Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Kiek zinau draugu oazistamu,tai nei vienam dar nesumazino atl.. Na bent kol kas.. Buhalteriai persikele namo dirbt,kompus darbinius parsinese. Draugai stomotologini turi,tai uzsidare. Nors kaip ir prie medicinos,bet per daug artimas kontaktas.
As deduos vienkartines pirstines . Kaukes ne,nepatogu.. Pasirasinet nebereik,zmogus atidare duris,as padedu tarpdury siuntini ir nugotkinu. Stengiuos islaikyt atstuma. O ir zmones visi atsitraukia..
Atsakyti
šiaip tai tikrai- kodėl žmones atleidinėja, o ne prastovas formina kaži.... na nesigilinau aš, nežinau tų plonybių visų, bet matyt taip naudingiau darbdaviui.

Dėl tų nesisaugojimų ta pas mus darbe irgi tik kad stegiamės atstumą palaikyt. bet kai visi vaikštom vienais koridoriais, naudojamės vienu wc tai manau užkrato užtektų ir tiek to saugojimosi...tfu tfu tfu. Mano kolegė kur per mano kabinetą vaikšto į savąjį susirgo pvz . na aišk nedarė tyrimo ir tipo nei kontaktų jokių neturėjo ir tikrai labai saugojosi, bet nuo vakar nedarbingume su tempa ir kosuliais, bet čia jos silpnoji vieta-serga taip kelis kartus į sezoną, o dabar dar ir gripai eina....bet kai pagalvoji kas gali būti- net silpna palieka, gi faktiškai to tyrimo tai jai nedarė.... unsure.gif
kaip man nusibodo visa tai... blink.gif
Atsakyti

V-Rine - nu supratau. Mūsų įmonėj irgi taip įprastai neprisijungsi darbui nuotoliniu būdu, turim suruošt nešiojamus kompiuterius visiems su saugaus prisijungimo raktais ir kt. Tai todėl ir ėjom į ofisą dar ilgokai po to, kai paskelbė, kad jau nebegali kiti žmonės eit. Dabar tik palikom po vieną žmogų iš komandos, nes praktiškai viską pasidarėm. Nors darbo šiaip oj oj per akis ir tuo nuotoliniu būdu.

giega - aš, deja, žinau ir vieną tikrai, kuriam jau sumažino algą, bet dirba tokias pat valandas, kaip įprastai. Žinau kelis, kurie neteko darbo, deja. Va kaip ir sakai, kas savo kliniką turi, tai iš esmės gi irgi be darbo liko  :unsure: Šiaip labai liūdna situacija, tikrai. Vakar per žinias pas mus rodė, kad daugiau, nei pusė milijono žmonių jau kreipėsi tos valstybės paramos, kai neteko darbo visai ar laikinai dėl viruso darbovietės užsidarė  :unsure: Kai šaly apie 4.8mln, tai pusė milijono tikrai labai daug..

Atsakyti

Sveikos :) tokia ilga šiandien diena, nes labai anksti kilom, vėl turėjom reikalų Juodkrantėje, tai pakeitėm aplinką tuo pačiu, pabuvom :rolleyes: žmonių ten išvis tuščia, visiška ramuma, tai jokių kontaktų. Grįžusi dar ratą apsukau ir nors vėjuota, bet tokiu sparčiu žingsniu pralėkiau, visai liuks :) džiaugiuosi čia gyvendama kur pušynai, kur jūra, kur žmonių nedaug ir kažkaip šiuo periodu ypatingai daug vaikštom. Aišku pabrėžiu, kad laikomės visų rekomendacijų, saugomės kaip priklauso, nors nežinosi kur gali Tave pasičiupti tas virusas. 

Situacija dėl darbų tikrai nekokia, va ir pas mano šeimą daug klaustukų, ir šiaip pasiklausius aplink nekokios prognozės. Aš nežinau ir kaip mums bus, dirbam sau, tai irgi nežinomybės yra :huh2: Aišku galvojam pozityviai, kad viskas kuo greičiau baigsis.

Atsakyti

NU ka mielosios- pasveikinkit istojusia i bedarbiu gretas. nuo ryt registruosiuos jau i darbo birza

Atsakyti

mickute - žinau, kaip ta nežinia kankina, bet nesinervink svarbiausia. Labai tikiuosi ir linkiu, kad neliktumėt be darbo nei vienas, blogiausiu atveju tik ne abu  :4u:  

jau nekankina  :D MB  kol kas  dirba. nu sakau, brangusis, dabar viskas ant tavo peciu, tu kaip tikras vyras mus su katinu islaikysi :P 

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2020 03 31, 11:57)
Va kaip ir sakai, kas savo kliniką turi, tai iš esmės gi irgi be darbo liko  unsure.gif Šiaip labai liūdna situacija, tikrai. >


Siaip as is kart sakiau,kad ne toks baisus tas virusas,kaip busima ekonomine situacija...Jei ilgiau uzsitemps,bus visiems sunku..

O del to stomatologinio,tai juk neatleido darbuotoju.Valstybe mokes 80%,o jie namie pabus..KAi viskas baigsis,visi gris i darba.

QUOTE(mickute7 @ 2020 03 31, 14:51)
<p>NU ka mielosios- pasveikinkit istojusia i bedarbiu gretas. nuo ryt registruosiuos jau i darbo birza</p>

O tai irgi galutinai atleido,ar tk laikinai?Ir kai viskas baigsis,vel priims i darba?

As jau po darbu.Dar tik antradienis,o kazkokia pavargus jauciuosi...Ne tiek del nemazo kruvio,kiek del tu valandu sukiojimo...
Gerai,kad valgyt nereik daryt mirksiukas.gif
Atsakyti

Vsio, atsibuciavom, susirinkau savo daiktelius ir isvariau. taip, zadejo jei kazkas pasikeis, kad butinai paskambins. tai vat tiek ziniu. 

Atsakyti
TAi gal dar pakvies atgal,kaip viskas baigsis 4u.gif Juk vis tiek anksciau veliau viskas baigsis..

Siandien daug siuntiniu gavom biggrin.gif MB prisisakes 5 poras darbiniu batu,dabar visus is eiles matuojas,neissirenka biggrin.gif DAr atejo tas Bingo zaidimas-jau kaip fainai supakuotas bigsmile.gif KAs idomiausia -zaidima atskirai uzsisakiau(is Amazones) ir paskui lakus ir gelio pagrindus(irgi is Amazones) tai lakai atejo vienoj dezej su Bingo,o tie pagrindai -kitoj ir net su skirtingais deliveriais biggrin.gif
Ryt DPD veza mums telika,tai reiks is kart pasiimt darbe biggrin.gif KAd tik nepamirst biggrin.gif
Atsakyti

Labas vakaras visoms!  :) Nieko naujo nepapasakosiu, nuotaikos nėra visą dieną. :) Tik pasidžiaugsiu, kad ką tik atvirukas nukeliavo į Olandiją per 5 dienas. Nors olandai rašo, kad pas juos sutrikus pašto veikla, bet vat. :P Lygiai tuo pat metu išsiunčiau laišką draugei Lietuvoj, bet ji jo nesulaukė dar. :D Tai va.  :rolleyes: Ryt mąstau išsiųsti naują atvirlaiškį ir šiandien dar užsisakiau internetu atviručių ir pašto ženklų, tai laukiu labai. :)  

Mickut,  :4u:  :unsure: Tikiuosi viskas pasitaisys kuo įmanoma greičiau.

Į šią temą, tai šiandien vaikščiodama rajone pamačiau, kad Iki parduotuvė ieško darbuotojų ir stende kreipiasi į būtent į tuos, kurie neteko darbo karantino metu.

Atsakyti

Pamenat mano sapna cia daugiau pries savaite ?  :B   ar tas skestantis laivas ne musu  imone ? is kurio   as sokau i vandeni ir zinojau, kad isplauksiu? ir man padejo geri zmones ? ten kaip tik sakiau-  ir mes kiausinius dazysim kita savaitgali . va ir dazysim vadinasi. vadinasi  as jau plaukiu kuo tolyn nuo to skestancio laivo . vakar kaip tik bendradarbes kalbejo apie sapnus, tai as ir papasakojau. tai siandien spjaudosi jos, sako eik pasapnuoti, kad tas musu laivas isplauktu  :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 31 kovo 2020 - 21:04
NA va,Mickut,gal visai laimingai isplauksi mirksiukas.gif Geri zmones pades mirksiukas.gif
Atsakyti