Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Cartman @ 2017 10 13, 08:59)
<p>aš prieš kelis metus lavazą gerdavau, o paskui man nuo jos blogai darytis pradėjo. Tada šitom kavom ir susidomėjau.
</p>

prideta gal kofeino ar ko arkliškos dozes, ypač tos club negaliu gerti
Atsakyti
Labas . Lyja.Kada nors tai baigsis? nus depresija.... manot juokai????
Ko jūs?
aš taip laukiu rytdienos, taip laukiu.....
smile.gif

Atsakyti
o ką jau taip rytoj veiksi, kad lauki?

Aš tai nelaukiu kažodel , nežinau kodel, gal kad oras toks smūtnas, skaičiau kažkur kad čia visai geri metai, ta prasme dėl lietaus biggrin.gif, prieš 50 m buvo dar blogiau bigsmile.gif
Atsakyti

Laba, 

pliurpiat :) Pas mane nieko naujo,namie megaujuos pusetina ramybe

Atsakyti

Belenkokia depresija....  :unsure:

Baisus ruduo.

Ant vakaro žydro dangaus lopinėlius jau mačiau.....  :wub:

Tai gal pagerės situacija  :bigsmile:

Namus sutvarkiau.

Su draugėm kavos išgėriau, paplepėjau.

Dabar Žalgirio rungtynes pažiūrėsiu.

Tai diena- gerai bus praleista  :laugh:​ 

Atsakyti

Sveikos. Nu kokia depresija, ner tam laiko 😊

Atsakyti
kas rytoj bus- kopūstus raugsim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif trečia delčios diena...

o jei rimčiau- bus praėjęs dukros aštuonioliktojo gimtadienio šventimas. Jis vyksta šiuo metu....taigis trys dienos rūpesčio/nuovargio dėl maisto tortų ir kitų reikalų, šiąnakt nervai - kad tik viskas gerai būt... o ryt bus po visko... ir bus toks lafaaaaa..... smile.gif

ai tada dar pirmadienį/antradienį tikras dukros ir MB gimtadieniai. GAL uošvienė ateis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet jau dukros bus ale atšvęstas , o vyro nedarom, tai jei kas šaltienos kokios uošvienei nusipirksiu kad turėč. Bet tai ana neateis... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 13 spalio 2017 - 19:58

Vakare buvau džiazo koncerte- Kęstutis Vaiginis ir užsenietiška kompanija . Geras wub.gif .
Atsakyti

sveikos, 

kavininkes :) 

kokius kavos aparatus turit, jei turit? ar taip i puoduka?

as galvoju gal kiais metais reiktu isigyti kavos aparata, bet nezinau, dvejoju dar. negeriam taip jau kazi kiek, bet jei butu aparatas jauciu kad gertum dazniau, tai nezinau ar reikia. bet gal reiks pasidairyt. 

bet cia ne pirmumo pirkinys, ir taip bus ant ko leist kai daug ko reiks... 

o jei rimčiau- bus praėjęs dukros aštuonioliktojo gimtadienio šventimas. Jis vyksta šiuo metu....taigis trys dienos rūpesčio/nuovargio dėl maisto tortų ir kitų reikalų, šiąnakt nervai - kad tik viskas gerai būt... o ryt bus po visko... ir bus toks lafaaaaa..... smile.gif

tai rimtas balius bus, su seimos nariais ar cia su draugais? 

Laba, 

pliurpiat :) Pas mane nieko naujo,namie megaujuos pusetina ramybe

o kiek tu planuoji su mazuoju but,iki kiek,  kada grysi i darba? 

Ko jūs?
aš taip laukiu rytdienos, taip laukiu.....
smile.gif

o pas mus siltos dienos, net keista, siandie  kokie 23-24 buvo, savaitgali silta zada, net per silta jau tokiam metui, susikisau jau plonesnius rubus ir vel reiks traukt. bet gal kelias dienas ir baigsis. 

SIandien buvau Ikejoj, vaje jau Kalediniai zaisliukai...

Atsakyti

Grange balius su draugais ir be mūsų. Dėl to labiausiai aišku liūdi sūnus ☺😅 bet jam ir bulvių nupirkau ir kolos ir čipsų - bandžiau kompensuot ... o man lb gerai.... 

Atsakyti

Vrine - dukrai sveikinimai tokia grazia proga  :wub: 

Atsakyti
Big bang ko naktineji/ smile.gif

O dukrai Vrines irgi bučkis nuo supermamyčiu bigsmile.gif
Atsakyti