Labas ryteles
Kaip pailsejot ? Kaip nuotaikos ?
Sveikos
Hmm mano nuotaikos nekokios, neapsimetinėsiu, kad viskas gerai, nes taip nėra. Aišku svarbiausia, kad esame sveiki, o visa kita susitvarkys, tai va pati save raminu ir bandau teigiamom mintim pradėti dieną
Rytas įprastas, pasportavau niekur neskubant, kažkiek dabar pasidarbuosiu ir lėksiu popiet ar vakarop į gryną orą nuošaliau. Vakar tai net mieste tuščia, pagrindinės gatvės tuščios, labai keistas jausmas
Noriu iškepti dar šiandien kokių sveikuoliškų sausainių, galvoju apie avižinius su riešutų sviestu, va kažkaip užsimaniau tiesiog tokių
Reikėtų į parduotuvę vaisių, nes liko tik obuoliai, tai vaje be vaisių aš niekaip, butinai reikia susiplanuot ir greituoju būdu nulėkti šiandien arba rytoj
Labukas
SM drauge is kitos temos,gyv uz Londono,parase,kad jos kaimynas telefonu gavo 30sv baudais valstybes uz tai,kad 3x isejo is namu vakar.Bet sakau,gal jis kokioj padidintos rizikos grupejNes juk rase,kad galima eit i darba,jei negali is namu dirbt,galima karta lauke pasportuot/suni pavedziot ir apsipirkt...
O as ruosiuos darban.SIandien 91stopas,be jokiu laikiniu,tai tureciau anksti uzsibaigt darbus
ale net suskaiciavo, kad 3 x buvo isejes ???? As jau siryt buvau nulekus iki pardes, mazute ta musu parduotuve, tai 3 zmogeliai turbut vaiksto ir viskas, tai vat su pardavejomis paplepejau ir grizau namo. einu balkone pasitvarkyti, paskui zada draugyte trumpam uzlekti, prekes pasiimti nori. o siaip oras puikus, ryt bandysiu iki kapu prasivazineti, manau bus ten ka veikti po ziemos
Labas labas
Aš jau valandą darbuojuos, veiklos per akis, tik spėk suktis. Rytais kažkaip visad daugiau darbų būna - žmonės prisijungia iš namų į sistemas, vis kas nors kam nors neveikia, kantrybės neturi jie ir viskas Po pietų kažkaip aprimsta viskas vėl.
Vakar teko ilgai labai dirbt, šiek tiek nesklandumų buvo, bet viskas liuks. Matysim, kaip čia toliau kas dėsis
Toks tikrai keistas ir kvailas laikas, kažkokia bendra nežinia visumoj net tvyro ore
nu jo, oras tai pasaka, taip ir norisi lekt laukais palaidais... plaukais . as va irgi langu valymu uzsiemiau - cia tipo tik palange norejau nusisveisti, kai balkonas istiklintas, tai ner salta. tai va to kambario langa, duris balkono, palanges, spinteles issivaliau. labai norejosi balkono stiklus isvalyti, bet tiek to , per salta, dar susalsiu, kazkaip nesinori tokiu metu susirgti....
Sveikos Nuotaikos keistos, viskas apie ką svajoju, tai apie šio etapo pabaigą. Dalį midtermo egzaminų dėstytojai nukėlė į kitus mėnesius, o dalis vyks online, kad ir kaip tai man nepatinka, bet teks prisitaikyt.
Turėjau šiandien paskaitą vieną, išsiunčiau dar porą atvirlaiškių: vieną į Austriją, kitą į Olandiją ir laišką draugei į kitą Lietuvos kraštą, kaip ir žadėjau. Eisiu mokintis neužilgo, ryt paskaitos nuo 9 iki pietų, tai bus veiklos.
O ryt vakare MB atvažiuos savaitgaliui, tai manau bus stalo žaidimų dienos.