Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

tai kad as vis tiek 6 prabundu. isleidau MB ir prisedau prie kompo, tiek kad ilindau i sodros puslapius, tai pamirsau i karto  cia uzsukti. vis tiek zinau, kad visos dar miegosit  :)​ 

dar tokiu sapnu i ryta prisapnavau..... kad prabudus taip ryskiai su visomis detalemis prisimeni, dar kelis kartus  perkratai mintyse. nelabai as jai tikiu,  pamirstu dazniausiai, bet sikart kazkaip nelabai toks jau, tiek kad su gera   pabaiga, bet  buna kartais tokiu , kuri istringa i galva

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 20 kovo 2020 - 09:38
QUOTE(Mouette @ 2020 03 19, 19:24)
<p>Ticket to ride: Europe.  smile.gif <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.edukaciniai.lt/media/product/b63/ticket-to-ride-europe-zaidimas-kb3-09d.jpg'>https://www.edukaciniai.lt/media/product/b63/ticket-to-ride-europe-zaidimas-kb3-09d.jpg</a></p>

Draugė sake kad labai geras šitas. Mes turim viena stalo žaidimą, kuri nusipirkom sausio mėnesį ir vis dar supakuotas guli biggrin.gif ner su kuo ir kada žaist :/

QUOTE(mickute7 @ 2020 03 20, 07:26)
<p>tai kad as vis tiek 6 prabundu. isleidau MB ir prisedau prie kompo, tiek kad ilindau i sodros puslapius, tai pamirsau i karto  cia uzsukti. vis tiek zinau, kad visos dar miegosit  smile.gif​ </p>
<p>dar tokiu sapnu i ryta prisapnavau..... kad prabudus taip ryskiai su visomis detalemis prisimeni, dar kelis kartus  perkratai mintyse. nelabai as jai tikiu,  pamirstu dazniausiai, bet sikart kazkaip nelabai toks jau, tiek kad su gera   pabaiga, bet  buna kartais tokiu , kuri istringa i galva</p>

Koks sapnas? Žinau kad man yra buvę kad naktinis sapnas taip sugadino man visos dienos nuotaika, taip paveikė. Brrr nenoriu tokiu aiškių sapnu sapnuot..
Atsakyti

Koks sapnas? Žinau kad man yra buvę kad naktinis sapnas taip sugadino man visos dienos nuotaika, taip paveikė. Brrr nenoriu tokiu aiškių sapnu sapnuot..

Kadangi turiu laiko, tai galiu rasineti  :P

Sapnavau kad  puse 4 po darbo atvaziavau i Lampedziu karjera maudytis, bet kazkodel tai plaukiu senu kateriu. ir zinau, kad jis pradeda skesti, bet as tai vandens nebijau, soku i vandeni ir stengiuosi kuo toliau nuo jo plaukti, krantas matosi, bet tolokai. atsisukus beplaukdama matau kaip tas kateri tesiog grimzta i vandeni, as rami kad pasieksiu kranta, jokios baimes nera, ilgai plaukiu, jau temsta, dar prie kranto po vandeniu pajauciu nuskendusio laivo detales, sparnus  :blink:  bet nors ir lieciu juos kojomis, jie netrukdo man pasiekti kranto. ant kranto dar zmoniu pliaze. man sako ar matei- laisvas nuskendo- o as sakau as is to laivo, mane visi apspinta, klausineja, o as nerandu savo rubu paliktu ant kanto, nors tase, net su visa pilna pinige vietoje. tada zinau kad sutinku 2 labai gerus zmones , butent zinau , kad geri, pagyvenusi pora, mes pas juos i namus  Marveleje ! nuvaziuojam, jie dar man prideda agurku, salotu, rabarbaru ir agrastu  - kompotui, tie zmones ruosiasi vakarieniauti su kaimynais, bet as turiu lekti namo, praeidama matau velykinius kiausinius sode ant zemes, , dazu matai is Turkijos jiems atveze, tai sako vaikai jau neiskente ir daze, nu va sakau- kita savaitgali juk  visi dazysime velykinius kiausinius.  ir visi jie mane lydi i autobusu stotele. ir zinau, kad jau visas burys geru zmoniu lydi. Ir  prabudau.   :blink:  tai tas laivas zinokit ir stovi akyse... pfu pfu tik tiek kad isplaukiu, vanduo ne tamsus ir visa laika mane supo geri zmones  :hmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 20 kovo 2020 - 12:21

Laba dienelė! Iš ryto baiginėjau paskutinius šios savaitės namų darbus, tad dabar ilsiuosi. Eisiu tvarkytis, o po to lauksiu atvykstančio MB savaitgaliui. :) 

Vakar gavau pašto ženklų atvirlaiškiams, mąstau užrašyt keletą atvirlaiškių postcrossingui ir išsiųsti. Vis kažkokia veikla ir proga prisiminti pamirštą hobį. :) 

Atsakyti

Sveikos :) va ir penkatdienis, nors matyt daugumai dabar tos dienos daugmaž vienodos. Mes darbuojamės, bet tikrai laisviau, nes jaučiasi, kad daug kur karantinas. 

Planų vakare jokių ypatingų, kažką vakarienei reikia sugalvoti ir filmą gal pažiūrėsim :) 

Vakar fainai pusdienį Juodkrantėje praleidom, truputį pasivaikščiojom, oras fainas ir žmonių visai pakankamai vaikštinėjančių :rolleyes:​ 

Atsakyti

Planavom savaitgali i svecius su nakvyne,bet va drauge susiro.. Koseja,tempa auksta.. Ir zinok-korona cia ar taip tik persalo..
Atsakyti

Planavom savaitgali i svecius su nakvyne,bet va drauge susiro.. Koseja,tempa auksta.. Ir zinok-korona cia ar taip tik persalo..

Geriau dabar kuo mažiau kontaktuoti su žmonėmis :rolleyes: mes buvom planavę pas MB tėvus, bet nusprendėm visi, kad sveikata svarbiau, spėsim dar susimatyti :)​ 

Atsakyti

Pas mus irgi planai tik namie. Va MB isvare i rusi, turi ten ka pasikrapstineti, bet gal geriau be sveciu

Atsakyti
Mickut, nu įsivaizduoju kad turėjo keistas jausmas but pabudus. Bet jeigu sakai kad vanduo buvo skaidrus ir geri žmonės salia, tai manau kad nieko pranasisko ir bloga puse nenutiks smile.gif
Mes ryt važiuosim pas anyta, bet mes artimai visad bendravom tai nebijom kažkaip kad perduosim kažkaip kažką. O ir namie atsibosta būti nuo ryto iki vakaro. Dabar kasdien valandėlei išeinam, ratą apeinam pro rajoną. Va taip ir gyvenam. Pasidarem šaltibarščių siandien, senai ir valgiau jų. Taip skaniai sukirtau smile.gif
Atsakyti

AIsku,  kad atsibosta namie- ir pasitvarkai ir  filmus ziuri ir vel ieskai kazka veikti 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Šiandien važiuosim pas anyta, vyro brolio gimtadieni ramiai paminėsime, ant pietų pakvietė smile.gif
Atsakyti
Labukas

o mes dirbam.. Mb kaip ir nebutina sestad dirbt,bet as iseinu,tai ir jis nuvare.. Nuo vakar vakaro jau ir pas mus uzsidare barai restoranai,kinai ir panasiai.. Tai neaisku kiek ilgai mes dar dirbsim..
Atsakyti