Atsakyti

Sveikos :)

buvom mieste su vyru pasivaiksciot, tai nusipirkau mini higienos priemoniu i ligonines tase isidet, radau dar sulankstoma dantu sepetuka tai prigriebiau :)

niekaip neapsisprendziam reikia mums voneles ar ne :)

vyras labai skanius pietus pagamino - jautienos strika. Apsirijau. :D

Mes pirkom labai ilgai naudojom.

Atsakyti
Pempe, o tai maisto neturėjot? Nes mes visad imam į baidarė kokią dėžutę sumuštekų, plius kokio energijos duodančio maisto (riešutų, chalvos, jei nebaisiai krštą, šokolado, dar džiovintos jautienos).

Vilniuj beveik para kaip lyja.

Troškinu triušį. Baisi terlionė jis man, nu bet negi mesi lauk.
Atsakyti

Skauda gerkle 😮

Sveikos

Atsakyti
pas mus lyja nuo vakar vakaro, trumpam ryte tik apstojo ir vel iš naujo,

Pempe, tai fain , kad patiko, delfy skaičiau kaip medis baidare plaukiančia moterį užmuše unsure.gif

dar paklausiu iš kvietku temos, lenku amarilis raudonas, pilnaviduris, kuris žydejo gal gegužes men , nepamenu tiksliai tik kotas buvo l trumpas, vel išleido jau dabar ant normalaus koto žiedą, bet tuščiavidurį hmm.gif nesuprantu ten koks mutantas pakliuvo ar ką ? unsure.gif bet spalva raudona bigsmile.gif
Atsakyti

Mes ir vonelę pirkom. Dukrai ilgai naudojau maudyt, o sūnus kai tik pradėjo sėstis, tai iš jos bandė išlipt, tai ir atidaviau.

Pempe nu kokios čia atostogos, kai net pamiegot negauni. Įdomesnė diena ir tiek. Vakar kažkaip lengviau buvo, nors va vaikį ant žolės padedi ir varo tas lapų rinkt. Pailsėt tai nepailsėjau. Tik dienom pamiegojau. Užtat dukra šaunuolė, visus mažus vaikus užiminėjo. Sakau, kol brolis miega, tai susiradai pakaitinį brolį  :lol:  Tai vienas nuo pat ryto klausinėjo kur ji  :laugh: Buvo dar vienas tokio pat amžiaus leliukas. Nu bet pavydas, ir ilgai ryte miegojo, ir dieną ilgai, ir dar lauke vežime, ir šiaip ramesnis.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 08 20, 18:09)
Pempe, o tai maisto neturėjot? Nes mes visad imam į baidarė kokią dėžutę sumuštekų, plius kokio energijos duodančio maisto (riešutų, chalvos, jei nebaisiai krštą, šokolado, dar džiovintos jautienos).

Vilniuj beveik para kaip lyja.

Troškinu triušį. Baisi terlionė jis man, nu bet negi mesi lauk.

Aš neįsivaizdavau, kad jo reikia turėt biggrin.gif blush2.gif. Bet dėl vis pikto, nes buvau su vaikais, tai buvau paėmus javinukų ir trapučių. Bet tai ne maistas biggrin.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2017 08 20, 18:10)
<p>Skauda gerkle 😮</p><p>Sveikos</p>

Vasara, ką čia sugalvojai biggrin.gif ? Kondicionierius unsure.gif ?

QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 20, 18:22)
pas mus lyja nuo vakar vakaro, trumpam ryte tik apstojo ir vel iš naujo,

Pempe, tai fain , kad patiko, delfy skaičiau kaip medis baidare plaukiančia moterį užmuše  unsure.gif

dar paklausiu iš kvietku temos, lenku amarilis raudonas, pilnaviduris, kuris žydejo gal gegužes men , nepamenu tiksliai tik kotas buvo l trumpas, vel išleido jau dabar ant normalaus koto žiedą, bet tuščiavidurį  hmm.gif nesuprantu ten koks mutantas pakliuvo ar ką ?  unsure.gif bet spalva raudona  bigsmile.gif

Gerai, kad vakar to nežinojau unsure.gif

Pati susidūriau, kad puspilnaviduris baltas Jewel taip daro, jei kas nors neįtinka. Gal taviškiui kitais metais bus gerai ax.gif . O kokia veislė, įdomu pasidarė?
Atsakyti
Pempe, ateičiai: visad maisto ir atsigert biggrin.gif dar mūsų kompanijos plaukimuose visad būna bobelinės. Niekas iš kompanijos jokiom kitom gyvenimo aplinkybėm jos negeria, tik baidarėse (ypač gerai lenda, jei apsiverti su baidare į šaltą upę) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 08 20, 19:35)
Aš neįsivaizdavau, kad jo reikia turėt biggrin.gif blush2.gif.  Bet dėl vis pikto, nes buvau su vaikais, tai buvau paėmus javinukų ir trapučių. Bet tai ne maistas biggrin.gif
Vasara, ką čia sugalvojai biggrin.gif ? Kondicionierius unsure.gif ?
Gerai, kad vakar to nežinojau unsure.gif

Pati susidūriau, kad puspilnaviduris baltas Jewel taip daro, jei kas nors neįtinka. Gal taviškiui kitais metais bus gerai ax.gif . O kokia veislė, įdomu pasidarė?

va šitas :
http://sklep.cebulek....***-1-szt.html

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 20, 20:02)

Aišku. Tikrai ir šitą esu turėjusi( o gal ir dabar turiu, kai kurios etiketės pasiklydo, ), bet tokių fokusų nebuvo iškrėtęs. Nežinau, ką sakyt ax.gif .
Atsakyti