Gerai, kad mp yra
Gerai, kad mp yra
Tai va numigau kartu su vaiku 2 val. Žiūrėsim kaip jis jausis.
Tik kad aš vėl sloguoju, ir labai rimtai, nosis bėga, viena užsikišus. Daugiau nieko.
Jauciu cia virusas. Dukra is darzelio mum buvo toki parnesus. Beje pas juos pakaitom vaikai, viens po kito veme.
Sveikos. Neturiu laiko visai, nei skaityt, nei rasyt
koks pavadinimas, pasidalink?
paskaiciau tavo nuotykius
Sun, laikykis
Grange, restoranas Deco bar&restaurant http://www.restoranasvilniuje.lt/
Ar jau puošiatės Kalėdom? ![]()
Aciu
mes dar ne. man dar anksti kazkaip atrodo. eglute puosiu 15 d ta savaitgali, noriu tikros, tai anksciau gal per anksti
pempe tai gal su baanoškėm buvai išėjus į eglės įžiebimą?
Aš penktadienį atšvenčiau mamos jubiliejų
Šeštadienį vyro brolio buto "ale įkurtuvės"- vėl pasisedėjimas prie šampano ir pilno stalo..
šiadien jau diena prailgo, nu rimtai. Lyg ten pasitvarkau, šia ten n...o laikas sustojęs ... kaip sūnus sako gl jau laikas eit miegot. Nu bet nelaikas...pašėlęs tas dienos ilgumas...
Sunfl ką dabar laidojai?
nesirkit.
pas mus eglė žiebs rytoj vakare. niekaip nesuprantu kodėl pvz šiandien negalėjo....
aš tai dienos nespėjau sugaudyt, kaip pralėkė, nors rods nelabai ką ir pasidariau ![]()
Nu vaikis lyg ir atsigauna. Su valgymu nekažką dar, bet jau dūgsta. Temperatūra 37,5-37,6, todėl turbūt keistai jaučiasi. Man tokia temperatūra irgi mirtis, aukštą lengviau pernešti nei tokią.
Pas mus eglutę jau įžiebė penktadienį, galėjot per tv3 matyt. Kada prie progos pralėksiu ir nufotkinsiu.
pempe tai gal su baanoškėm buvai išėjus į eglės įžiebimą?
Aš penktadienį atšvenčiau mamos jubiliejų
Šeštadienį vyro brolio buto "ale įkurtuvės"- vėl pasisedėjimas prie šampano ir pilno stalo..
šiadien jau diena prailgo, nu rimtai. Lyg ten pasitvarkau, šia ten n...o laikas sustojęs ... kaip sūnus sako gl jau laikas eit miegot. Nu bet nelaikas...pašėlęs tas dienos ilgumas...
Sunfl ką dabar laidojai?
nesirkit.
pas mus eglė žiebs rytoj vakare. niekaip nesuprantu kodėl pvz šiandien negalėjo....
Na jau na, su basanoškėm
Sun laikykis. Kažkaip daug išbandymų tau paskutiniu metu.
Tai vienas atkuto, tai dabar dukra - man skauda pilvuką
Irvnežinau ar tikrai (juk galėjo nuo brolio užsikrėsti) ar ne, nes liepiau baigt žaist ant planšetės ir tada pradėjo skaudėt. Dar anyta su savo patarimais, kad neleist msžiuko į darželį, nes žiema netinkamas laikas, kažką apie savo vaikus dar porino, kad buvo encefalitas, gelta darželyje ir blabla. Tai kad ir dabar nemažai jis serga, dukra iš mokyklos parneša. O ir ne jai juk auklei mokėt, darželis per pus pigiau. Na ir dar ten visko prišnekėjo, kad nereik dar kitų vaikų jam ir pan. Na žiūrėsim kiek čia ryt mūsų ligoninėj liks ligonių.