Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveikos smile.gif

Vrine virk, kepk kaip nori tuos moliugus, jei ju aplamai niekas pas mus nevalgo apart manes mirksiukas.gif
Atsakyti

MAniškis moliūgų sriubą valgo, jei pridedu ten daug čili ir dar kokosų pieno įpilu :D

Atsakyti
Dar nelyja .... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Dėl miegojimo- tai pats vaikas norėjo baisingai miego, ir kloja lovą...valandą, su pacypymais, pasiraitymais ir zirzimais. Su tokaiis- galima dantų nesiplaut (negalima smile.gif ), maaama man tos pižaminės kelnės nepatinka (patiks smile.gif ), kodėl tete blyno suvalgė (kepiau su bananais susuktus, tačiau palieku kelis nesuktus tada valgo su kond pienu. jam palikau 3 ir vieną vyras suvalgė...tai zirzia kad zirst- nes vienas dar šiandien ryte likęs buvo....) smile.gif nu v.ž. miego nori tai ir bliauna. O kai bliauna mamai nervai silpni....
Nors pas mus vaikai iki 10 val turi lovose gulėt, o tai ir būna nes taip įpratę smile.gif nes kitaip rytais nesusikelia...
taigis prašom nesistebėt, viskas pas mus sustyguota kaip turi būt smile.gif

Sunfl. o tai ji koso iš plaučių tikrai? ne iš gerklės? nzn aš su tomis taurėmis, ar tau ji leisis? klausk gydytojo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 06 spalio 2017 - 10:28

Pas mus irgi dar ne. Bet dangus jau negražus.

Atsakyti

V-Rinė taip is plauciu. Pas ja net gerkle raudona nebuvo. Nuo slogos kosulys. Abi mes cia kosejam. Dukra lengviau negu as.

Atsakyti

Jei nuo slogos kosulys, tai tiesiog reik iškosėt viską ir tiek. Gali iki 3 mėnesių kosėti. Sirupo gali duoti (prospan, hedelix), kažkiek palengvins atsikosėjimą. Ir skysčiai skysčiai skysčiai.

Pas mus ir dangus baisus. Taip kad nebenueisim iki pardės. Ech.

Paskutiniu metu mane taip viskas nervuoja.

Atsakyti
jau lyja pas mus, netgi sakyčiau pliaupia, gerai kad šiandien vakare nenuplanuota jokie darbai žemės ūkio, bet vistiek nemalonu žiauriai smile.gif
Atsakyti

Jei nuo slogos kosulys, tai tiesiog reik iškosėt viską ir tiek. Gali iki 3 mėnesių kosėti. Sirupo gali duoti (prospan, hedelix), kažkiek palengvins atsikosėjimą. Ir skysčiai skysčiai skysčiai.

Pas mus ir dangus baisus. Taip kad nebenueisim iki pardės. Ech.

Paskutiniu metu mane taip viskas nervuoja.

Tai as duodu sirupa, nelabai padeda. Aplamai durnas sirgimas, jau rodos sveikstam, kita diena pasirodo ne. Nusibodo!

Atsakyti

pasidariau seniai išsvajotų švilpikų. nom nom nom :D

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 10 06, 08:49)
<p>Sveikos. Ar galima 3 metu vaikui taures statyt? Niekaip neissigydom kosulio  doh.gif​ </p>

Aš nežinau, nepamenu, saviems tokiems mažiems nestačiau, nes tada taurių neturėjau. O man, neprisimenu, nuo kiek statė. Čia seno žmogaus paklaust reiktų, dabartiniai medikai dažniausiai visko bijo, jiems tik tabletės ir pjauti nebaisu.
Papildyta:
QUOTE(Cartman @ 2017 10 06, 19:31)
<p>pasidariau seniai išsvajotų švilpikų. nom nom nom biggrin.gif
</p>

kaip darei?
Atsakyti

MAniškis moliūgų sriubą valgo, jei pridedu ten daug čili ir dar kokosų pieno įpilu :D

mm skamba skaniai. megstu moliugu sriuba. 

noreciau nusipirkt dideli moliuga ir susisaldyt dali, bet dabar bandau valyt saldikli ir viska sunaudot, tai kazkaip ner kaip. reik pabaigt

Dėl miegojimo- tai pats vaikas norėjo baisingai miego, ir kloja lovą...valandą, su pacypymais, pasiraitymais ir zirzimais. Su tokaiis- galima dantų nesiplaut (negalima smile.gif), maaama man tos pižaminės kelnės nepatinka (patiks smile.gif), kodėl tete blyno suvalgė (kepiau su bananais susuktus, tačiau palieku kelis nesuktus tada valgo su kond pienu. jam palikau 3 ir vieną vyras suvalgė...tai zirzia kad zirst- nes vienas dar šiandien ryte likęs buvo....) smile.gifnu v.ž. miego nori tai ir bliauna. O kai bliauna mamai nervai silpni....

ozys lenda kartais  :D 

as galvoju o tos taures kaip jos gydo? nu as pamenu man ir dedavo, bet nezinau nepaemnu KAIP ten jos "veikia" 

Atsakyti

Man dejo taures siandien. Siaip labai daznai as jas naudoju kai kosciu. Padeda bent man. Dukrai ryt garstyciu nupirksiu. Labai isisirgom si kart :(

Atsakyti