Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Mano vaikis labai pastabus. Visada pastebi kai įsisegu naujus auskarus. O šiandien apsimoviau naujas kelnes, iškart pradėjo čiupinėti, bliuską kelti, kad apžiūrėtų visą  :D Vot tep  :B​ 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 10 18, 11:07)
nu ką tas mano vyras, žino kad nenormalu bet tai nerėkausi prie stalo nes vėl išlėks ....ypač kai toks pusiau nenormalumas tęsiasi visą gyvenimą. Nori kalba, nenori nekalba. Kartais perlekia į kitą kelio pusę o apsisukus nors prie žaisdos dėk....,  o aš supratau kad man pch viskas tuo klausimu, bent galvos nereiks sukti ką negero padariau kad vėl nekalba. nebeperauklėsi. Manau bendravimas (tiksliau nebendravimas) nesikeis iš mano pusės, bet per šventes nereiks bijot už vieno stalo susėst ir tiek.

sako kad šalnas žada. O aš dar pirštinių pernai supakuotų nerandu.... biggrin.gif  biggrin.gif

4u.gif

Aš dar sezoninių batų neradau. T.Y. neieškojau smile.gif

QUOTE(-Darateja- @ 2017 10 18, 11:25)
<p>Labas mergaites smile.gif</p>
<p>Nu ką, paskutinė atostogų diena......ech.... huh.gif  rolleyes.gif</p>
<p>Einu antakių susitvarkyt, tada su draugėm kavos išgersiu ir reiks gaminti šeimynai dviem dienom maisto biggrin.gif</p>
<p>Morkų pyragą kepu pagal Beatą iš jos kepinių knygos smile.gif </p>
<p>Jis man pats pačiausias wub.gif</p>

Labas 4u.gif Ar pasitaisė nuotaika?

QUOTE(Cartman @ 2017 10 18, 11:49)
<p>Aš atostogauju. Bet kažkaip nuo šios savaitės jau tik jaučiuos, kad jau galva pailsėjus. Gal prisidėjo ir tai, kad magnį ir b vitaminus gert pradėjau, nežinau. biggrin.gif
</p>

Aišku, kad vitaminai tikrai į gera.

QUOTE(Cartman @ 2017 10 18, 14:29)
<p>Mūsų kaimo problemos jau ir žiniasklaidos, žiūriu, saulaukė <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.15min.lt/gazas/naujiena/gatve/varztu-karai-sostines-jonazoliu-gatveje-vieno-automobilio-ratus-suvarpe-net-14-medvarzciu-221-868156'>https://www.15min.lt/gazas/naujiena/gatve/varztu-karai-sostines-jonazoliu-gatveje-vieno-automobilio-ratus-suvarpe-net-14-medvarzciu-221-868156</a>
</p>

Tikra varžtų epopėja blink.gif

QUOTE(pikkolo @ 2017 10 18, 21:40)
<p>Mano vaikis labai pastabus. Visada pastebi kai įsisegu naujus auskarus. O šiandien apsimoviau naujas kelnes, iškart pradėjo čiupinėti, bliuską kelti, kad apžiūrėtų visą  biggrin.gif Vot tep  cool.gif​ </p>

Vyras biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Atsakyti

Laba :)

Labas 4u.gifAr pasitaisė nuotaika?

Sakyt, jog man viskas jau gerai, esu linksma ir laiminga, būtų melaginga  :)

Beeeeet bandau kelt nosį aukščiau :)

O šnd dar oras koks :wub:

Pagal susitarimą su kolega, šnd turėjau jau dirbti.

Nuvažiuoju į darbą, ir matau savo kolegą persirengusį ir dirbantį.

Sakau nesupratau , gi aš turiu dirbti, ką tu čia veiki  :laugh:

Sako tau į darbą tik 24d. :laugh:

Ven žo, direktorė susimaišė :)

Oficialiai man atostogos iki 23, bet susitarėm, jog aš nuo šnd grįšiu, nes vienam žmogui 3 savaitės dirbti yra per sunku.

Direktorė atostogauja irgi, matomai ji pamiršo susitarimą mūsų ir informavo, kad aš grįšiu tik 24d. Nelabai gražiai čia gavosi, bet yr kaip yr :)

Tai va, netikėtai dar 5 dienas atostogausiu  :laugh:

Atsakyti
labos, oras pasaka...

pempe, tai su kuo eini- dar su bateliais? aš jau senai su trumpais sezoniniais... vakar vinteduose radau batus sezoninius už 1100 eurų pirktus ir parduoda už 400 (tipo nauji su čekiais visais). tai jei dydis tiktų galėčiau Pempe tau perleist, nors pati nusižiūrėjau smile.gif nereik? smile.gif vyrui parodžiau sako nuuu pirk je labai reik biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai dabar mąstau ar labai reik ar nelabai... nu jei kas- aišku aš juokauju. Su mūsų algomis tik ir pirk batus už 1000 smile.gif bet ir proto reik turėt už tiek pirkti batus....

Daratėja, vit D gerk, gal padės. Aš vyrui sugirdžiau tai žiūriu žvalesnis smile.gif bent 8 miegot nebeina...o tai jis jautrus tokiems rudeniams būna .....

ko jūs? smile.gif
Atsakyti
ai neparašiau dar- Pikkolo vargs žmona su tokiu vyru jei neišaugs to pastabumo..... Čia nusiperki, apsirengi, jei netyčia pastebi tai sakai "aaiiiiik jau senybėj jau turiu" smile.gif smile.gif smile.gif ir nurimsta kad senas pirkinys biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir nesakykit kad jums taip nėra buvę..... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Oi aš tai galiu 2 metus pranešiot tą patį rūbą, kai vieną dieną paklaus "nauja suknelė"? :D

aš tai prikepiau falafelių, dabar šaltą kavą geriu :D

Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2017 10 19, 12:16)
<p>Laba smile.gif</p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pempė12" data-cid="71848604" data-time="1508356903">
<div>
<p>
Labas vartotojo įkelta nuotraukaAr pasitaisė nuotaika?
</p>
</div>
</blockquote>
<p>Sakyt, jog man viskas jau gerai, esu linksma ir laiminga, būtų melaginga  smile.gif</p>
<p>Beeeeet bandau kelt nosį aukščiau smile.gif</p>

<p>Ven žo, direktorė susimaišė smile.gif</p>
<p>Oficialiai man atostogos iki 23, bet susitarėm, jog aš nuo šnd grįšiu, nes vienam žmogui 3 savaitės dirbti yra per sunku.</p>
<p>Direktorė atostogauja irgi, matomai ji pamiršo susitarimą mūsų ir informavo, kad aš grįšiu tik 24d. Nelabai gražiai čia gavosi, bet yr kaip yr smile.gif</p>
<p>Tai va, netikėtai dar 5 dienas atostogausiu  laugh.gif</p>
<p> </p>

Tai su atostogom biggrin.gif tourist5.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2017 10 19, 15:50)
labos, oras pasaka...

pempe, tai su kuo eini- dar su bateliais? aš jau senai su trumpais sezoniniais...  vakar vinteduose radau batus sezoninius už 1100 eurų pirktus ir parduoda už 400 (tipo nauji su čekiais visais). tai jei dydis tiktų galėčiau Pempe tau perleist, nors pati nusižiūrėjau smile.gif nereik? smile.gif vyrui parodžiau sako nuuu pirk je labai reik  biggrin.gif  tai dabar mąstau ar labai reik ar nelabai... nu jei kas- aišku aš juokauju. Su mūsų algomis tik ir pirk batus už 1000 smile.gif bet ir proto reik turėt už tiek pirkti batus....

Su bateliais, aha, dar kitko nebuvau apsiavus.
Anie batai, tai omg blink.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2017 10 19, 16:17)
ai neparašiau dar- Pikkolo vargs žmona su tokiu vyru jei neišaugs to pastabumo..... Čia nusiperki, apsirengi, jei netyčia pastebi tai sakai "aaiiiiik jau senybėj jau turiu" smile.gif  ir nurimsta kad senas pirkinys  biggrin.gif  ir nesakykit kad jums taip nėra buvę..... biggrin.gif

Aš tai būtinai giriuosi, jei ką nusiperku, o tai pusės malonumo nėra biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cartman @ 2017 10 19, 19:30)
<p>Oi aš tai galiu 2 metus pranešiot tą patį rūbą, kai vieną dieną paklaus "nauja suknelė"? biggrin.gif
</p><p></p><p>aš tai prikepiau falafelių, dabar šaltą kavą geriu biggrin.gif
</p>

Vėl negirdėtas žodis, kas čia per stebuklai?
Atsakyti

Falafeliai - avinžirnių kotletukai. Labai geras daiktas,kai kažko sotaus noris, bet ne mėsiško :)

Atsakyti

Laba, sian namie tai prisijungiau per kompa :) 

Vaikis kabo praktiskai visa pusdieni,padejus buvau kai i wc nueit rekejo ir galvoaju kad miega,bet kur tau,pajaute,kad ner ai kvykt kvykt,sunku kazka pasidaryt,seip ne taip uzmigo,prisedau pavalgyt,nes net silpna pasidare,prakaitas ispyle,o planavau iki pardes nueit,pietu nusipirkt,kad galeciau pagamint. Su kitu miegu eisiu,arba eisiu su nemieganciu,gal labai neklykaus :) 

tarnaites pagelbejo tai nors tiek ramu,kad neber kruvu skalbiniu ar indu :)

berasydama pamirsau keptuve,bulvem amen,keliavo i siuksles :D 

Atsakyti
Kolje- gaudyk 4u.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

neuzsuku nes mama sveciuose, nera laiko internetui  :geda: 

Atsakyti