Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labas rytas 4u.gif . Atpratau taip anksti keltis. Bent jau pagal skambutį.

Ir mažiukė mano jau po atostogų keliaus į daržiuką.
Vėl ratas apsisuko.

Arbūzai, dar laikykitės, laukite terminų biggrin.gif 4u.gif

Viriau vakar vėl biggrin.gif balandžius biggrin.gif . Bet net ir su j9sų, damos, patobulinimais dėl lapų nuėmimo, tai vistiek pusės dienos darbas biggrin.gif . NAFIK biggrin.gif .
Atsakyti
aha padavė čia į rudeni neštukiu wub.gif

Sveikos smile.gif

šiandien pas mane įdarytos paprikos vat tongue.gif skanu bus
Atsakyti

Darateja nu va kaip fainai!

Vakar daug vazinejau del valstybinio darzelio ir rugsejo viduri panele eis i ji  :yahoo: 

Sveikos

Atsakyti

Laba. 

Bigbang, kiek maniskis partyse tai ir tiek negalima, yra nustatyta kiek kg,galima rinkt. 

Isleidau visus,vienas namuose :D Bet ir namuose nebusiu,lekiu su drauge gastroliu. 

Pas mane sian troskinti rauginti kopustai su sonkauliais. Taip as ju vakar norejau,kazin ar cian tiks,ar nepersigalvosiu iki vakaro :D 

Atsakyti
Sveikos,

Lyžuka ką antakiams darei? tą pergamentinį ar kaip ten vadinasi?
i dar tu žinai- braškes sodinti , na persodinti, jau vėlu?

Bigbang, tai išmokė draugės per vakarėlį sauskelnes keisti, vaiką vystyti? smile.gif

Sunfl. oje kaip faina dėl darželio. Kaip taip pavyko??? per blatą ar šiaip? smile.gif

Kolje skanu ir kopūstai ir šonkauliai smile.gif aš vakar nieko negaminau nes dar buvo visako. Šiandien reiks kažką galvot.

Cartman, čia kur nuorodą įkėlei- kaip suprantu fotografuoja žinomą fotografą? ar ne taip supratau? smile.gif

Daratėja, kiek toks malonumas kainuoja? (nago sutvarkymas)?

Grange, ką tu, kur tu?

Pempe..irgi labas smile.gif rekomenduok gerą knygą... smile.gif

o man žinokit žinot kai būna bloga ant dūšios. tai va taip bloga. Viskas dėl santykių su uošviais ir aplamai MB šeima (tėvais ir vienu broliu). Taip jau nuo visko pykina, o nereaguoti nemoku....

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 08 29, 10:56)
Sveikos,
Lyžuka ką antakiams darei? tą pergamentinį ar kaip ten vadinasi?
i dar tu žinai- braškes sodinti , na persodinti, jau vėlu? 

o man žinokit žinot kai būna bloga ant dūšios. tai va taip bloga. Viskas dėl santykių su uošviais ir aplamai MB šeima (tėvais ir vienu broliu). Taip jau nuo visko pykina, o nereaguoti nemoku....

permanentinis vadinas, o ne pergamento biggrin.gif , nu kažką iš tos serijos, dabar jie dar visi atskirus turi pavadinimus, bet man 2 m atlaike tai atnaujinau bet nežinau ar čia ranka ne ta ar oda keičias kotaois rezultatas keistas nors dar tik savaite praejo mirksiukas.gif

del dušios nežinau, gal bandyk taikytis , ta prasme pati iniciatyvą parodyk, jei taip sažinė graužia? mirksiukas.gif

braškes laisvai gali sodinti, tipo jos turi prigyt iki šalčiu tai manau rugseji dar jokiu šalčiu bent jau Šulija nežada bigsmile.gif
Atsakyti
Vrine, aha, teisingai supratai biggrin.gif

aš manau tau reikia atsipalaiduot ir gyvent kaip nori, nesukant galvos dėl kitų aplinkui. Nes nu rimtai nupuši nuo tiek įtampos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 08 29, 11:52)
Vrine, aha, teisingai supratai biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

tas komentaras apie keturnedėlį patiko bigsmile.gif
Atsakyti

Bigbang, tai išmokė draugės per vakarėlį sauskelnes keisti, vaiką vystyti? smile.gif

Nu vat sito neismoke, teks youtube ziuret  :D 

Atsakyti

V-Rine siaip pavyko susitarti ;) 

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 08 29, 12:08)
<p>V-Rine siaip pavyko susitarti ;) </p><p></p>

įdomiai. susitarti smile.gif smile.gif kaip galima susitarti jei vietos nėr smile.gif tongue.gif tongue.gif nepasakok jau čia. KYŠIŲ DAVEI?????? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

įdomiai. susitarti smile.gifsmile.gifkaip galima susitarti jei vietos nėr smile.giftongue.giftongue.gifnepasakok jau čia. KYŠIŲ DAVEI?????? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Tikrai nedaviau. Siai dienai nera, bet juk buna kad neateina vaikai.

Atsakyti