Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(pempė12 @ 2017 09 12, 22:19)
Kad nuolaužos lenda- nieko baisaus, gerai ,kad lenda. Taip sutvarkyta- išlys visos per laiką. Nebent piktėja žaizda, tik tada valyti 4u.gif

Ech, tikuosi, kad taip bus mirksiukas.gif , šiandien jau ir tinimas atslugo, gal delto kad vakar prieš savo visas nuostatas išgeriau aspirinino tabletę ir dar šiandien ryte kitą unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

man tačios gražiausios rudens geles , kai tik prazįsta skinu mirksiukas.gif
Atsakyti

O mes jau namie sedim, dukrai sloga iki keliu 😮

Sekmes visoms kam reikia 🎈

Sveikos 

Atsakyti
Sveikos,
Sunfl joo. greitai susisukot biggrin.gif biggrin.gif

Lyžuka, o aspirinas gydo? aplamai jis yra nuo ko? nesu tokio vaisto net naudojus smile.gif

ko jūs?
Atsakyti
Jau aspirino nežinot smile.gif, nuo uždegimų jis gi pirmas vaistas numušt temperatūrą būdavo smile.gif
Atsakyti
bendrai žinau aspiriną, tik mano vaistinėlėj jo niekad nebūna. Maniau kad jis kraujui skystint ir bobutėms nuo visų ligų smile.gif smile.gif
šiandien mano briedžiukui 10 metų suėjo ... smile.gif bandysiu babą pasikviest tortą padėt suvalgyt. Nzn ateis ar ne, pačiai juokas ima biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Anksčiau aspirinas buvo nuo visų ligų. Paskui paracetamolis. Aš pati tai dažniau ibuprofeną naudoju.

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 13, 08:24)
Ech, tikuosi, kad taip bus  mirksiukas.gif , šiandien jau ir tinimas atslugo, gal delto kad vakar prieš savo visas nuostatas išgeriau aspirinino tabletę ir dar šiandien ryte kitą  unsure.gif

[url=http:/

man tačios gražiausios rudens geles , kai tik prazįsta skinu  mirksiukas.gif

Aha, gražios, aš tik šiandien išmečiau nužydėjusias.
Ko skini, daržely irgi gražu biggrin.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2017 09 13, 13:02)
<p>O mes jau namie sedim, dukrai sloga iki keliu 😮</p><p>Sekmes visoms kam reikia 🎈</p><p>Sveikos </p>

Darželio džiaugsmai 4u.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2017 09 13, 16:21)
bendrai žinau aspiriną, tik mano vaistinėlėj jo niekad nebūna. Maniau kad jis kraujui skystint ir bobutėms nuo visų ligų smile.gif smile.gif
šiandien mano briedžiukui 10 metų suėjo ... smile.gif bandysiu babą pasikviest tortą padėt suvalgyt. Nzn ateis ar ne, pačiai juokas ima  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kraujui skystinti yra mažesnės tabletytės, tik ketvirtadalis normalios. Būtent tokia dozė skystina.
Atsakyti

Pempe negalvojau, kad taip greit imanoma...

Ai gi siandien isdrysau viena gatve isvaziuot. Buvau visa slapia :D Bet isdrysau ir jau visur vaziuosiu :D

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 09 13, 20:37)
Ko skini, daržely irgi gražu biggrin.gif

mano darže auginamos, lysveje , plius išvirsta jos, bet aš ir sodinu skynimui, yra kas ir be jų darželiuose žydi smile.gif

aspirininas man pirmas vaistas nuo tempos, paziurekit visu tu tera flu ir coldrex sudeti tai arba parecetamolio arkliškos dozes arba aspirino, ai dar kažurian kofeino kliustelta , taip sakant žvalinimui smile.gif, tai va pakeičia pavadinima, pakuotė nuspalvina gražiai ir kaina 10 k pašoka jau bigsmile.gif

Sun iprasi ir lakstysi, man kaip tik pamenu kai mokino vairuot vyras labiausia norejosi vienai ištrukt arba bent jau su tokiu žmogumi kuris apie vairavima nei bum bum, nes jau kaip nepakenčiu komentatoriu biggrin.gif

kurios čia laikot kates rekomenduokit koki purškala efektyvu nuo sienu draskymo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 13 rugsėjo 2017 - 20:03
QUOTE(Sunflowers @ 2017 09 13, 20:48)
<p>Pempe negalvojau, kad taip greit imanoma...</p><p> Ai gi siandien isdrysau viena gatve isvaziuot. Buvau visa slapia biggrin.gif Bet isdrysau ir jau visur vaziuosiu biggrin.gif</p>

Šaunuolė tu bigsmile.gif . O aš sėkmingai tebebijau blush2.gif

Manoji irgi nuo pirmų dienų slogą gavo. Bet lyg baigiu sutvarkyti su vienu tepaliuku su eteriniais aliejais.
Atsakyti

Lyžuka žinok kai pavažinėjau viena, dabar noris važiuot ir važiuot 😊

Pempe aš sinupreto dabar duodu, plius inhaliacijos. Ta sloga amžina problema 😮 

Nebijok, neapsakomas jausmas važiuot vienai ir kur nori 😊

Atsakyti

Nei vienas katinas sienų nedrąskė. Tik lovos kraštą, tai buvau uždėjus pleduką, ir pamiršo paskui.

Sunflowers, kad tik tiek dukrai ir būtų. Maniškei tai būdavo sloga, temperatūra, angina/ausų uždegimas. Ir taip kas dvi savaites. Bet tik pirmais metais.

Ryt dukros gimtadienis. Tai baigia jau galvą išūžti. Bet senelius kviečiam tik sekmadienį. Biškį nepatenkinti. Bet sakiau ryt kai gaus dovaną tai bei valgyt, nei gert, nei sisiot, neimiegot nenorės. O ir atvažiuotų visi po darbų (yra kas dirba), tai kokią 18-19 val, kai su vaikiu jau miegot eisim.

Atvežė vakar tėtė džiovintų bananų. Tai kai kokie narkotikai, negaliu sustot.

Ir labanakt. Antrą naktį negaliu pamiegot. Gal šiąbakt leis?

Atsakyti