Koks sapnas? Žinau kad man yra buvę kad naktinis sapnas taip sugadino man visos dienos nuotaika, taip paveikė. Brrr nenoriu tokiu aiškių sapnu sapnuot..
Kadangi turiu laiko, tai galiu rasineti 
Sapnavau kad puse 4 po darbo atvaziavau i Lampedziu karjera maudytis, bet kazkodel tai plaukiu senu kateriu. ir zinau, kad jis pradeda skesti, bet as tai vandens nebijau, soku i vandeni ir stengiuosi kuo toliau nuo jo plaukti, krantas matosi, bet tolokai. atsisukus beplaukdama matau kaip tas kateri tesiog grimzta i vandeni, as rami kad pasieksiu kranta, jokios baimes nera, ilgai plaukiu, jau temsta, dar prie kranto po vandeniu pajauciu nuskendusio laivo detales, sparnus
bet nors ir lieciu juos kojomis, jie netrukdo man pasiekti kranto. ant kranto dar zmoniu pliaze. man sako ar matei- laisvas nuskendo- o as sakau as is to laivo, mane visi apspinta, klausineja, o as nerandu savo rubu paliktu ant kanto, nors tase, net su visa pilna pinige vietoje. tada zinau kad sutinku 2 labai gerus zmones , butent zinau , kad geri, pagyvenusi pora, mes pas juos i namus Marveleje ! nuvaziuojam, jie dar man prideda agurku, salotu, rabarbaru ir agrastu - kompotui, tie zmones ruosiasi vakarieniauti su kaimynais, bet as turiu lekti namo, praeidama matau velykinius kiausinius sode ant zemes, , dazu matai is Turkijos jiems atveze, tai sako vaikai jau neiskente ir daze, nu va sakau- kita savaitgali juk visi dazysime velykinius kiausinius. ir visi jie mane lydi i autobusu stotele. ir zinau, kad jau visas burys geru zmoniu lydi. Ir prabudau.
tai tas laivas zinokit ir stovi akyse... pfu pfu tik tiek kad isplaukiu, vanduo ne tamsus ir visa laika mane supo geri zmones