beje kur mūsų Vrine, kad kelinta diena nesirodo?
beje kur mūsų Vrine, kad kelinta diena nesirodo?
Tai vyrui angina. O su mažiuku ryt ryte pas gydytoją važiuojam.
Pkkolo o nebandėt mikoplazmos tyrimo pasidaryt? nu nėra normalus toks kosulys... turi būt priežastis...
Vyras su angina tai neapseis be antibų.
Sveikos
O suaugusiems ir veikia? Man mama siandien ir sake tepk padus jodu, as tai pirma kart girdziu, nezinau nu nieko nebus blogiau, pabandysiu gal.
Man tai gerkle, maniskis ir koso, vakare tempa 37.4 sukyla..diena nieko.. o taip sakiau gerai, neairgau, ir bam gimtadienio proga.. nu nieko pasveiksim.
Cartman, kur buvai ? Kaip cia nemaciau instoj
aš tai kadangi mūsų šeimos nariai laaabai retai serga tai cheminių vaistų ten kartą į metus visai nebijau - na čia apie antibus kalbu. Kan geriau jei rimtai sergi imti greit ir pasveikti nei su arbatomis kokį mėnesį kamuotis. Nematau tame žinokit bėdos jokios. Na jei kas mėnesį sirgtume tal susimąstyčiau. O dabar...
O jūs nesirkit. Ryt gi pavasaris kaip ne kaip ☺ negražu pavasarį sirgt 😉😉😉
aš tai kadangi mūsų šeimos nariai laaabai retai serga tai cheminių vaistų ten kartą į metus visai nebijau - na čia apie antibus kalbu. Kan geriau jei rimtai sergi imti greit ir pasveikti nei su arbatomis kokį mėnesį kamuotis. Nematau tame žinokit bėdos jokios. Na jei kas mėnesį sirgtume tal susimąstyčiau. O dabar...
O jūs nesirkit. Ryt gi pavasaris kaip ne kaip ☺ negražu pavasarį sirgt 😉😉😉
Aciu ;)
As gerciau jau kazka jei kiktu virs 38, kol kas dar nereikia. Aisku turi jaust pats kada ta riba kai jau arbatos nepades.
Gi tikrai ryt jau kovas.
Fainai.nors pas mumi paskutine sav gamta subludo, 18-19 dienom buvo. .
Ot eterinių aliejų pleistriukų dar negirdėjau
Geriau negu gripas
Grange
O torto nekepei, kad sergi?
Papildyta:
As gerciau jau kazka jei kiktu virs 38, kol kas dar nereikia. Aisku turi jaust pats kada ta riba kai jau arbatos nepades.
Gi tikrai ryt jau kovas.
Fainai.nors pas mumi paskutine sav gamta subludo, 18-19 dienom buvo. .
Oho temperatūra pas jus
Grange, su gimtadieniu!
Buvau trumpam Lenkijoj ir Čekijoj. Šiaip labai fainiai pasibuvom. Pahikinom po kalniukus, mokslo muziejuj buvom, daug skaniai valgėm ![]()
Labas rytas. Pasinaudojau Sunflowers patarimu ir patepiau padukus. Kosėjo, bet gerokai mažiau ir neištisai, tad pamiegojom naktį gana normaliai. Tik kad labai karštas buvo ir sloga labai kankino, vaistai jokie nepadėjo, nei eteriniai aliejukai.
Mano vyras tai griebiasi visada chemijos, jam netinka arbatos, skalavimai ar eteriniai aliejai. Man paskutiniu metu jau nepadeda liaudiškos priemonės, tik atitolina problemą ir vis tiek susergu pvz sinusitu.