Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas

JAu kazkada sakiau,kad menesiai pasislinko biggrin.gif Dabar kovas,kaip seniau vasaris mirksiukas.gif Tikrasis pavasaris koki balandzio pabaiagoj prasides,vasara-liepa mirksiukas.gif

NA ka,pirmadienis.Sestad draugai uzleke,pavakarojom ir taaaip bloga buvo vakar,nu net neprisimenu kada sitaip negerai jauciaus...
Siandien atsikeliu,isijungiu skaneri,viskas 0.Buna kartais,perkraut reikia,bet kad ir perkroviau skaneri,vis tiek 0..Skambinu menedzeriui,sako mano marsrute mazai stopu,kitiems isdalino,o mane paliko,jei kam nors kitam padet reiks..Tai sakau ir gali visai laisva duot biggrin.gif Dirbau sestad,visu pinigu neuzdirbsi gi biggrin.gif O namai po baliuko netvarkyti,indai tik i indaplove sukisti buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 23 kovo 2020 - 08:52

kazkada tokiu laiku dar budavo salta. pamenu kai mokykloje buvo pavasario atostogos, reiskia paskutine kovo savaite, buvau kaime, tai kovo 29 pradejo eiti ledai Nemune,  nes ten salia Nemunas, tik nuo kalno nusileisti reikia ir kita diena pjove kiaule, tai galva ant sniego dejo  :lol:  :lol:  :lol: tai kad  cia labai dar silta , tiek kad ziemos siemet neturejom  :ax:​ 

Atsakyti
Nu gal...Sunus mano gime kovo 28,per metuku gimtadieni snigo,bet iskart ir tirpo tas sniegas..
As tai pamenu,kad ir va taip kovo pabaigoj/balandzio pradzioj su zieminiu paltu,tiesa jau atsisegus,einu pirkt kokios striukes pavasariui..O kita diena jau su suknele ant sleiku ejau,nes buvo +25 biggrin.gif
Saulyte sviecia,apsitvarkysiu namus ir gal kieme zole nupjaut reikia g.gif LT sode daznai pjaudavau zole,o cia UK gal tik koki karta,nes MB vis nupjauna biggrin.gif Kazin ar mokesiu ta zoliapjove ijungt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Giega - mokesi, tikria tu mokesi 

Man dar pratese biuleteni, dar israse vasitu, einu prasivaikscioti iki vaistines. 

Atsakyti

Labas rytas, merginos  :) 

Atbėgu pasilabint, kol beprotnamis neprasidėjo dar. Žinokit praėjusi savaitė kažkoks košmaras buvo. Mes vis dar dirbam ofise (mūsų komanda), karantino visuotinio šaly dar nepaskelbė, tai darbo tiek, kad aš neprisimenu dar tokio laikotarpio iš viso savo karjeroj  :blink:  :blink: Plušam nuo peties. Laiko daug neturiu iš viso niekam, tai nei čia paplepėt, nei nieko kito padaryt nespėju. Tik po darbo lekiu namo, kad spėčiau pasportuot 18val (treneris daro per vaizdo konf. skambučių sistemą gyvas treniruotes keturis kartus dienoj tam tikrais laikais, tai bent taip pajudam)  :) 

Lekiu kavos ir toliau darbuotis, nes veiklos uj uj  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos :) savaitgalis greit pralekė, nieko ypatingo neveikėm, namie laiką leidom, daug vaikščiojom grynam ore  :) aišku mes kuo toliau, va tarkim vakar nuvažiavom su mašina kuo atokiau ir tik tada takais takeliais :rolleyes: dar į termosus sriubos įsipylėm, pavalgėm miške, tai visai liuks ir nors oras gan žvarbokas buvo, vėjuotas, bet nesinori vien namuose sedėti :B 

Šiandien sau darbuojamės ramiai, va kavos pasidariau tik dabar ir įprasta diena laukia. Nors ne, meluoju, neįprastos bet kuriuo atveju dabar dienos :huh2: 

Visoms sveikatos ir saulėtų dienų, tuomet ir nuotaika kita :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2020 03 23, 07:36)
<p><strong>Giega </strong>- mokesi, tikria tu mokesi </p><p>Man dar pratese biuleteni, dar israse vasitu, einu prasivaikscioti iki vaistines. </p>

Nu zinok teko skambint SB,nes niekaip neijungiau tos zoliapjoves biggrin.gif Pasirodo pirma mygtuka spaust,paskui rankenele nulenkt...Tik atleidi rankenele ir issijungia masinka mirksiukas.gif NA bet nupjoviau.Siemet mes jau antra karta zole pjaunam biggrin.gif
Po darbu draugai uzeis.Jie bute gyvena ir uzsimane saslyku biggrin.gif Bet kol mesa rinkomes,nusprendem plova ant lauzo kept mirksiukas.gif Reik eit viska pasiruost mirksiukas.gif
Atsakyti

Giega, Jūs taip drąsiai susitikinėjat su visais? :hmm:  :B  ar pas Jus nėra dar prasta situacija? :rolleyes: 

Atsakyti
Na dabar tik as didziausioj rizikoj,nes kasdien susitinku su daugiau kaip 100 ivairiausiu zmoniu..Ir nors stengies arti neit,bet....Rankas slapiom servetelem kas pusvalandi valaus..
MB dirba su 3-4 zmonem,i darba vaziuoja su masina..O ir tie draugai,kurie ateina,neserga...O va praeita savaitgali planavom pas kitus vaziuot,bet tie kosejo,su tempom,tai ir atidejom vizitus..

O siaip barai,restoranai,kinai uzdaryti.I mokyklas eina tik tie vaikai,kuriu abu tevai dirba medicinoj,policijoj,gaisrinej,kurjeriais..Kiti mokinasi namie.Bet griezto karantino dar nera..
Atsakyti

Kalbejau su bendradarbe, jos viena dukra UK, kita Vokietijoje, tai  vis mama atkalbineja, kad tik neitu i darba, kad geriau sedetu namie, nes ten pas juos tikrai ne taip kaip pas mus. Ypac Vokietijoje. sake amerikonu tanketes vazineja gatvemis, ten taip ramiai neiseisi apsipirkti, tiesiog gaudo gatvese kiekviena zmogu ir tikrina, nes iseidamas ar tai atsizymet turi, o tai gausi baudas didziules. maisto nespeja   po namus pristatineti.  

Atsakyti

Labukas :) kaip keista taip anksti čia rašyti :rolleyes: be žadintuvo atsibudau, ruošiuos sportuoti, tuomet įprastas rytas ir pradėsim dieną :rolleyes: bandysim darbuotis, o vakarop gal kažkur nuošaliau prasieiti, jei geras oras bus :) 

Atsakyti

Labas rytelis

Senai prabudus, MB iseina i darba, man kavos padaro , tai  kaip cia gulesi  :P  o siandien buvau numacius saldytuva issivalyti pagaliau. tai va tik MB isejo, atjungiau, viska i balkona, siryt Kaune  -7, ok, viskas ten laikosi. kazkaip greit viskas atitirpo, matomai  ne taip baisiai prisales  :D  :D  . viskas, saldytuvas svarus, dar biskeli lai pradziusta, tada jau  eisiu tikrinti kas ten stalciuose  :P  :P ka ismesti, ka greiciau gaminti  :ax:​ 

Atsakyti