Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveikos, pirmadienis...
Sunfl graži šventė, graži dukra, tavęs ir tavo naujos suknios nemačiau smile.gif

Kolje - kaip pirmokė patenkinta gyvenimu (ty noriai eina į mokyklą?).

Nededu saves i fb labai negrazi sau isejau 😊 aciu 😊

Atsakyti
Sunfl. o aš manau kad vienintelio ko tau trūksta- pasitikėjimo ir meilės sau smile.gif 4u.gif
pažiūrėk po mėnesio į tas pačias nuotraukas- ir pamatysi kad visai graži išėjai smile.gif bent man taip visada būna smile.gif

Pas mus pliaupia. Ir taip žada visą savaitę????? išprotėt....
Atsakyti

Sunfl. o aš manau kad vienintelio ko tau trūksta- pasitikėjimo ir meilės sau smile.gif4u.gif
pažiūrėk po mėnesio į tas pačias nuotraukas- ir pamatysi kad visai graži išėjai smile.gifbent man taip visada būna smile.gif

Pas mus pliaupia. Ir taip žada visą savaitę????? išprotėt....

Oi ne, ant pirstu galiu suskaiciuoti kur as sau grazi.

Pusdieni lijo, dabar nebe.

Atsakyti

grange, nu tai jauna buvau :D Aha panasiu laiku,tikiuosi nepernesiot ir negims per seses gimtadieni. 

Vrine, kelias kolkas tfu tfu lengvai,t.y zadint nereik,isbunda 6:30 pati :) Eisiu uz valandos pasiimt is mokyklos  :ax:​ 

Atsakyti

As nuo rugsejo zadu leist saviske i darzeli.

Atsakyti

Sun,tai gavot visgi darzeli vieta? Privaciam? 

Parsivedziau pirmokele, nu laiminga, patenkinta, pamate mane ateinant,jau is tolo susuko,kiek daug pamoku uzdave, gryzom,nusiprause,issitrauke knygas sedom,padarem, pavalge sriubos, nuejo zaist :) Nu tikiuosi nepages ji man ir nepraeis noras mokytis :D 

Atsakyti

Sun,tai gavot visgi darzeli vieta? Privaciam?  Parsivedziau pirmokele, nu laiminga, patenkinta, pamate mane ateinant,jau is tolo susuko,kiek daug pamoku uzdave, gryzom,nusiprause,issitrauke knygas sedom,padarem, pavalge sriubos, nuejo zaist :) Nu tikiuosi nepages ji man ir nepraeis noras mokytis :D 

Ne nepateko. I privatu leisiu.

Atsakyti

Į kurį?

Atsakyti
Sveikinimai mokinei wub.gif 4u.gif

Pas mus šiandien vėl tokia graži diena buvo, saulė švietė,trumpom rankovėm vaikščiojau. Dar lauke vakare truputį paskaičiau, Vrinė išmokė biggrin.gif . Kaip gera, kad turiu akinius ir vėl galiu skaityti wub.gif

Buvom dėl mokyklos su vyresniąja pas daktarų, na, labai įdomu, koks tas mano vegetarės kraujas ax.gif

Papildyta:
rašė eror eror ir sudubliavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 21 rugpjūčio 2017 - 20:43

Mes ir buvom pas gydytoją dėl pažymos. Po pietų su vyru buvo pas akių, o trečiadienį pas ortopedą.

O mažajam dygsta dantys, tai vai vai vai kas per pikts vaiks, dar kol įmigo gerai.

Atsakyti
Visų vegetarų kraujai geri mirksiukas.gif

Prisidžiovinom pomidorų nu bile kaip skanu, dabar negaliu sustoti valgius juos, aršiau tikrų cipsu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 21, 22:01)
Visų vegetarų kraujai geri  mirksiukas.gif

Prisidžiovinom pomidorų nu bile kaip skanu, dabar negaliu sustoti valgius juos, aršiau tikrų cipsu  bigsmile.gif

Kaži kaži smile.gif

O kaip juos džiovinot? Juk tokie vandeningi
Atsakyti