Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Kokios tylios ramios..Ar cia vetra nupute ar korona uzvalde biggrin.gif

As jau po darbu..Vienoj temoj uzsnekejo apie raugintus kopustus,tiek uzsimaniau biggrin.gif UZlekiau i parde,nusipirkau ir va jau tusinas su rukytais sonkauliais mirksiukas.gif Skalbenke irgi idarbinta..Ir MB jau turetu tuoj grizt mirksiukas.gif Gal kokio vyno reiks atsidaryt-koronos profilaktikai biggrin.gif
Ryt gal i kina-jie vis dar pas mus veikia biggrin.gif Sekmad draugelio gimke,i restorana papietaut eisim mirksiukas.gif
Atsakyti

Raugintu kopustu  turiu, gal sekmadien gal pirmadieni po visu baliu reiks sriubos prasivirti. o kol kas sedziu istiesus kojas prie teliko, nagus tvarkausi 

Atsakyti
O,nagus persilakuot ir man reikia biggrin.gif Einu padziausiu rubus ir uzsiimsiu tuo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2020 03 13, 07:52)
<p>Sveikos smile.gif bemiegę naktį turėjom, pilni streso esam, bet svarbu niekas nenukentėjo. Balkone nebeturim 3-ijų langų, išplešė vakar vakare vėjas ir svarbiausia, kad niekas vakare nėjo pro šalį, nes “išsitaškė” iš 4 aukšto neblogai. Nebuvo mūsų langai nauji ir tai vienas tų dalykų, kuriuos tikrai norėjom keisti, bet tikrai negalvojom, kad taip gali atsitikti, juk niekada negalvojam tokių dalykų. Aš tikrai nepamenu tokio vėjo ir tokios audros, kiek žalos pajūryje, baisu huh.gif apskritai kas dabar visur darosi yra baisu. </p><p>Saugokim save, saugokim kitus 4u.gif </p>

Eina sau 😳😳
Papildyta:
Jetus uždaro sienas kelios valstybės, tarp jų ir Lenkija. Mūsų pagrindinis tiekejas Lenkija... Tuoj ir be darbo liksim verysad.gif
Atsakyti
Laba diena,

SM atsigavo bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos :) ooo pagaliau atsigavo SM :rolleyes:

Na tai kaip nuotaikos? kaip laikotės? 

Mūsų įprastas pirmadienis, darbuojamės, bet va jaučiasi vistiek, kad kažkas netaip, nes žmonių tuščia, visur ramu, keista tikrai. Aš dar iki pat šiandien nežinojau ar dirbs paštas, nes tuomet ir man būtų buvusios mini atostogos, ko labai nenorėčiau, bet pokolkas viskas lyg gerai, neužsidaro, per daug svarbi įstaiga :) 

Savaitgalis greitas, šeštadienį apsipirkti truputį važiavom, tai Akropolis tuščias, parduotuvės tuščios, o aš kaip tik galvojau, kad visi sulindę bus. Vakar daug vaikščiojom grynam ore, virš 10km, po to namuose ilsėjomės, ramiai vakarojom ir tiek. 

Visoms sveikatos ir kantrybės :4u: 

Atsakyti
Labas.
Mes namuose, dvi savaites bilietenis. Vyrui atostogos. Namuose šiandien, svarstau ar eit pasivaikščiot su vaiku ar ne.
Atsakyti

https://www.tv3.lt/n...8WuMkK61i2EdQgU  nu nesuvokiu kaip taip įmanoma :unsure:​ 

Atsakyti
LAbukas

Nu matai,cia UK nori,kad kuo daugiau uzsikrestu ir igautu imuniteta..
Uosviene turi bilietus i Ispanija 29d,skrydis dar neatsauktas,nors lygtai Ispanija jau nebeisileidzia lektuvu g.gif Siaip nebeskris bet kuriuo atveju..
Mes turim Balandzio pabaigai...Ir geguzes 15d i LT...
O MB skambina siandien ir sako,kad jau gali but viruso nesiotojas,o gal net ir mes visi jau uzsikrete,nes vienas jo bendradarbis su auksciausia tempa...
Biski nejauku...
Atsakyti

Eina sau, Giega :huh2: baisu, tikrai tai, kas dabar vyksta yra baisu. Bet juk neaišku ar tas bendradarbis užsikrėtęs, ar tik šiaip peršalimas, nes šiuo metu bent pas mus ir taip daug sergančių visokiom peršalimo ligom. 

Atsakyti
Vajej Giega, laikykis, tikėkimės kad neapsikretet jus. Baisu is tikro, eina sau kas darosi :/
Atsakyti

Marti renkas daiktus,ryt su mazaja isskrenda i Lenkija..Nu jai ten tevai,sese su 3 vaikais...Vis linksmiau..Be to,cia UK kol kas nesiima jokiu priemoniu,nei mokyklos uzdarytos,tai bijo..
Atsakyti