Labas, merginos! Truputi apleidau pokalbius studijoms prasidėjus, bet jau kaip ir įsivažiavus į rutiną sugrįžo noras bendrauti.
Buvau minėjus, kad šio semestro tvarkaraštis kur kas laisvesnis nei praeito, tačiau darbų atsirado begalės nuo pat pirmos savaitės, pradedant su moksliniu darbu, projektu, referatu, tęsiant su nauja kalba, kurią mokomės - senąją gotų ir baigiant ties kitais įprastais kasdieniais namų darbais.
Bet viskas gerai, įsivažiavom, darbai, projektai ir kiti atsiskaitymai susidėliojo, tad lengviau.
Pradėjau dar savanoriauti vienam renginyje, kuris vyks kovo mėnesį, tai turėsiu papildomos veiklos iki kovo pabaigos. O darbinimosi klausimas kol kas sustojo. Po semestro pradžios dar kartą pergalvoti noriu - ar suspėsiu.
Sportuoti sportuoju, labai patinka, tik teko savaitę praleisti, nes sirgau. Šią savaitę sugrįšiu jau į salę.
O daugiau lyg ir nieko naujo pas mane. Pavasario labai laukiu.
Ir einu skaityti, kuo jūs gyvenat.
Mouette kaip visada aktyvi ir lekime
Prisikepiau blynu, jau kad prisimakalavau bliuda teslos, o ji dar pakilo tai ir apsivalgem ir abiems rytdienai bus i darba ir dar pasilikau teslos, geriau rytoj svieziu issikepsiu. jei dar vakare noresiu ziuret i blynus
MB jau ka tik nesenai nuvare i saldytuva mesos ieskoti
Mouette
kaip visada aktyvi ir lekime
Oi su lėkimu prieš 1.5 metų net nelyginkim. Dabar toks jausmas, kad veiklos kartais per mažai, kai palyginu.
:DTačiau bijau per daug apsiimti, nes laiko sau labaaaai norisi, o dar ir mokslui laiko daug skiriu, nes be galo įdomu.
O šita savanorystė buvo labai staigiai priimtas sprendimas, net maniau, kad gailėsiuosi, bet kol kas labai džiaugiuosi, nes absoliučiai nauja patirtis. Dar galvojau į konferenciją, rengiamą mano organizacijos, kur seniau savanoriavau, vykti vesti seminarų, bet tiek ši, tiek ta dabartinė savanorystė išpuola kovo mėnesį, tai teko rinktis.
Labas rytelis
O šita savanorystė buvo labai staigiai priimtas sprendimas, net maniau, kad gailėsiuosi, bet kol kas labai džiaugiuosi, nes absoliučiai nauja patirtis.
Dar galvojau į konferenciją, rengiamą mano organizacijos, kur seniau savanoriavau, vykti vesti seminarų, bet tiek ši, tiek ta dabartinė savanorystė išpuola kovo mėnesį, tai teko rinktis.
Saunuole.
Labukas
As ryte kursa apie elektrine masina isklausiau.. Nori nenori,keis jas mums.. kol kas tik 1pliusas-ji bus automatine.. Na vienas vazineja,patenkintas..Bet kraut reik kas 1-2d idomu kiek ant alektros iseis

Sveikos visai pamiršau šiandien pasisveikinti, tai visų pirma sveikinu su blynų diena! aš nežinau ar kepsiu, nebent vakare kokių greituoju būdu, bus matyt
Arbatinuosi, darbuojuos, diena lekia greit, netgi per greit, tai noriu daug ką pasidaryti
Pas mus ryte taip smarkiai snigo, taip gražu buvo, bet dabar vėl lija ir baigės visi gražumai centre vyks šventė, bet, kad nebus ką varyt iš kiemo tokiu oru

Kur V-rine su Almost dingusios?
OI kiek sociai visokiu blynu per pietus prisikirtom
mes 5-ios prisinesem visokiausiu blyneliu- cirviniai, mieliniai, bulviniai, lietiniai su varkse ir bananais, kepeneliu blyneliai, kalafijoru. ir padazu paruosta ir salotu ir uogieniu ir trintu braskiu, net galejai pasirinkti ar su cukrumi ar tik naturaliu
tai aisku nepajegem visko iveikti, dar ir rytdienai liko. kolege net zele turejo pasidariu is naturaliu obuoliu sulciu su savo vysniomis ir braskemis, jau sito deserto net neparagavom siandien
visas jau balius gavosi

Mes kai darom sumestinius balius,sakom grieztai-tik savo seimai atsinest

DAr neismokot nestis tik sau
Mes kai darom sumestinius balius,sakom grieztai-tik savo seimai atsinestIr vis tiek paskui to maisto kalnai lieka
na nesinesiu 5 blynu, gal katrai patiks ir nores pakartoti. o be to dar ir kitus kolegas, ypac vyrukus prie kito stalo pavaisinom tai kad visiems uztektu paragauti. o kad liko, tai nieko tokio
i saldytuva ir lai laukia savo eiles rytoj
o darbe tai viskas greiciau susivalgo
Labas rytelis