Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labos.
Nuss lyja o aš be skėčio ir kapišono. Jau dabar šalta galvot kaip namo lėksiu smile.gif

Daratėja, dėl ex tai joo. Aš savu laiku nuo kavalieriaus atsikratyt vieno negalėjau, pakol ik policijos nepriėjau. Du metus kaip šašas prie ruros buvo prilipęs ir šantažuodavo ir t.t. Nors turėjau po jo ir vieną kitą kadrą, po to ir antrą (dabartinį MB). O anas vis lysdavo iš pakampių. Poto policija aptvarkė. Čia vadinasi meilė didelė biggrin.gif biggrin.gif vadinasi myyyli smile.gif

Nesirkit, nors šalta. Ir namuose nebešilta...

Atsakyti

Aha, šiandien namie neitin jauku. Reiks orkaitėj pakept, kad biškį pašiltų :D

Ta proga, kas vakarienei?

Atsakyti

Cartman ką tu ten ir kur gaminai ? Kas per proga ar renginys ?

Pempe pakonsultuok kaip prisijungti prie elektrininės bibliotekininkystės. Turiu pažymėjimą ir ką toliau ? Nerandu net kur jungtis....

Atsakyti

Gaminau Čiop Čiop studijoj. Buvau gavus dovanų kuponą, tai pagaliau prisiruošiau panaudot. Vedė labai smagus šefas slovėnas, gyvenantis Kroatijoje. Žiauriai charizmatiškas su žiauriai nenormine leksika :D

O gaminom midijas vyno ir pankolių padaže, mažus kalmariukus ir aštuonkojus :)

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 10 03, 17:44)
<p>Cartman ką tu ten ir kur gaminai ? Kas per proga ar renginys ?</p><p></p><p>Pempe pakonsultuok kaip prisijungti prie elektrininės bibliotekininkystės. Turiu pažymėjimą ir ką toliau ? Nerandu net kur jungtis....</p>

www.ibiblioteka.lt , pasiskaityk "registracija portale"
Elektronines knygas skaitysi?

Mes prisikūrenom iki 24, truputį perdaug ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 03 spalio 2017 - 19:58

pempe, ne e-knygas skaitysiu, o popierinėms knygoms terminus grąžinimo pratęsinėsiu ir aplamai knygų paieškosiu :)

labos.

mano vaikinas vakar pasirodė kokį meilės laišką gavo ir sakė myli tą mergaitę. Mergaitė irgi meilėj prisipažįsta tame laiške/atviruke ir sako kad jo akys labai gražios. nervinosi kad lietus lyja ir negali į kiemą eit ir susitikt su ja... nu griūk negyvas kokia romantika pas ketvirtokus ir trečiokes :unsure: :D 

Užtai su matematikoj su plotais ir perimetrais tai ne kas... vakar maniau kad primušiu :B :hmm:

labos, nustojo lyti. kaip faina :)

Atsakyti
Pempe, pas mus vakar 25 rodė nu ir ka kai darbe įšalus su trumpom rankovem maikute tik kentėjau biggrin.gif prie tokios temp :)ir tai čia taupymo režimas šiaip ir 27-28 pasiekdavom smile.gif

Vrine nesinervink smile.gif bus tu matematikų, o va meilė pirma jau nepsikartos mirksiukas.gif

Sveikos 4u.gif

Atsakyti

Sveikos. Mes namie, niekaip pasveikt negalim. Pasirodo ir dukra serga, nesimuliuoja.

Atsakyti

Vrine, tai gi miela :wub: aišku psichologiškai  ruoškis dienai x, kai su meile kažkas nepaeis.

Mano buvus bendradarbė yra pasakojus apie dužusią ketvirtoko širdį, sakė ir pati žliumbė :D

Atsakyti

Mano krikstaduktei 6 :D jau metai kaip meile turi. Dabar abu paruosiamojoj, tai neblesta ten jausmai  :lol: 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 10 04, 10:52)
<p>pempe, ne e-knygas skaitysiu, o popierinėms knygoms terminus grąžinimo pratęsinėsiu ir aplamai knygų paieškosiu smile.gif
</p><p>labos.
</p><p></p><p>mano vaikinas vakar pasirodė kokį meilės laišką gavo ir sakė myli tą mergaitę. Mergaitė irgi meilėj prisipažįsta tame laiške/atviruke ir sako kad jo akys labai gražios. nervinosi kad lietus lyja ir negali į kiemą eit ir susitikt su ja... nu griūk negyvas kokia romantika pas ketvirtokus ir trečiokes unsure.gif biggrin.gif 
</p><p>Užtai su matematikoj su plotais ir perimetrais tai ne kas... vakar maniau kad primušiu cool.gif hmm.gif
</p><p></p><p>labos, nustojo lyti. kaip faina smile.gif
</p><p></p>

Pratęsimams nereikia jungtis, eik tiesiai iš el. laiško, kuriuo įspėja apie besibaigiantį terminą(yra nuoroda). Įvesk savo bilieto nr(irgi yra laiške, jei tingi ieškoti), o slaptažodis lyg kad pavardė lietuviškomis raidėmis(bus parašyta). Žodžiu, labai lengva prasitęst.

Ir tau rodo apie meilę bigsmile.gif ? O mergaitė neprieštarauja, kad jos laiškus skaitai rolleyes.gif ?

QUOTE(Sunflowers @ 2017 10 04, 11:02)
<p>Sveikos. Mes namie, niekaip pasveikt negalim. Pasirodo ir dukra serga, nesimuliuoja.</p>

Kaip ji tau simuliuos, dar ne tas amžius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(BigBang @ 2017 10 04, 12:42)
<p>Mano krikstaduktei 6 biggrin.gif jau metai kaip meile turi. Dabar abu paruosiamojoj, tai neblesta ten jausmai  lotuliukas.gif </p>

Aš irgi, ir pirmoj klasėj turėjau, o antroj tai išvis dūsavimai biggrin.gif . Tik jau dėl kito smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 04 spalio 2017 - 11:45
QUOTE(pempė12 @ 2017 10 04, 12:46)
Pratęsimams nereikia jungtis, eik tiesiai iš el. laiško, kuriuo įspėja apie besibaigiantį terminą(yra nuoroda). Įvesk savo bilieto nr(irgi yra laiške, jei tingi ieškoti), o slaptažodis lyg kad pavardė lietuviškomis raidėmis(bus parašyta). Žodžiu, labai lengva prasitęst.

Ir tau rodo apie meilę bigsmile.gif ? O mergaitė neprieštarauja, kad jos laiškus skaitai rolleyes.gif ?

tu matai. o aš kiek bandžiau dėl pratęsimo niekaip man ten nieks nesigavo...
na kai gausiu įspėjimą tavęs klausiu jei nesigaus. Beje, o kiek kartų galima pratęsinėti? smile.gif

O dėl mergaitės- tai baisiai aš čia klausiau dar mergaitės.... tongue.gif sakiau su plotais bus blogai ir su meilėm nebus gerai..... biggrin.gif biggrin.gif beje meilė jau čia antra, pirma darželyje buvo, nešė žiedą dovanų, ana nepriėmė, pergyveno smile.gif smile.gif smile.gif anas greitas su tomis meilėmis...tai ne dukra smile.gif anai vat jau 18 už poros savaičių, o žentų rimtų dar nebuvę... smile.gif a ir nereik... smile.gif

ką vakarienei gamint, nus nesugalvoju unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 04 spalio 2017 - 12:29