turim ir messniego, nedaug aišku bet tasvisiškai nedžiugina
turim ir messniego, nedaug aišku bet tasvisiškai nedžiugina
O torto nekepei, kad sergi?
Oho temperatūra pas jus
Aciu ir cia
o torto, ne, nekepiau... B nupirko maziuka tai ismeigiau ten zvakutes ir uzpuciau.
is vis nepamenu kada paskutini kart torta kepiau... laaabai seniai. taip nekepsiu kai dviese valgyt reiks, bet dabar dar gal buciau darius ka i darba pasiimt, bet kadangi neinu tas dvi dienas, tai pirmadieniui gal kokiu keksiuku kepsiu.
o trumpa isvyka liuks, prasiblaskyt. as jau pradedu galvot ir kur noreciau/galetume isvaziuot..

kažin kaip tas kaziukas Vilniuje? gal kas eisit ar jau buvot? Oras tai ne kažka, nakti sake išvarte ju tas palapines sustatytas iš vakaro
O suaugusiems ir veikia? Man mama siandien ir sake tepk padus jodu, as tai pirma kart girdziu, nezinau nu nieko nebus blogiau, pabandysiu gal.
Man tai gerkle, maniskis ir koso, vakare tempa 37.4 sukyla..diena nieko.. o taip sakiau gerai, neairgau, ir bam gimtadienio proga.. nu nieko pasveiksim.
Cartman, kur buvai ? Kaip cia nemaciau instoj
Blogo tai tikrai nieko nepadarys.
Papildyta:
Tepk ir toliau, tikrai nieko blogo nebus.
Papildyta:
Sveikos
Aš piešusi nesu, bet esame kažkuriais metais kojas mirkinę į vandenį su pavirtais pušų spygliais, druska ir keliais rašais jodo. Poveikis po kelių tokių vakarų labai geras buvo. Gydėme užsistovėjusį kosulį su mažja. Tik mirkyti karštai negalima, kai temperatūra.
Man ryt užgavėnės, tyyyyngiu, bet neišvengiama
Ant krūtinės groteles piešia
Labas rytas.... ir čiau bambino.... laikykit kulokus išvarau į Ukrainą iki penktadienio
Čiau bambino
Man ryt užgavėnės, tyyyyngiu, bet neišvengiama
RYT? tai jau cia siandien, ar cia tik pas tave taip svenciat?
man darbo maile raso antradieni lygtais ar ne?
nieko nedarysiu, bet tik taip atkreipiau demesi..
RYT? tai jau cia siandien, ar cia tik pas tave taip svenciat?
man darbo maile raso antradieni lygtais ar ne?
nieko nedarysiu, bet tik taip atkreipiau demesi..
Čia tik pas mane. Bet šįryt ir šalta buvo , -10
Labas naktis
Kieno gimtadienis tai sveikinu
linkiu būt jaunai ir gražiai kaip šiandien
Kas čia sakė kad faina man? Nei velnio,gal tiksliau velnio uodegoj fainiau būtų
ne poilsinė kelionė
Tai ką ten veiki? Ne poilsio namuose tave masažuoja, o tu skanų ukrainiečių vyniuką siurbi
Tai pabalsavot tetos? Aš tai ryte nuėjau. Dar ir oras geras buvo, nes dabar tai lyja.
Mažiukui ir geriau ir blogiau tuo pačiu. Mažai kosėja ir sloga tirštėja, mažiau išsisiurbia. Užtat akys užpūliavo. Neleidžia niekaip išvalyt akių, tiek sumerkia akis, kad vos ne prievarta reik atmerkt ir valyt. O atsikėlęs visai negalėjo atsimerkt, tai tiek akis pritrynė, kad net užtino. Ir vis dar turi temperatūros. Ir aišku piktas kaip nežinau kas.
Tai vat taip linksminamės.