Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Užuojauta SUN :unsure:  :console: 

Grange net priešui nelinkėčiau to... finansai ne problema,nors aišku štuka niekam nesimėto. Man tik dabar atatrankinis stresas,širdis makaluojas maudžia ,sapnuojas,atsibundu naktį ir nesuprantu kur esu. :( 

Pikkolo virusas tikrai.

Atsakyti

Taip, virusas, jau ir dukra vemia  :oh:​ 

Atsakyti
oje pikkolo, sunku tau, tai vienas, tai kitas, dar ir tu ant galo susirgsi verysad.gif

Sun užuojauta 4u.gif , čia mamos ar tėvo mama?

o pas mus sninga dabar iš ryto lyg lijundra ar tai plikšala darės, lyg sninga lyg lyja ...žodziu nieko gero...
Atsakyti

Labas dienas. Sveikatos ligoniukams :4u: 

Pas mus žiauri diena Kaune ta prasme darbe,didelę žiaurią avarija buvo,jau laukraščiai rašo,žiauriai nekaltas vairuotojas sužalotas :unsure:   visos avarijos su fūrom :huh2:   

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2018 12 02, 23:28)
<p>Užuojauta SUN unsure.gif  console.gif </p><p>Grange net priešui nelinkėčiau to... finansai ne problema,nors aišku štuka niekam nesimėto. Man tik dabar atatrankinis stresas,širdis makaluojas maudžia ,sapnuojas,atsibundu naktį ir nesuprantu kur esu. verysad.gif </p><p>Pikkolo virusas tikrai.</p>

4u.gif , nieko protingo nesugalvoju pridėt. Tik linkiu, kad greičiau praeitų 4u.gif

QUOTE(pikkolo @ 2018 12 03, 08:15)
<p>Taip, virusas, jau ir dukra vemia  doh.gif​ </p>

nA TIK LAIKYKIS PATI. Sakyčiau , paimk kokių laipsnių, kadgal į tave nekibtų, juk turi visiem pagelbėti ir aptarnauti, bet kad mp.

QUOTE(as ne tokia @ 2018 12 03, 14:07)
<p>Labas dienas. Sveikatos ligoniukams 4u.gif </p><p>Pas mus žiauri diena Kaune ta prasme darbe,didelę žiaurią avarija buvo,jau laukraščiai rašo,žiauriai nekaltas vairuotojas sužalotas unsure.gif   visos avarijos su fūrom huh.gif   </p>

Vargšai žmonės.
Man reikia į kitą raj. važiuoti repticijon, kaži, ar ir pas mus taip slidu ax.gif
Atsakyti
Labos.
O pas mus šiandie eglės įžiebimas. Labai tingiu, bet įtariu sūnus privers važiuot.... unsure.gif
Atsakyti
Egle turbut pas mus kaip visad žiebs paskutine savaite prieš kaledas, tipo daug elektros suryja ji biggrin.gif, vat kokie mes taupūs biggrin.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Lyžuka jūs tipo gal suvalkiečiai kad net ant eglės taupot? smile.gif
Mes vakar įžiebėm. Na galima sakyti graži eglė, nes gal 5 metus buvo vienodais žaislais, šiemet kitokia - tai jau geraaaaaiiiii smile.gif tai jau tiri būūūt graaaži smile.gif Koncertavo Laura remeikienė- irgi pirmą kartą ne vietinė saviveikla.... no tai irgi laaaabai geraaaiii smile.gif

Lyžuka kaip tau darbo balius, ką dovanų gavot, kuom vaišino, kas linksmino? prašom pasipasakot. Ar labai prisiryjai? biggrin.gif biggrin.gif

ANT na tavo darbas tai irgi toks stresinis.... ar kas kartą jaudiniesi važiuodama į iškvietimus? juk faktiškai situacija kaskartą stresinė...

Sunf užuojauta 4u.gif

Pikkolo- na kuris dabar virusuojatės? smile.gif
ar jau sveiki visi? smile.gif

Pempe, tu nepavargsti nuo tų repeticijų,šokių ir dainų? unsure.gif neužkniso dar? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 04 gruodžio 2018 - 14:35

V-Rine, kol kas tik dukra vemia, ryte vėl vėmė, bet po to geriau pasijuto. Ji nenori gerti, nes tada vems. O jei negeria, neišplauna iš organizmo to brudo. Aš tikiuosi nevemsiu. 

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 12 04, 14:31)
<p>V-Rine, kol kas tik dukra vemia, ryte vėl vėmė, bet po to geriau pasijuto. Ji nenori gerti, nes tada vems. O jei negeria, neišplauna iš organizmo to brudo. Aš tikiuosi nevemsiu. </p>

nu bet jau didelė mergaitė tigis, negi neina susitart. Sakyk gulės viena ligoninėj jei negers.... nu tipo pagąsdink smile.gif gražiai aš čia mokau....ane... nu bet jau didelė turi suprast...
Atsakyti

Tai, taip ir gąsdinu, o ką daryt?

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 12 04, 14:22)
Sveikos,
Lyžuka jūs tipo gal suvalkiečiai kad net ant eglės taupot? smile.gif

Lyžuka kaip tau darbo balius, ką dovanų gavot, kuom vaišino, kas linksmino? prašom pasipasakot. Ar labai prisiryjai?   biggrin.gif  biggrin.gif

tipo gal ir suvalkiečiai, kiek pamenu turbūt iš visu rajonu paskutiniai žiebiamės biggrin.gif

darbo balius jau primirštas bigsmile.gif , visi tikejos, kad kažką gaus ta prasme eur, o gavom tik pavalgyt ir pagert tongue.gif, o vietoj eur "ačiu" biggrin.gif ir akcentuojama vis buvo, kad "reikia", "priklauso" ir panašia dvasia ir pažadais buvom apdovanoti tongue.gif, padaugint nepadauginau, bet galva vistiek ant rytojaus skaudejo, nes keliu rūšiu vyno primaišiau,,,

ai karštam briedienos gavom po kepsni bet jau tokia kieta ir sausa, kad net nežinau ar ten paruošt nemokėjo, ar ji aplamai tokia turi buti unsure.gif

o linksmino kažkokie du iš Marijampoles vyrukai,. man nei matyti nei girdeti, kažkas iš baliauninku jau buve su vedamuose baliuose tai atspejo kai kuriuos žaidimus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 04 gruodžio 2018 - 15:00