Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

QUOTE(V-Rinė @ 2020 02 12, 11:21)
apie pajūrį kalbant- tai norėčiau stintų smile.gif atveždavo autobusiukas vis, dabar antra savaitė nebeatveža, tikriausiai per stintų šventę visas išgaudė ir išpardavė.... iš Norfos nenoriu pirkt, nes jau labai ten smulkios...

Pries pora sav drauge kai atvilko 3kg stintu,tokiu nemazu,riebiu,beveik visos su ikrais bigsmile.gif Prisiedem tada nerealiai biggrin.gif

QUOTE(mickute7 @ 2020 02 12, 14:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="giega" data-cid="72607184" data-time="1581503020"><div><p>Vogue,o jus daznai sezono metu nueinat i jura maudytis? Nes kaip sako-kuo arciau juros,tuo reciau maudais vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kazkaip man atrodo, kad ji nelabai   tongue.gif nes jau  buciau uzpavydejus tu daznu pasipliuskenimu  biggrin.gif </p>

Na gal nesigiria labai biggrin.gif
As gyvenciau prie juros,sezono metu kasdien eiciau maudytis biggrin.gif
LT vasarom sode gyvendavom,is prudeliu neislipdavom mirksiukas.gif Arba va kokiuose kurortuose(Italijoj,Ispanijoj..) matos,kaip vietiniai po darbu ateina i pliazus mirksiukas.gif

Maudimkiu turiu daug..Dabar gal kokios 4 atskiros ir viena vientisa.Ai,dar sita naujoji,kur sleikutes ne taip susiutos biggrin.gif O dar kelios atidetos,nes virsus nebetinka biggrin.gif Vienos labai gaila...brangiai mokejau ir siaip grazi buvo..Nu bet niekaip neitalpinu..
KAzkaip gaunas kad i sezona bent viena nauja maudimke nusiperku..

Pameskit ideju,kaip pagamint lasisa.Idealu butu ciela..Farsiruot nemoku,o ir gaila lasisa malt..Bet kaip tuos kaulus isrinkt g.gif ar taip ir kept su visais kaulasi g.gif
Atsakyti

Labas rytelis 

Atsakyti

Labas rytas :) norėjau rašyti, va ir penktadienis :D nu kas man darosi :D 

Vakar tokia užimta diena buvo, daug veiklos, tai vakare nieko nenorėjau, pasidariau ką reikėjo ir ilsėjomės :) 

Dėl jūros, tai aš apskritai nesu vandens žmogus, nesu megėja maudytis ir net degintis man nelabai patinka :) net nepamenu kada jūroj maudžiausi, gal prieš pora metų. Bet pačią jūrą, pasivaikščiojimus prie jos mėgstu labai :wub: tik va tikrai dažnai taip būna, kad gyvendami šalia mes jos neįvertinam, na tikrai nelabai dažnai nueinam šiuo metu ir manau Jums dabar tik atrodo, kad eitumėt kiekvieną dieną, bet nemanau :) kaip ir visur įsisukam į rutiną, į darbus ir to laiko kažkaip trūksta, bet tarkim šiltuoju metu laiku tikrai einam vakarais ir tikrai rašydavau dažnai :rolleyes: 

Saulėtas rytas! aleliuja! na tikrai smagu ir nuotaika iškart pakilesnė :angel_not: 

Dėl lašišos kepimo, aš tiesiog suprieskoniuoju, o į vidų dedu apelsino, citrinos, šviežio čiobrelio. Nereikia žuviai jokių mandrumų :) 

Atsakyti
Labukas

Ir man ryte galvojos kad penktadienis-labai ilga si savaite.. Gal del to,kad darbo daug.. Siandien vel 123 stopai.. Sia sav nieko,lai buna,bet kita sav kai kuriom dienom man mazaja 15 h us darzo paimt reiks,o as tik darba tokiu laiku baigiu..

Taip ir sako,kad vietiniai nesimaudo jurose biggrin.gif Mano viena sm pazistama Barselonoj gyvena,ji jura tik per darbo langa mato,o prie jos net neina biggrin.gif
As tai vandenine.. Tikrai maudycuaus mirksiukas.gif Noooooors... Ta Baltija salta jura.. Tai...
Men pabaigoj varom i Ispanija.. Mb jau dabar svaigta kaip eis maudytis biggrin.gif As gal irgi,nors pabraidziot biggrin.gif Va paliksiu viena maudimke ten mirksiukas.gif

O kaip tie kaulai? Issirenka kiekvienas?
As esu kazkada senai kepus ciela,i pilva morku svogunu dejau.. Na lygtai skanu buvo,nepamenu..Paskui drauge taip kepe ir kazko lievai gavos.. Sausa..Tai ar drauge sugadino ar ir mano tada neskani buvo,tik nepamenu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 13 vasario 2020 - 09:11

Tai perskiri per pusę ir lengvai tas didysis kaulas išsiima :) nebent Tu nori gabaliukais, na kaip pjausniais, tai tuomet net nežinau. Normalu, kad žuvis yra su kaulais, man asmeniškai netrukdo, išsirenku ir tiek, bet žinau tokių, kurie negali pakęsti, turi būti be kaulų, grynai file ir viskas, vos nežiaugčiot pradeda, jei randa :D  beje, dar juk žuvis labai skanu tiesiog druskoje, labai sultinga gaunasi :) 

Atsakyti

Beje, žuvyje yra kaulai ar ašakos? :D  :hmm: 

Atsakyti

Sveikos, kūmutės!

Jau skaičiuoju dienas, kol išeisiu į darbą atgal  :D Šeštadienį ryte vėl stipriai apsirgau, aną visą savaitę kažkokia neaiški jau buvau, tai po treniruotės iš viso likau be balso ir nusprendžiau nebežaist sveikata. Staigiai nulėkiau pas šeimos daktarę ir išėjau po vizito su penciko paketu - belekiek vaistų ir savaitės biuleteniu.

Tai pirmadienį ryte dar nuvažiavau iki darbo, susitvarkiau logistinius visus reikalus ir su taxi tiesiai namo, lovon. Praktiškai einu iš proto, nes nemoku taip sirgt gulėt ir nieko neveikt, bet per ilgai šitie mano peršalimai užsitęsė, tikrai metas susimąstyt buvo. Daktarė sakė galiu dar palaukt, antibiotikų negert ir grįžt pas ją su plaučių uždegimu  :blink: Tai sakau ai tiek to  :D 

Temperatūros kadangi neturiu, tai namuos pasisukioju va susitvarkau tą, aną, po vaistų pamiegu, skaitau knygas ir tiek žinių  :) 

Tokios tokelės pas mane, kaip ir nėra ką pasakot net  :D Kavos ir tos net nesinori  :blink: Tai tik gražaus ketvirtadienio galiu palinkėt!

Atsakyti

Aš jau norėjau klausti kurgi Almost dingo, rami šią savaitę... o va pasirodo ligos užpuolė :huh2: tai sveikatos linkiu, kad baigtųsi greičiau visi peršalimai! :4u: 

Atsakyti

Nedingau niekur, tokia kaip ir savaiminė detoksikacija nuo kompiuterio, internetų gavosi  :) Per dvi dienas dvi knygas perskaičiau, kur tai matyta!  :unsure:  :D Pagaliau ir virtuvėj spinteles apsikuopiau nuo širdies, ir vonią susitvarkiau nuo širdies, ir išsiskalbiau tokius dalykus, kur atidedi į šoną ir laukia tinkamo laiko (pledai visokie, čiužinio apsaugos ir pan - aš kavą lovoj mėgstu gert ir “sviestinius” pirštus turiu :angel_not:  :D  :D ).

Šiandien sakiau jokių darbų, visą dieną gulėsiu. Rytoj gal spintą reiks apsitvarkyt, o tada jau ir baigsis mano katino dienos  :rolleyes: 

Atsakyti
Sveikos, būkit sveikos smile.gif

Almost o tau čia peršalimas ar virusinis?

Lauke koks pavasaris wub.gif wub.gif
Atsakyti

Almost o tau čia peršalimas ar virusinis?

Virusinis - kvėpavimo takų uždegimas  :) Jei nepagerėja per 1-2sav, tai jie tada jau nustatinėja ar čia kas rimčiau (visi bronchitai, laringitai, plaučių uždegimai ir pan). Sakė man ir astma nepadeda šiuo atveju  :) 

Pas mus tai pekla užvakar ir vakar buvo - snigo pagaliau taip geruliškai. Už miesto kalnuose tai sniego su kaupu privarė, turėjo gelbėtojai darbuotis, nes pūga netikėtai užklupo, o žmonės gi su vasarinėm padangom  :blink:  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2020 02 13, 08:03)
<p>Beje, žuvyje yra kaulai ar ašakos? biggrin.gif  hmm.gif </p>

NA didysis gal ir kaulas,mazi-asakos biggrin.gif Bet man visi-zuvies kaulai biggrin.gif

Vis dar nesugalvoju,ka cia su ja daryt..Issivaliau..Ar taip palikt,ar gabalais pjaustyt g.gif GAl gabalais,lengviau bus nusivezt...

Almost,sveikatos 4u.gif
Dukra irgi cia seniau iki galo neissigyde,grizo i darba,atkrito iki ligoniniu...DAbar dar sav biuletenio gavus su antibais..
Atsakyti