Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveikos.
Lyja. su viltimi kad tuoj baigsisi ir ateis ta žadėtoji šilima smile.gif

Grange, sūnui nepirkau nes kažkur girdėjau skaičiau ar nzn kas sakė kad nuo 12 m jos galimos. Nors vakar kiek lapelyje tame skaičiau tai to neradau. Gal gyd sakė, nebepamenu. Nes perdozuoti labai negerai, tai gal apsidraudžiama taip. Sau nepirkau nes pinigų pagailėjau. Nors galvoju būčiau ir kitiems piliulėmis pigiau prasisukus. Bet vaiką dar sukontroliuju/ty paduodu kad išgerk, o vyro ir dukros jau nebe.
Atsakyti

Sveikos.

Grange, sūnui nepirkau nes kažkur girdėjau skaičiau ar nzn kas sakė kad nuo 12 m jos galimos. Nors vakar kiek lapelyje tame skaičiau tai to neradau. Gal gyd sakė, nebepamenu. Nes perdozuoti labai negerai, tai gal apsidraudžiama taip. Sau nepirkau nes pinigų pagailėjau. Nors galvoju būčiau ir kitiems piliulėmis pigiau prasisukus. Bet vaiką dar sukontroliuju/ty paduodu kad išgerk, o vyro ir dukros jau nebe.

ai jo tikrai, jaunesniems kitos dozes gal. o is vis tu tyreis, kad truksta ar taip nusprendei? 

aisku ziema jo maziau gaunam. mano siemet labai krites, ir nebuvom siltuose krastuose ziema,kaip visada darom, ir apskritai siemet ir pas ,mus vasara ne kazka buvo kad lauke daug but.. 

Atsakyti
nesityriau nieko. ir taip aišku... kai didžiąja dalį saulės gaunu pro langą, o aplamai kiek tos saulės šiemet buvo.... net upėje neteko nusimaudyt biggrin.gif biggrin.gif tikriausiai pirmi tokie metai keik save pamenu ....
Atsakyti

Šiandien kavos akcija, tai buvau užsipirkt metam :D

Atsakyti

Oras siandien pasaka buvo :) Buvom parke, pasivaiksciojom, drauge sutikau su vaikinu, paplepejom. 

Mazoji miega, As internete sedziu, reiketu ir man numigt, bet gal kito miegelio metu :) 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 10 12, 12:32)
Sveikos.

Grange, sūnui nepirkau nes kažkur girdėjau skaičiau ar nzn kas sakė kad nuo 12 m jos galimos. Nors vakar kiek lapelyje tame skaičiau tai to neradau. Gal gyd sakė, nebepamenu. Nes perdozuoti labai negerai, tai gal apsidraudžiama taip. Sau nepirkau nes pinigų pagailėjau. Nors galvoju būčiau ir  kitiems piliulėmis pigiau prasisukus. Bet vaiką dar sukontroliuju/ty paduodu  kad išgerk, o vyro ir dukros jau nebe.

Kaip galima sau gailėti, sau reikia kas geriausia umn.gif

QUOTE(Cartman @ 2017 10 12, 16:27)
<p>Šiandien kavos akcija, tai buvau užsipirkt metam biggrin.gif
</p>

Kur?
Bet jau šaukštai po pietų ax.gif

QUOTE(BigBang @ 2017 10 12, 19:49)
<p>Oras siandien pasaka buvo smile.gif Buvom parke, pasivaiksciojom, drauge sutikau su vaikinu, paplepejom. </p><p>Mazoji miega, As internete sedziu, reiketu ir man numigt, bet gal kito miegelio metu smile.gif </p>

wub.gif

Pas mus lyja lyja lyja, darbe katilinę iš lauko su ekskavatorium atkasė, padarė griovį, vanduo kriokliu ėjo, paskui mašiną siurbti atsivarė, toliau nebežiūrėjau, išvažiavau į būdynes.
Daug mirties paskutiniais metais unsure.gif
Atsakyti

Pempe, Huracan, interneto puslapy dar rytojui pratęsė 30% nuolaidą, pardėse buvo 40, bet jos tik Vilniuj.

Man skaniausios pas juos https://www.huracan....ai/PacasDePacasir https://www.huracan....presui/Dona-nua

Atsakyti

Pempe, Huracan, interneto puslapy dar rytojui pratęsė 30% nuolaidą, pardėse buvo 40, bet jos tik Vilniuj.

Man skaniausios pas juos https://www.huracan....ai/PacasDePacasir https://www.huracan....presui/Dona-nua

Oho, brangią kavą jūs mėgstat  :laugh:

Aš tokia paprastesnė....  :laugh: Skaniausia būdavo Dallmayr, bet prieš keleta dienų atsidariau naują pakį, tai skonis kažkaip nelabai patiko....

Orai baisūs. 

NUSIBODO JAU  :oh:​ 

Atsakyti

Aš Pauligą geriu ir man gerai.

Šiandie apie 8 vakare važiavau sodan petražolių. su prožektoriu ėjau tai sulindau su gerais batais į vandenį iki gurnelių. Pievoj. Dar taip nebuvę...siaubas kiek vandens. Na sausra lietuvai tikrai negresia....

cartman ta už 12 eurų tai aplamaj kaina gerulė ☺ na pasimėgavimui gal nieko bet ne tokiais kiekias geriant kaip aš. 

Atsakyti

čia 12 jau su nuolaida :) mes kavą namie tik savaitgaliais geriam nu ir dar kartais savaitęs eigoj, kokį kartą, tai užsiperkam ten per rudeninę akciją apie 1,5kg ir iki kitų metų akcijos užtenka :D

oras tai siaubas. dar ryt žygis. o oras nepanašu, kad geresnis bus :D

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Tos hracan gavau pernai per kaledas dovanų nežinojau kad tokia brungi smile.gif

o šiaip geriu kokia pakliuna darbe ka nuperka, o namuose dabar pvz dalimar etiopija geriu gavau 2 pakus tai negi mesi smile.gif tiks skonis tai man jos šiaipsau, visas galiu gerti tik lavaza netinka, kažko nuo jos širdis daužos unsure.gif
Atsakyti

aš prieš kelis metus lavazą gerdavau, o paskui man nuo jos blogai darytis pradėjo. Tada šitom kavom ir susidomėjau.

Atsakyti