Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labos,
blin šalta.
nu nervina jau... sniego nebuvo, bet šalta tai joooo

QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 11, 08:03)
nesuprantu kas čia juokingo

ko čia dabar... nu aš įsivaizduoju koks baltų/šviesių sėdimų baldų likimas pas mus būtų.... užtai ir šypsenas sudėjau. Nebent apdangstyti dekom kokiom...ar sūnus dangsto ar nesėdi ant jų? kad kompo kėdė kai pažiūriu- per 10 m trečią perkam (ir ne baltą aišku), bet pažiūrėjus į gobeleną neina suprast ką ten daro kad tiek kliockų sugeba pridėt.... tai kažkas vis netyčia nukrenta, užkrenta užsipyla.... rolleyes.gif rolleyes.gif pas mus jas reikia keisti ne dėl sulužimo bet sutepimo...absurdas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 11 balandžio 2019 - 12:42

Pas mus vos +4, daugiau ir nebuvo.

Šiandien vaikis perėjo į kitą grupę. Visą rytą tik apie tai šnekėjo, o darželyje pasimetė kur eiti  :D  Ir naktį ramiai išmiegojo iki 4 val. Įsivaizduojat? Man irgi sunku patikėt, kad 5 val turėjau nenutrūkstamo miego :sokiai:​ 

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 04 11, 14:17)
<p>Pas mus vos +4, daugiau ir nebuvo.</p><p>Šiandien vaikis perėjo į kitą grupę. Visą rytą tik apie tai šnekėjo, o darželyje pasimetė kur eiti  biggrin.gif  Ir naktį ramiai išmiegojo iki 4 val. Įsivaizduojat? Man irgi sunku patikėt, kad 5 val turėjau nenutrūkstamo miego sokiai.gif​ </p>

O NEGALI BŪTI, KAD MAMAI NERVŲ darbas nebegraužia tai ir vaikas ramesnis.
Raidės netyčia įsijungė smile.gif

kas vakarienei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 11 balandžio 2019 - 14:20

Vakar nupirkau ančių širdelių. Bandysiu kepti, kažkaip.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 04 11, 15:18)
<p>Vakar nupirkau ančių širdelių. Bandysiu kepti, kažkaip.</p>

aš jaučiu tų širdelių gyvenime nenorėsiu, nes katei kalakuto vis apverdu ir duodu. Tai nuo to kvapo jau atrodo net brytkina smile.gif
nesu mačius ančių širdelių, mūsų kaime jūnėra smile.gif
Beje kate mano vištų širdelių nevalgo, tik kalakutų.
Kai nuperku didesnį kiekį- na kokį 1 kg pvz ir užsišaldau poto, tai kai nuperku vis vyras sako davai šeimai ką pagamink iš jų. nes kalautų tikrai didelės ir gražios. Sakau kai 3 m verdu kas trečią dieną jas tai net pagalvoti negaliu kad galėčiau jas valgyt.... o vyras sakė noriirgi... tai sakau nuo katės pasiimk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 11 balandžio 2019 - 14:23

Labas vakaras  :)  aš šiandien metų misiją padariau LANGUS išsivaliau,nes nebus daugiau tiek laisvų dienų. 

Pikkolo o gal vaikiui patiko nauja aplinka ir AUKLĖTOJA?

Mūsų padarė nevalgo širdelių iš vis tik kepenėles :hmm:​ 

Atsakyti

Kaip suprantu tai jam ten visos auklėtojos patinka ir aplamai ten patinka. Teisingai pasirinkau 👍

Atsakyti

Tai tada jautė kad tu esi nervuota :hmm:​ 

Atsakyti

Ne, tiesiog kartais mėgsra ožiuotis. Vat šiandien vėl nenorėjo eit praustis, bet iki isterijų nepriėjom. Dabar tai jau tikrai nėra ko man nervuotis.

Atsakyti

Rami mama- laimingi vaikai,juolab dar maitini....

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 11, 07:03)

tai prašom temą užvesti smile.gif

Nežinau apie ką biggrin.gif
Šiandien tikrino sveikatą, sakė, kad pulsas kaip šokėjos biggrin.gif . nEPATIKĖJAU, ŠIAIP blatnas daktariukas biggrin.gif

QUOTE(pikkolo @ 2019 04 11, 13:17)
<p>Pas mus vos +4, daugiau ir nebuvo.</p><p>Šiandien vaikis perėjo į kitą grupę. Visą rytą tik apie tai šnekėjo, o darželyje pasimetė kur eiti  biggrin.gif  Ir naktį ramiai išmiegojo iki 4 val. Įsivaizduojat? Man irgi sunku patikėt, kad 5 val turėjau nenutrūkstamo miego sokiai.gif​ </p>

Tai garantuotai persimiegojai biggrin.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 04 11, 14:23)
aš jaučiu tų širdelių gyvenime nenorėsiu, nes katei kalakuto vis apverdu ir duodu. Tai nuo to kvapo jau atrodo net brytkina smile.gif
nesu mačius ančių širdelių, mūsų kaime jūnėra smile.gif
Beje kate mano vištų širdelių nevalgo, tik kalakutų.
Kai nuperku didesnį kiekį- na kokį 1 kg pvz ir užsišaldau poto, tai kai nuperku vis vyras sako davai šeimai ką pagamink iš jų. nes kalautų tikrai didelės ir gražios. Sakau kai 3 m verdu kas trečią dieną jas tai net pagalvoti negaliu kad galėčiau jas valgyt.... o vyras sakė noriirgi... tai sakau nuo katės pasiimk smile.gif

Neprotinga boba, katei neduok, o vyrui, vyrui!.. Prioritetai neteisingi tongue.gif
Atsakyti

Labai skaniai gavosi širdutės. Širdutes perpjoviau pusiau, sudėjau kept, tada tarkuotą morką, svogūną. Viską pakepiau, tada vandenuko ir patroškinau. Nugarinau vandenį. Miltų šiek tiek ir grietinėlės. Mmmm kaip skanu buvo. Reiks dažniau pasikept.

Atsakyti