Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Bet aš tikrai stebiuosi UK požiūriu šiuo klausimu... :huh2: 

Vakaras ramus, įprastas, nuotaikos nerasta, tai kažkaip nieko nesinori. Dar oras pas mus labai bjaurus šiandien, tai gerai ir namuose laiką leisti :) galvojom dar ratą apsukti po darbų, bet palauksim geresnių orų, lyg visai neblogą savaitę pranašauja. 

Atsakyti

o SM veikia

prisiduodu kad gyva. balius super praejo !!!!!!as dar atostogu savaite pasiemiau, nes darbe ir trumpino pietu pertrauka , kiekviena snragliuojanti is karto sake varo ant bilieto.nu vienu zodziu. as labiau del MB bijau, tai jo plauciai yra  pazeidziami,  dar vienus draugus norejom kviesti sestadieni, bet gerai kad jie patys perspjo - zmona pries pora dienu grizus is Tailando, nesitikrino, pozymiu atseit nera, bet man but atsakingai uz 20 zmoniu ????nu pasakiau sorrry bet gal ne,nes zinojau kad broliene atvaro su uzdegimaisir silpna imunine  sistema, dar penktadieni jai daktarai bilieta pratese, MB mama senas zmogus sussavo ligu maiseliu, nu negaliu rizikiuoti savo sveciais

Atsakyti

Sveikos. :) Prisiduodu ir aš. Keistas laikotarpis. Leidžiu laiką namuose, nemažai darbų gavau iš dėstytojų, tai veikti yra ką, o be mokslų, tai tvarkiausi nemažai, senus daiktus išmetinėjau. :rolleyes:

Nukėliau gimtadienio šventę, įtariu, kad vyks balandžio pradžioje, jei šitas karantinas neužsitęs. O rytoj, tai simboliškai su MB ir mama atšvęsime ir tiek.  :)

Atsakyti

Labas rytelis

Mes kaip ir spejom si savaitgali dar atsvesti.  namie siandien, vakare varysim pas MB dukra i svecius, ant bulviniu blynu uzsikviete 

Atsakyti
Labas rytas,
tikrai kaip radau fb vaizdelį- nors karantino dar tik diena viena, bet jau viskas užkniso verysad.gif
kažkokia slogi nuotaika ir nuojauta kad nieko tie karantinai mums čia nepadės....

Mickute, tavo tie užjūrio draugai turi griežtai karantinuotis, man baisu skaityti net apie galimybę eiti į tokius suėjimus...
Atsakyti
Labukas

Mouette,su gimtadieniu 4u.gif
Baisus laikas.. Del to,kad nezinai kas toliau bus.. Ligas persirgsim,bet va kad bizniai darbai stoja.. Is ko zmonems gyvent,is ko mokescius moket...
As darbo dar pakankamai turiu,o va mb sneka,kad irgi stabdys ju darbus.. Tik dar neaisku kada..
Atsakyti

Mickute, tavo tie užjūrio draugai turi griežtai karantinuotis, man baisu skaityti net apie galimybę eiti į tokius suėjimus...

deja jie patys ale karantinas, bet varo per svecius. as savo sveciais nenorejau rizikuoti. maza kas paskui buciau uz juos atsakinga. aisku kai ten tiek antigripino privartojom, gal ir neimtu velnias  :D  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Labukas :) išties nekoks metas...mums pokolkas darbai dar nestoja, bet faktas, kad apmažėjo ir man pirkimas, ir MB užsakymų mažiau, nes įmonės užsidarinėja :huh2: kažin kaip čia viskas bus, aišku tikėkimės, kad viskas kuo greičiau stotų į vėžias :huh2: 

Mouette, nuoširdūs sveikinimai :4u: tegul išsipildo viskas apie ką svajoji, tegul dienos būna pilnos džiugių akimirkų :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos :) Ačiū!  :4u: 

Kokia šiandien graži diena, sostinėje saulė šviečia, už lango matau pumpurus jau. Pavasarėja. :wub: Reikės eiti pasivaikščioti popiet, nesinori namie sėdėti, kai šitaip gražu už lango. :D 

Atsakyti
Mouette, tikriausiai tavo gimtadienis? Sveikinimai 😘😘😘
Jo, gatvės istustejusios, parduotuvėse yra prekių, gal ne visi, bet ką valgyt tikrai galima rast. Žmonių nedaug. Mane panika dar neima, bet neaišku kaip ilgai taip neims nes prognozės tai ne kokios...
Atsakyti
As jau po darbu..GAtves gerokai tustesnes...Rubu,daiktu gal ir maziau uzsakineja,bet daug visokiu buitiniu chemiju,tual popieriaus...
Siandien DPD veze marciai siuntini,ji galima palikt saugioj vietoj,o paliko prie kaimynu duru..Atsiuncia foto kur padeda,o ziurim,kad namai ne musu...Susiskambinau su savo menedzeriu,tas pagal sistema paziurejo,kur tiksliai palikta,tai ne prie 26(musu) o 25 numerio..Bet kaimynka pamate,kad ne jai siuntinys ir atnese mums biggrin.gif
Atsakyti

niekur nevarem, namie prasedejom, as labiausiai del MB pergyvenu, tai jis jautrus ant plauciu. as as dar siandien gavau biuleteni   :P  :P   lyg ir atopstogu pasiemiau. bet  namie sededama pasiskambinau i savo poliklinika, nes kai buvau ana savaite Klinikose, gavau siuntima pas ortopeda, o  kadangi karantinas.... tai sakau duokit biuleteni. daktare paskambino 6 vakare ir dar  nuo siandien dave biuleteni. o as juk rudeni dirbau dar kitam darbe, tai man geriau sedet namie  :D​ 

Atsakyti