Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Mickut, o šeimos gyd. negali pasižiūrėt, kad jei kas atšaukia/išsirašo iš echoskopijos, tai informuot Tave? Man taip su dermatologe buvo, vizitas artimiausias tik vasarį, tai šeimos gyd. sekė išsirašančius ir kai atsirado laikas - paskambino man ir patekau kur kas greičiau.  :hmm:

Na jei echoskopa daryciausi ju poliklinikoje, tai gal ir galetu, bet kadangi tai privati poliklinika, reikes moketi, tai gavau siuntima ir prisiregistravau i valstybine poliklinika

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti
Labas rytas,
ui kokios šiandien kruvinus sapnus sapnavau, tokius feee...tikiuosi tai tik sapnai smile.gif
Atsakyti

Labas rytas :) Aš jau bibliotekoj, eisiu kavos nusipirkti. :)

Pas mus Vilniuj nemažai veiksmo buvo naktį su tuo galimu mergaitės pagrobimu, labai keista situacija..  :unsure: 

Atsakyti

Labukas
oi,koks mazas tas pasaulis biggrin.gif Negana kad ta klasioke beveik kaimyne,tai gyme su viena issisnekejom-ji Kaune i salia esancia mokykla ejo biggrin.gif

Atsakyti

Labukas :) na keliaujam link savaitgalio, liuks :rolleyes: turit jau kokių planų? 

Saulėtas pas mus rytas, diena manau taip pat tokia bus, bet jau vėjas kokio šaltumo ir stiprumo, brrr :rolleyes: kaip tik iki parduotuvės ryte lėkiau, tai reklaminiai stovai prie Lidl’o išvartyti :huh2: 

Dėl tos istorijos su mergaite, tai keista labai ir keisčiausia, kad niekas nepasigenda... :blink: 

Atsakyti

oi,koks mazas tas pasaulis biggrin.gifNegana kad ta klasioke beveik kaimyne,tai gyme su viena issisnekejom-ji Kaune i salia esancia mokykla ejo biggrin.gif

Eina sau, geras! tikrai mažas tas pasaulis :bigsmile: 

Atsakyti

Planuose senelio jubiliejus šeštadienį, o tada poilsis ir tinginiavimas :) daugiau nieko  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mouette: 16 sausio 2020 - 12:26
Bet kas per oro gražumas sausio vidury...
tiesiog pasaka pas mumi.
Vilniuj tai dukra sakė "cepelinas" smile.gif
Atsakyti

Ir pajūryje labai fainas šiandien, tik vėjuota :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labukas
oi,koks mazas tas pasaulis biggrin.gifNegana kad ta klasioke beveik kaimyne,tai gyme su viena issisnekejom-ji Kaune i salia esancia mokykla ejo biggrin.gif

nu jo, cia tas tai teisybe

Labas rytas :) Aš jau bibliotekoj, eisiu kavos nusipirkti. :)

Pas mus Vilniuj nemažai veiksmo buvo naktį su tuo galimu mergaitės pagrobimu, labai keista situacija..  :unsure:

ANkstyva. aha, ten kazkaip  idomi ta situacija  :hmm:  tevai kol kas neparase pareiskimo del  dingimo :B ienu paskaitineti naujausiu  komentaru 

Bet kas per oro gražumas sausio vidury...
tiesiog pasaka pas mumi.
Vilniuj tai dukra sakė "cepelinas" smile.gif

SIanidien ir mes saulutes sulaukem  :wub: 

Atsakyti
O pas mus tai saule,tai apniuke,bet visai nieko oras mirksiukas.gif

Velokai is darbo grizau,pailsiu ir eisiu i sportus biggrin.gif
Atsakyti