Vrine, su gimtadieniu, su dar vienais metais patirties

Vrine, sveikinimai!!
Nu ir bjaurastis šiandien oras. noriu jau tikro pavasario.
Ačiū brangiosios už kvietkas ir palinkėjimus. Nekenčiu savų gimtadienių bet kur pabėgsi....
Tyliai įsivaizdavau kad bus visi kas ateina sveikint jį pamiršę...bet blogai įsivaizdavau. Tik gerai kad pirmadienis tai neužsibuvo...aš po savaitgalio baliaus maniau kad kasa bus uždidegusi...tai nei gėrus nei dorai valgiusi 😊 nors grįžau po darbo - vyras šašlykų prikepęs, tortą tą senovinį kietą...kaip jis ten užkrito pavadinimas....na kaip "jaunystė" būdavo nupirkęs - dar sakė visą miestą aplėkė kol tokį gavo ☺ poto va svečiai....ir va jaip gerai kad praėjo....
Tyliai įsivaizdavau kad bus visi kas ateina sveikint jį pamiršę...bet blogai įsivaizdavau. Tik gerai kad pirmadienis tai neužsibuvo...aš po savaitgalio baliaus maniau kad kasa bus uždidegusi...tai nei gėrus nei dorai valgiusi 😊 nors grįžau po darbo - vyras šašlykų prikepęs, tortą tą senovinį kietą...kaip jis ten užkrito pavadinimas....na kaip "jaunystė" būdavo nupirkęs - dar sakė visą miestą aplėkė kol tokį gavo ☺ poto va svečiai....ir va jaip gerai kad praėjo....
Tai turbut ir vadinas visdar jaunystė nesenstanti
tie tortai, bet pasmus nemačiau tokiu kur jie yra
, šiaip visai skanus jie man budavo pagraužt 
Sveikos
Tai su užgavenemis visas
Pempe jau turbut jas keliom eiliom nušventus yra, blynu atsivalgius

Sveikos

Tai su užgavenemis visas

V-Rine su gimtadieniu 🎁
Blynų nevalgiau. Pasitrumpinau darbo dieną Dukrą reikėjo į Kaziuko mugę nuvešt. Vakar kepėm, pakavom varškės bučinukus. Pardavinės. Tai dabar biškį fiti miti po mega, prabangios kavos su pyragėliu išgersiu. Vat.
Mažasis kaip ir sveikas, tik dabar akutes beliko pagydyt. Labai greit vaistukai suveikė, bet reik visą kursą sulašint, tai bus namie.
Užtat man dabar kimba virusas, gerklę kabina, sinusitas lenda. Ech...
QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 05, 08:01)
Tai turbut ir vadinas visdar jaunystė nesenstanti
tie tortai, bet pasmus nemačiau tokiu kur jie yra
, šiaip visai skanus jie man budavo pagraužt 
Sveikos
Tai su užgavenemis visas
Pempe jau turbut jas keliom eiliom nušventus yra, blynu atsivalgius 

Sveikos

Tai su užgavenemis visas

o taip

Pas mus neveikščiojo. Nors per Helovyną tai ėjo
Mes sulaukem