Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Mano skoniui kepimo miltelių ten per daug. Nekartosiu :)

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 10 17, 21:55)
Vrine, na ir ax.gif ???

čia apie ką? smile.gif
jei apie tai ar atėjo- atėjo. Stebuklas. Po 6 mėn prakalbo taip lyg nieko nebuvę... smile.gif

sveikos.
nelyja smile.gif

Cartman, atostogauji dar? smile.gif

Atsakyti
Nelyja, bet žada atšalimą ir šalnas mirksiukas.gif

užsimaniau nusimegzt riešines, kažin įmanoma misija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 10 18, 09:18)
čia apie ką? smile.gif
jei apie tai ar atėjo- atėjo. Stebuklas. Po 6 mėn prakalbo taip lyg nieko nebuvę... smile.gif

sveikos.
nelyja smile.gif

Cartman, atostogauji dar? smile.gif

blink.gif mega_shok.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 10 18, 09:54)

drinks_cheers.gif bash.gif
Atsakyti

čia apie ką? smile.gif

bet as tai nesuprantu ka tavo vyras i tai?? tai juk jo tevai. jis priima tai kaip normalu elgesi ar ka? 

Mano skoniui kepimo miltelių ten per daug. Nekartosiu :)

nu va. as siaip ir niekada nenaudoju tokiu, kai jau kepu isidedu kiek reikia pati

Atsakyti
nu ką tas mano vyras, žino kad nenormalu bet tai nerėkausi prie stalo nes vėl išlėks ....ypač kai toks pusiau nenormalumas tęsiasi visą gyvenimą. Nori kalba, nenori nekalba. Kartais perlekia į kitą kelio pusę o apsisukus nors prie žaisdos dėk...., o aš supratau kad man pch viskas tuo klausimu, bent galvos nereiks sukti ką negero padariau kad vėl nekalba. nebeperauklėsi. Manau bendravimas (tiksliau nebendravimas) nesikeis iš mano pusės, bet per šventes nereiks bijot už vieno stalo susėst ir tiek.

sako kad šalnas žada. O aš dar pirštinių pernai supakuotų nerandu.... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labas mergaites :)

Nu ką, paskutinė atostogų diena......ech.... :huh2:  :rolleyes:

Einu antakių susitvarkyt, tada su draugėm kavos išgersiu ir reiks gaminti šeimynai dviem dienom maisto :D

Morkų pyragą kepu pagal Beatą iš jos kepinių knygos :) 

Jis man pats pačiausias :wub:

Atsakyti

Aš atostogauju. Bet kažkaip nuo šios savaitės jau tik jaučiuos, kad jau galva pailsėjus. Gal prisidėjo ir tai, kad magnį ir b vitaminus gert pradėjau, nežinau. :D

Atsakyti
Daratėja, čia tas pyragas kur su graikiniais riešutais?
Atsakyti

Mūsų kaimo problemos jau ir žiniasklaidos, žiūriu, saulaukė https://www.15min.lt...zciu-221-868156

Atsakyti

Daratėja, čia tas pyragas kur su graikiniais riešutais?

Ne, morku tortas su zemes riesutais, kazkaip taip vadinasi :)

Atsakyti