Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Vrine, su gimtadieniu, su dar vienais metais patirties 4u.gif
Atsakyti

Vrine, sveikinimai!! :)

Nu ir bjaurastis šiandien oras. noriu jau tikro pavasario.

Atsakyti
Ačiū brangiosios už kvietkas ir palinkėjimus. Nekenčiu savų gimtadienių bet kur pabėgsi....
Tyliai įsivaizdavau kad bus visi kas ateina sveikint jį pamiršę...bet blogai įsivaizdavau. Tik gerai kad pirmadienis tai neužsibuvo...aš po savaitgalio baliaus maniau kad kasa bus uždidegusi...tai nei gėrus nei dorai valgiusi 😊 nors grįžau po darbo - vyras šašlykų prikepęs, tortą tą senovinį kietą...kaip jis ten užkrito pavadinimas....na kaip "jaunystė" būdavo nupirkęs - dar sakė visą miestą aplėkė kol tokį gavo ☺ poto va svečiai....ir va jaip gerai kad praėjo....
Atsakyti
Tai turbut ir vadinas visdar jaunystė nesenstanti biggrin.gif tie tortai, bet pasmus nemačiau tokiu kur jie yra smile.gif, šiaip visai skanus jie man budavo pagraužt tongue.gif

Sveikos 4u.gif

Tai su užgavenemis visas smile.gif Pempe jau turbut jas keliom eiliom nušventus yra, blynu atsivalgius tongue.gif
Atsakyti
V-Rine su gimtadieniu 🎁
Atsakyti
Sveikos, ačiū už sveikinimus.
Neee ne jaunystė, kitaip vadinas, Migdolinis smile.gif jaunystė balta šitas panašus bet rudesnis ir be riešutų berods.
Na laukiat čigonų kad vėjas atpūstų? smile.gif
priryjot blynų? aš sooočiai, kolegės prisinešė, buvo tiesiog blynų fiesta smile.gif
Atsakyti

Blynų nevalgiau. Pasitrumpinau darbo dieną  :P  Dukrą reikėjo į Kaziuko mugę nuvešt. Vakar kepėm, pakavom varškės bučinukus. Pardavinės. Tai dabar biškį fiti miti po mega, prabangios kavos su pyragėliu išgersiu. Vat.

Mažasis kaip ir sveikas, tik dabar akutes beliko pagydyt. Labai greit vaistukai suveikė, bet reik visą kursą sulašint, tai bus namie. 

Užtat man dabar kimba virusas, gerklę kabina, sinusitas lenda. Ech...

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 05, 08:01)
Tai turbut ir vadinas visdar jaunystė nesenstanti biggrin.gif tie tortai, bet pasmus nemačiau tokiu kur jie yra smile.gif, šiaip visai skanus jie man budavo pagraužt tongue.gif

Sveikos  4u.gif

Tai su užgavenemis visas smile.gif Pempe jau turbut jas keliom eiliom nušventus yra, blynu atsivalgius tongue.gif

o taip biggrin.gif . Šiandien daug kas nepažino, o MB pakraupo, sakė, pagalvojau, kas būtų, jei gyvenimas kitoks, ir taip iš tikro atrodytumei ax.gif
Atsakyti

Pas mus neveikščiojo. Nors per Helovyną tai ėjo :D 

Atsakyti
Mes sulaukem ax.gif Dukra netik blynu ir saldainiu dave, bet ir savo piestu piesiniu wub.gif biggrin.gif
Labas
Atsakyti
Labas rytas,
suraitytas smile.gif
gražus ir šviesus. šaltokas bet nieko, juk sulauksim ir šilumos kažkada smile.gif bet va šviesiau tuoj ir nuotaika kita...

kaip gyvenat, ar susveikot?
aš pagaliau išsimiegojau ir nieko neskauda...smile.gif valio smile.gif
Atsakyti

Laba diena :4u:  su praėjusiu V-rine  :birthday2:  :lady:  linkiu nepamest grožio  :nail:  ir išlikt jaunai....

Namuose geriausia.

Atsakyti