Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

sveikos gyvos,

QUOTE(giega @ 2020 01 13, 17:37)

V-rine,o tai ir sveikinot brolius su gimke biggrin.gif

taip sveikinom.
reakcija buvo:
1. to anoo smile.gif davėm eu voke. Pinigų voke. Nes jam tereikia pinigų. Visada. Tai buvo- ko čia plotkų (kalėdinių tų kai būna) man atnešei??? nei ačiū nei kiau nei biau.
2. antram dovanojom masažų kuponą (anas pinigų neima niekada, jis yra pasakęs jam pinigų nereik, nes jis jų tikrai daugiau turi už mus visus), viskas gražiai-apkabino visus, padėkojo. Vž, viskas normaliai.
Po pirmojo replikų tai norėjos atsiimti. Net dovanoti tokiam žmogui negera...nu nzn gal čia mūsų problema kad jo neperkandam, bet kuo toliau tuo jis zanūdnesnis žmogus darosi. Aš jo bijau net, rimtai smile.gif bendravimo su juo bijau ir vienas ant vieno nepasilikčiau vienam kambary nes nežinočiau kaip bendraut verysad.gif ....
Atsakyti
Labukas

Nu jo,belieka kiek imanoma ignoruot..

Ne tiek daug stopu turiu,kiek km daug pravaziuosiu.. Pirmyn atgal siandien teks.. O reikia kuo anksciau darba baigt,mazaja is darzelio 15h paimt reik..
Atsakyti
Giega, kokiame darbe marti dirba?
O pas jus darželiai ne iki 17 dirba? ar taip kitaip sutarta?

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 01 14, 08:06)
Giega, kokiame  darbe marti dirba?
O pas jus darželiai ne iki 17 dirba? ar taip kitaip sutarta?

Marti dirba prabangiam sporto centre,kur men abonimentas kainuoja virs 200£. Bet ji dirba tik 2-3d i sav.. O darzeliai cia kitaip nei lt.. Jie siaubingai brangus,bet valstybe biski dengia.. tai. a,Ji gauna 15 nemokamu h i sav.. Po 3h i diena. I darzeli ji nuves pati 12h,paskui tiesiai i darba.. o va paimt reik man.. O siandien turbut nespesiu.. Jei neatsiimi 15h,moki uz kuekviena minute po 1£... Tai reiks uosvienei skambint,kad paimtu.. O darzas biski nepatogioj vietoj,labai toli nuo metro ateit..
Atsakyti

Labas rytas :) sveikinuosi su kava!

Vakar turėjau priešpaskutinį ir sunkiausią egzaminą, o po jo visą dieną kovojau su migrena, tai kaip per miglą viskas, bet matyt jau organizmas stabdė ir liepė pailsėti, nes tikrai netausojau savęs.  :unsure: 

Šiandien leidžiu dieną bibliotekoj, o ryt pasidariau laisvą dieną, eisiu į manikiūrą, po to su buvusia kolege papietaut, o tada su kursioke pasikavinti. :) 

Atsakyti

Sveikos :) jungiuosi su kava, kas kartu? jau matyt visos senokai pasikavinusios :rolleyes: 

Vakar filmas toks šiaip sau, gerai, kad nebuvo labai baisus, tai nereikėjo sedėti užsimerkus :D bet va nepatinka man nei tokie, nei jokie fantastiniai, kažkaip ne mano stliaus, bet visai liuks kažkur išlėkti pirmadienio vakarą :) 

Mouette, kada paskutinis egzaminas? saugok save, nepervark :4u: 

V-rine, oi tikiu, kad nemalonu nei būti šalia tokių žmonių, nei bendrauti. Aišku nefaina, kad šitaip, bet nepakeisit juk nieko, tai belieka kuo mažiau bendrauti :ax: 

Giega, kaip dabar po operacijos estetinis vaizdas? :mirksiukas: 

Mickute, sekmės pas gydytojus! :4u:​ 

Atsakyti
Maniškė irgi egzus laiko ir verkia, verkia ir laiko smile.gif nu tokia cimba limba palikusi kad negaliu.....

kas vakarienei? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 14 sausio 2020 - 15:48

Vakarienei keptas kalafioras su avokado/pomidorų/kaparėlių salotomis :) 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2020 01 14, 15:53)
<p>Vakarienei keptas kalafioras su avokado/pomidorų/kaparėlių salotomis smile.gif </p>

pala, jūs mėsos nevalgot?
man po tokios vakarienės lašinukų norėtųsi smile.gif
Atsakyti

pala, jūs mėsos nevalgot?

Aš nevalgau, MB triušieną ar vištieną dažniausiai, bet taip pat prašė jau, kad mažiau gaminčiau iš mėsos :) 

Atsakyti

Dažnai susiduriu su tokiais komentarais, nes kai kuriems atrodo, kad tik nuo mėsos galim būti sotūs :D​ 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2020 01 14, 14:52)
Dažnai susiduriu su tokiais komentarais, nes kai kuriems atrodo, kad tik nuo mėsos galim būti sotūs biggrin.gif​ </p>

As nesistebiu,kai zmones nevalgo mesos,bet pati negaleciau but nei vegetare,nei,tuo labiau vegane..

Kojos dabar lygios,be guziuku,bet ar grazios g.gif Nes dabar labai greit toj vietoj melynes atsiranda..

MB susirgo..Vos namo parvaziavo,kelis kart stojo vemt...Dabar ir tempa sukilo..KAd tik mazosios neuzkrestu..
Sejau paimt is darzelio,bet jau paskutine min atvariau biggrin.gif
Atsakyti