Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

labukas

O jusu dar neuzdare? Juk nesat labai reikalingi.. Mano drauge Kaune prie baldu dirba,tai jau nuo praeitos sav namie sedi..
Mb dar isejo i darba,bet del rytdienos neaisku.. O pas mane darbo blink.gif126 stopai blink.gifKaip pirmad tai labai daug..

na jau po darbu. dar kazkiek dirbam,. bet buvo siandien susirinkimas, tai vat  kazkiek atleis zmoniu, ryt suzinosim kas tie laimingieji, kiti kiek dirbs, tai  algas sumazins 15 %,  aisku bus  ir  prastovu gal but, kazkiek dirbs, kol bus uzsakymu. gerai jums ten uzsidarineti, kai pas jus normaliai uz tai apmokes  :(  :( o cia neaisku kada ir kiek  apmokes. MB tai prie baldu, bet kiek sake, tai dar    balandi tures darbu. tai vat tiek  ziniu, dabar  belieka nervuotis iki rytdienos  :oh:​ 

Atsakyti
Pala pala,o kodel mazina algas g.gif Ir darbo maziau ir dar algas nukarpo? Nu tik LT taip gali but..
Pas mus stengias islaikyt ir darbo vietas,ir atl..O jei jau nebegali dirbt,tai valstybe mokes 80%..Aisku ten visokiu niuansiu yra..Pvz mes su MB esam kaip sau dirbantys,tai biski popieriu nemazai reiks,kad gaut ta valstybes pasalpa,jei jau nebedirbsim..Dar bankai atidejo visokius mokejimus,pvz inasus uz namo paskola,masina.KAzka sneka(bet dar nepatvirtinta) ir apie mokescius,visokias elektras ir panasiai..

As jau irgi po darbu..Gerai,kai gatves tuscios ir beveik visi namie biggrin.gif PAprastai 126 stopus iki kokiu 17h veziociau...Uzkaiciau vista,nuvirsiu buljona,paskui apkepinsiu..MB jau irgi link namu turetu vaziuot..Neaisku kiek ilgai jis dirbst..
Atsakyti

sake arba dar 4 zmones reikia atleisti. tai vat kad islaikyti dar tas 4 darbo vietas,  nuo kitu  mazins algas, nu tikisi, kad   tarkim atsiras kokiu uzsakymu ir reikes zmoniu. darbu  mazai turim, tikrai mazai, kazka darom, uzsakymu nelabai matosi, ten vienas kitas. ir valstybe   zadejo 60  % su biskeli lyg kompensuot   o tu vat taip paprastai klausi - jusu dar neuzdare ?  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 30 kovo 2020 - 17:55
NA matai,visokios kirpyklos,grozio salonai tai negali dirbt,o gamint reiklamas,ar baldus kaip ir galima..Tai del to ir klausiu...
PAs mus visokios rubu daiktu pardes,salonai jau senai uzdaryti..Statybos dar kai kur kliba,bet daug ju irgi jau uzdaryta..JAu net online pardes uzsidarineja,kad net tiems zmonems nereiktu i darba eit..
O pas mane tik daugeja darbo..VA net as pati 3 daiktus uzsisakius online,kad deliveriai atveztu biggrin.gif Telika kaip ir gyvai butume nusipirke,bet nu uzdaryta parde,teko uzsisakinet..
Atsakyti

Na mes tipo savo ceche dirbam, o i kirpyklas ir parduotuves neaisku  is kur grize vaiksto. o tokie uzdari cechai tai dirba. tai  juk neuzdarysi visos pramones ir gamybos. Musu valstybe tiek nepajegs kompensuoti  :(  va nebus uzsakymu, atleis visus ir uzdarys  tada imone   :lol:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 30 kovo 2020 - 18:57

o kol  kazkiek uzsakymu yra, reiskia kazkam dar reikalingi. persikvalifikuojam, net apsauginius skydelius darom 

 

90792092_10156978288960887_2864725890598

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 30 kovo 2020 - 18:58
Na svarbu,kad dar galite persikvalifikuot mirksiukas.gif
MB ir ryt eis i darba..Ko gero visa sia sav dar dirbs,nebent valstybe sugrieztins karantina..
Atsakyti

Labas rytelis   :4u:​ 

Atsakyti
Labukas

truputi maziau darbo nei vakar-119 biggrin.gif
Keliaus sunkiai ir siandien,nors net laikrodi veliau uzsistaciau.. Mes neturim tokio griezto nustatyto laiko,svarbu skaneris iki 7 butu ijungtas..O kai juos dabar namie turim,tai ijungi ir gali neskubedama kava gert. Dar pries ta korona anksciau vaziuodavau,nes iki 7 gali per autobusu linija vaziuot..o tai paskui iskart kamscoai daros.. O dabar gatves tuscios,jokio skirtumo biggrin.gif

Na visos kaip ir pasirode karantino metu,o kur V-rine? kaip jums sekas karantinuot?
Atsakyti
Sveikos gyvos, būkit sveikos .

Mes dirbam, ten su visokiais niuansais bet dirbam. Pilną dieną. Aš dar ir už kolegę, kuri pasiėmė nedarbingumą...smile.gif
Darbo mažiau, bet kadangi turiu dar ir archyvus, tai kaip sakau turiu darbo pusmečiui į priekį...smile.gif
Bijom, dezinfekuojamės, niekur neinam- keičiam įpročius, laikom atstumus.... bet bus kaip bus.
Vaikai pradėjo nuotolinius mokymusis, sūnu tai ten su Eduka nesąmonė, lūžta stringa, pusei klasės pasileidžia -kitai ne. Sakau baigtų tiems mažiukams (6-okas jis) ir būt ramu, nei ten kokybės nei tikslo, pasivis kitais metais...)
Dukra paskaitos lyg normaliai, bet ten taitik po kelias būna, ne taip kad kaip tikrai būtų.
Giega, o jūs kažkokias apsaugos priemones dėvit? nes jūsų tai aplamai kontaktinis darbas... unsure.gif
o šiaip, dieve kaip būt gerai kad baigtųsi viskas greičiau...kaip gerai buvo kai tos kuronės nebuvo....
Atsakyti

Labas rytas  :) 

giega - nežinau tikrai, kurioj dabar šaly nekarpo valandų ar nemažina atlyginimo. Mūsų pusėj tai iš viso mažina atlyginimą kai kuriose įmonėse, o dirbt tiek pat ar daugiau reikia :rolleyes: Nu natūralu, kad įmonės žiūri kaip išlaikyt kuo daugiau darbuotojų, bet tai faktas, kad neišeina, o ir verslų nesinori prarasti. Net ir mūsų kompanijoj bus dideli pasikeitimai, gali ir atleidimų neišvengti, deja. Taip jau yra, nieko nepadarysi.. 

Man iš viso tragedija ir gaila labai tų šeimų, kur pvz. abu suaugę pyst ir neteko darbo per naktį. Nu siaubas tikrai. Aišku, valstybė remia, išmokas ten kažkokias suteikia, bet tai ne visur jų užtenka net už nuomą susimokėt, ką jau bekalbėt apie maistą ar užsiėmimus, jei vaikų yra  :unsure: Praeis virusas, bet ekonominė subinė tai ojoj kaip ilgai dar bus visam pasauly, deja..

V-Rine - man tik va kas įdomu, tai kaip Lietuvoj su karantinu reikalai, jeigu nemažai kas eina į darbą? Ar nėra griežto karantino, ar yra išlygos visokios? Tarkim Airijoj yra išlygos, kad į darbą gali vykti tik būtiniausių paslaugų darbuotojai, nu ir žodžiu turim ten ilgiausią sąrašą. Trumpai tai ligoninių darbuotojai, maisto prekių parduotuvių darbuotojai, visokie ten policininkai, gaisrininkai, soc. rūpuba / SODRA (taip turbūt vadinasi šitas reikalas išvertus), teisės paslaugų tiekėjai ir pan. 

mickute - žinau, kaip ta nežinia kankina, bet nesinervink svarbiausia. Labai tikiuosi ir linkiu, kad neliktumėt be darbo nei vienas, blogiausiu atveju tik ne abu  :4u:  

Atsakyti
Almost pas mus valdiškos įstaigos dirba bet klientų nepriima (sodra, vmi), juos konsultuoja kitaip- el paštu arba yra duoti telefonai kur priima prašymus telefonu ir poto privalės pristatyti originalus žmonės. Bando darbą įvest nuotoliniu, bet kaži kaip te bus....nes reikalavimai dideli pas mus, bazės labai plačios, kompų neduoda valdiškų į namus,o naminiams turimiems labai daug sąlygų ir reikalavimų, kaži kiek jų turės juos tokius tinkamus ...smile.gif
Maisto pardės ir ligoninės, policija dirba. Daugiau viskas užsidarę. Net teisės paslaugos užsidarę, bet skaičiau kad jie kažkaip pradės žmones konsultuot (notarai berods).
Esmėj yra tas karantinas. Man keista irgi kad pvz Mickutė dirba... unsure.gif nes tikrai nepriklauso atrodo nei vienai svarbiai visuomeniškai grandžiai... unsure.gif
Atsakyti