Pas mus tvarkos irgi nepavyksta nulaikyt. Per daug žmonių + katinas, kuris visada nuo savo wc prineša akmenukų tiesiai ant tako prie durų.... Būtume dviese, tai ir jaukti nebūtų kam....
Zirniu su galkutem

VA va,buvo tarpas,kai visi issikrauste ir likom dviese su MB 4 miegamuju name

Spirulina,jei dar idomu

http://www.asportas.lt/blog/spirulina/
Cia toks kaip maisto papildas,energijos suteikia..Bet kai mes negeriam jokiu kokteiliu,i salotas man nepatiko ji,tai taip ir guli nenaudojama.
Mes jau po darbu, MB bulviniu blynus kepa, vakar prizadejo mudviem su kaimynka blynu, tai va ir gamina. As tik spirgucius paruosiau ir jau sedziu ir laukiu vakarienes
Dar mastau apie klases susitikima..Jau kaip ir data nuspresta,ir sodyba rezervuotaBelieka bilietus nusipirkt..bet paskaiciuoji,kad tokiam savaitgaliui isleisi minimum 500£..Nu gal juos geriau prie Tailando atostogu dadet
Vnz ir norisi,ir pinigu gaila
MB liepe paciai apsisprest
Galiu viena vaziuot,galiu ir su juo....
nu reik tiketis, kad pasitaikys pigiu bilietu o kada susitikimo data ?
Pas mus tvarkos irgi nepavyksta nulaikyt. Per daug žmonių + katinas, kuris visada nuo savo wc prineša akmenukų tiesiai ant tako prie durų.... Būtume dviese, tai ir jaukti nebūtų kam....
Mes dviese, bet vis tiek pekla vis pasidaro karts nuo karto. Nesuprantu, kas tuos namus sujaukia, kai mes kiauras dienas dirbam, o laisvu laiku arba ne namie, arba ant sofos
Oho, tai rimtos picos buvo, kad dar liko ir namo, ir darban
![]()
Išviriau vyrui cepelinų vakarienei, pavalgė, nuvežė mane į treniruotę, pats maisto savaitei nupirko. Grįžom namo, užkandau, pažiūrėjau serialą ir ėjau ilsėtis
na jau didziausios tos picos buvo. dar grizusis darbo kazka uzkandau,MB irgi kazka susirado saldytuve, nes kviete 18 val,, o dar picos su paprikomis abi buvo, kita ir su jelapenu astroka jau tai, MB nelabai tokias toleruoja tai jau visas parnestas grobis kaip ir man atiteko
dar ir dabar ir gabalaitis saldytuve, bet liks jau rytdienai, nes jau parejo blynai i trasa
a tu ir cepelinus verdi? tarkuotu bulviu? bet jau tikrai be spigruciu
Kas mums dar pasiteisino labai, tai belaidis dulkių siurblys.
neblogas dalykelis, kaip tik pas mb dukterecia apziurinejom, bet gal biskeli brangokas, tai kol kas susilaikysim
gal kvailai atrodysiu, bet kas ta Spirulina?
Labai ramiai pas mane irgi toks pats klausimas pasistojo
na jau didziausios tos picos buvo. dar grizusis darbo kazka uzkandau,MB irgi kazka susirado saldytuve, nes kviete 18 val,, o dar picos su paprikomis abi buvo, kita ir su jelapenu astroka jau tai, MB nelabai tokias toleruoja
tai jau visas parnestas grobis kaip ir man atiteko
![]()
![]()
dar ir dabar ir gabalaitis saldytuve, bet liks jau rytdienai, nes jau parejo blynai i trasa
a tu ir cepelinus verdi?
tarkuotu bulviu? bet jau tikrai be spigruciu
neblogas dalykelis, kaip tik pas mb dukterecia apziurinejom, bet gal biskeli brangokas,
tai kol kas susilaikysim
Užsimaniau dabar picos per Tave
Virėm aną savaitgalį pirmą kartą Tiek tarkių prisidarėm, kad dar ir šaldymui liko. Tai dabar tik šaldytus jau viriau. Darėm virtų + tarkuotų bulvių
Kodėl be spirgučių? Aleik Tu, valgau aš viską sočiai ir dar kaip už du
Užtad ir sportuoju stipriai. O jei rimtai, tai darom mes ir padažus su spirgučiais (bet nenaudojam jokių ten grietinėlių, grietinių - vyras mano laktozės netoleruoja, tai keičiam sojos grietinėle)
Spirgučius perkam liesesnius jau tokius, tai kumpelis labiau, nei spirgis toks tikras
Bet tikrai nesibodim nei cepelinų pavalgyt, nei salotų ar sriubos pietums įsimest. Mes išrankūs, bet ne sveikuoliški jau tokie visai
Nepigus daiktas tikrai, bet mums labai pasiteisino. Pirkom užpernai per Kalėdas, tai kaip bitutė sau dūzgia ir (3*tfu) tikiuos ilgai nesuges

Belaidis siurblys gal ir nieko,bet kai rozeciu visuose kampuose,o ir laidas ilgas,nereik perjunginet,tai kazkaip nelabai man jo reik

Pas mus tai katinas pasiukslina daugiausiai, nors ir trumpaplaukis, bet vis tiek tuoj plauku kutuliai atsiranda, tiek kai ne alergiski, nereikia ten kasdien siurbliuoti.o ir kraigo pribarsto o tvarkomes kai iseina. jei speju kazka ir siokia diena pasidarau, tikrai neskiriu ten viso savaitgalio tik namu tvarkymui. va ir dabar kad prisveiciau blynu, tai kad MB kai prikepe, tai ir kaimynei ir dar kitam kaimynui uzteko paragauti tai kad nepadet subines ant sofkutes atvariau i virtuve, kaip tik skalbenke baige suktis, dar pora stalciuku saldytuvo issiploviau, kazka biskeli pasikrapstinejau, dabar Gero vakaro Sou ziurim

Is mano tvarkos liko

Na ka,nusipirkau bilietus i ta klases susitikima

Labas rytelis
Na ka,nusipirkau bilietus i ta klases susitikima
Ai,vis pramoga
Nu va ir puiku ! tai kada parskrendi? po kiek bilietai ?
Labukas niūruma už lango, bet nieko naujo kaip sakant, svarbu nuotaika puiki, va jau ir ketvirtadienis
Vakar po darbų sugalvojom iki Sanitex’o palėkti, tai apsipirkom truputį, dar reikalų turėjom, tai va ir visas vakaras pralekė Kažkaip ir gan anksti užmigom, tokia pailsėjus jaučiuosi, liuks
Mes spiruliną geriam tablečių pagrindu, milteliuose nesam pirkę ir nepirkčiau, nes žinau, kad nedėčiau į kokteilius
Giega , tai faina! kada susitikimas?