Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(V-Rinė @ 2017 09 14, 10:26)

Mes vakar suvalgėm gimtadieninį tortą sūnaus  smile.gif ėjo specialiai babos su seneliu pasikviest (ne telefonu kvietė, ne kaip, o pats nulėkė kviesti)...ir grįžo verkdamas...nes baba labai laiko neturi- picą kepa. Tuo viskas ir pasakyta ir padėtas paskutinis taškas ..... penktadienį uošvio gimtadienis tai va nebereik sukti galvos eiti/neiti ir t.t.  verkė vaikai, verkiau ir aš į juos žiūrėdama, bet nieko nebepakeisi. nenori nereik....

Baisu unsure.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

v-rine - nu jo... ziaurumelis tokia baba  :blink: 

sunfl - saunuole kad viena isvaziavai  :4u: 

Atsakyti
Big kaip augat? Ar duoda naktimis pamiegoti? Papasakok ką nors plačiau mirksiukas.gif
Atsakyti

Taigi mergelė. Uošviai jau trečią kartą klausia kada pas mus  :oh: Jau kitą sykį tikrai reiks kvietimą įteikt.

2 valandas užtrukau kol sudėjau tą ligoninę.

Ir pavedė mus auklė  :unsure: . Buvo tokia moteriškė praeitą savaitę atėjus, sakėm šią savaitę pranešim. Šiandien skambinu, o ji: tai aš jau pas kitus dirbu. Jie net patys į namus atvažiavo, antradienį. Nu blyn galvoju, galėjo pranešt, kad geriau rado. Taip kad vėl paieškose.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2017 09 14, 19:42)
<p>Taigi mergelė. Uošviai jau trečią kartą klausia kada pas mus  doh.gif Jau kitą sykį tikrai reiks kvietimą įteikt.</p><p>2 valandas užtrukau kol sudėjau tą ligoninę.</p><p>Ir pavedė mus auklė  unsure.gif . Buvo tokia moteriškė praeitą savaitę atėjus, sakėm šią savaitę pranešim. Šiandien skambinu, o ji: tai aš jau pas kitus dirbu. Jie net patys į namus atvažiavo, antradienį. Nu blyn galvoju, galėjo pranešt, kad geriau rado. Taip kad vėl paieškose.</p>

Bet graži ligoninė, ar ne? Esu playmobil mašiną su žmogiukais dovanojusi, malonūs. Jie, man rodos, turėtų nesusidėvėti, kaip irr lego.
O gal gali parodyti?
Atsakyti

Taip, panašūs į lego. Ryt nufotkinsiu.

Atsakyti

Ligoninė e2a641e72dfb.jpg

877a2ff0a9d5.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 15 rugsėjo 2017 - 07:49
oho kokie rūmai smile.gif, na svarbu žaistų mirksiukas.gif
Atsakyti

Oho kokia ligonine  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Žaidžia žaidžia. Vakar nei valgyt, nei gert, nieko nenorėjo, tik žaist žaist žaist.

Atsakyti

oho kokia ligonine,. ir as cia prasisukciau idomu :D

Sveikinimai panelei, beje! :4u: 

vrine, ir tavo vyrukui su gimtadieniu. nenusiseke su baba, bet ka padarysi :(

Sveikos visos. 

na tikiuos, kad sveikos. 

brr koks orelis kelias dienas, lyja tamsu, nu pats slykciausias toks oras. norisi dar sviesiu dienu, saulutes.. bet kazi ar kas bebus.

Atsakyti
Labos,
tingiu ir miego noriu. tikriausiai taip nervai išeina, nes pora dienų tokios ant įtampos vis buvo...
o ir oras nesikeikiat. Kaip lapkritį...
kur bobų vasara?
Pikkolo graži ligoninė.
Atsakyti