Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

O mano dukrai grybelis įsimete verysad.gif, ko tik nebande niekas nepadeda

aš tai vakar gerai padirbejau 14 atviruku biggrin.gif užrašiau, šaindien ryte žiuriu kai kurie kaip su vištos koja, jau visai pamiršiu tuoj rašyt bigsmile.gif
Atsakyti
Lyžuka, tegul darosi grybelio tipo tyrimą. Tyrimas mokamas poliklinikose (nes nemokamas tik nustatinėja yra grybelis ar ne), bet nustato koks būtent grybelis ir gali tikslų gydimą tada paskirti, nes bendro vaisto, kuris imtų visas grybelių rūšis nėra.
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 08 27, 19:15)
Lyžuka, tegul darosi grybelio tipo tyrimą. Tyrimas mokamas poliklinikose (nes nemokamas tik nustatinėja yra grybelis ar ne), bet nustato koks būtent grybelis ir gali tikslų gydimą tada paskirti, nes bendro vaisto, kuris imtų visas grybelių rūšis nėra.

O gal ten kraujotaka trinka. Labai panašūs požymiai.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 08 27, 20:29)
O gal ten kraujotaka trinka. Labai panašūs požymiai.

irgi nagams atsiliepia? O kas čia nustatytų idomu, nes jau pas mus odos gyd tai tik pavadinimas: visiems tas pačias tabletes skiria, durų net neužsidares kabineto konsultuoja, visi eina pagreitintu konvejeriu
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 27, 20:35)
irgi nagams atsiliepia? O kas čia nustatytų idomu, nes jau pas mus odos gyd tai tik pavadinimas: visiems tas pačias tabletes skiria, durų net neužsidares kabineto konsultuoja, visi eina pagreitintu konvejeriu

Žinok tik odos gydytojas manau. Mamai taip buvo, vyrui. Nagai grybelio vaizdo, gydėm savo jėgom. Kai nepavyko, kreipėmės į medikus. Užteko šeimynistės žvilgsnio. Pasakė apie kraujotaką. Nagas sustorėja, pageltonuoja, tokiom rievėm pasidaro. Lyg atkilęs. Pas senus sunkiai vaikštančius žmones gal matei. Pažiūrėk avo bobulyčių.
Atsakyti
nu, kaip savaitę pradėjot? smile.gif
Atsakyti
Labos.
Tingiai pradėjau smile.gif toks visuotinis tingulys apėmė ir viskas smile.gif

ate, o kaip tada tą kraujotaką atstatinėjot? ir nagai praėjo?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

šalta savaitės pradzia verysad.gif apsivilkau švarką storoką na ir ką ??? ogi nieko bigsmile.gif vistiek šalta arbata pliurinu ištisai
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 28, 13:59)
Sveikos smile.gif

šalta savaitės pradzia verysad.gif apsivilkau švarką storoką na ir ką ??? ogi nieko  bigsmile.gif  vistiek šalta arbata pliurinu ištisai

dirbi jau?
eik tu šalta. nieko nešalta, geras oras o žada kasdien dar vis geryn ir geryn smile.gif leis žmonėms bulves nuskasti. Uošvienė sugalvojo trečiadienį kasti (mes kartu auginam). sakau nenori manęs matyt ant tiek kad net gatava viena bulves plėšti (na kiti maniškiai bus) bile kartu nereiktų lauke stumdytis ir neduok dieve dar ir dar kalbėti smile.gif smile.gif smile.gif nes man tai darbas ir tikrai negaliu pabėgt visai dienai smile.gif
Atsakyti

tingi ta savaites pradzia,bet seip sian taip ir planavau,isleidau vyra su dukra i mokykla, kita serga, ilindau i vonia, pagulejau kol nusibodo,neseniai drauge isejo,kavos buvo uzejus ir einu pietu sildytis,dar pora valandu,eisiu mazosios parsivest :) Ka toliau nezinau,sia savaite karsciai,tai namie tupesiu,vakar pastebejau,kad pedos patino  :huh2: nu tint jei pradesiu, nenoriu... Jau ir gimdyt noriu,ale nieko nevyksta,kalbinu,kad jau galetu atkeliaut,bet sonus pamaigo,jam gerai ir viduj :D 

Atsakyti
aš dar atostogauju smile.gif
kątik bulvių su voveraitėm prisikepiau ir apsirijau biggrin.gif
Atsakyti

Maniskis man sestadieni 120 baravyku partempe, kol isdarinejom,sakau as tau blyn rura atmusiu, paskui stiklainius rinkau ieskojau,daly dziovinu.. Sakau ner man ramaus gyvenimo,vis ka sugalvoji,sako burbek burbek, valgysiu vienas as tuos grybus ir neduosiu :D 

Dabar sildau plova,vakare moliugo sriuba bus ir kvit,nk negaminsiu :) 

Atsakyti